Kızlara Rastgele Açılma Yarışması
-
düşünsenize adam soruyori kız evet diyor çekim bitiyor. nasıl açıklayacak durumu kıza? içim sızladı a.q
-
Scabie bunu yazdı:
-----------------------------
retrem bunu yazdı:
ne kadar abudik gubudik iş var bizde patlıyo.yok adam akıllı bişey yapcak genç kitlesi.varsa da zaten nadir.
--------------------------kes lan zırto
:) sendemi brütüs -
Gençlik ben bunu denedim 3 kere sapık muamelesi yedim 2 kere de tuttu. Güzel oluyor masa başındaki sabah-akşam gençlere tavsiye ederim evet evet güzel eğlenceli ;)
-
Buremba bunu yazdı:
düşünsenize adam soruyori kız evet diyor çekim bitiyor. nasıl açıklayacak durumu kıza? içim sızladı a.q
----------------------------- -
Saçma hocam ya.Bence önceden anlaşılmış bişi.
-
viral
-
kizalara rastgele acilma olmaz o zaten, kizlara rastgele hiyarlik dangalaklik yapma olur.
adam gibi adam tanismaya tanisirda sonra detaya girmek icin bir on arastirma yapar bari sevgilisi varmi yokmu, kimlerle cikmis ne kadar cikmis...
sokakta gordugum her guzel kiza acilsaydim ben orosbu olmustum ayiptir soylemesi :D
-
Gençler "projemi yapıcaksan neden olmasın" diyen şirin kız şu andan itibaren yengenizdir sulanmayın kan çıkar valla :))
-
edit.
-
Abi tuvaletten çıkan kıza eleman: "ne yaptın, elini mi yıkadın yoksa" dedi; ben bittim :)