Kızlara Rastgele Açılma Yarışması
-
Fatih bunu yazdı:
-----------------------------
bence fakedir.
-----------------------------Elemanın biri az daha "la zttr git!!!" diyecekti kıza, neresi fake? :D
-
yamiyumu bunu yazdı:
Gençlik ben bunu denedim 3 kere sapık muamelesi yedim 2 kere de tuttu. Güzel oluyor masa başındaki sabah-akşam gençlere tavsiye ederim evet evet güzel eğlenceli ;)
-----------------------------Her 5 kızdan 2'sinde işe yarıyormuş! Hurahurahura.... :D
-
MaxeL bunu yazdı:
1.03 deki kıza aşık oldum aq bu ne güzelllik tatlılık
-----------------------------Katılıyorum.
Ayrıca seni ikiye bölebilirim ama elma olacağını zannetmiyorum dedi kızın teki. Ben böyle bir kapağı cem yılmazın karizmanız var mı varsa kaç santim sorusuna verdiği cevaptan sonra 2 numaralı kapak olarak bir yere kaydediyorum.
-
Fake deel taamı fake dienlere fake you diyorum , do you understad babe
-
dünyanın 8. harikası videosu hangi ünide çekilmiş ?
-
-cesaretmi çıktı sana
-şişe falan mı çevirdin?
:DD
-
garga bunu yazdı:
kizalara rastgele acilma olmaz o zaten, kizlara rastgele hiyarlik dangalaklik yapma olur.
adam gibi adam tanismaya tanisirda sonra detaya girmek icin bir on arastirma yapar bari sevgilisi varmi yokmu, kimlerle cikmis ne kadar cikmis...
sokakta gordugum her guzel kiza acilsaydim ben orosbu olmustum ayiptir soylemesi :D
-----------------------------valla ben orospulugu kabul edıyorum hacı bu herıf gıbı damdan düşme elma armut etmedım de pardon tanışabılır mıyız cumlesını çok kurdum tahmınen 10 15 arası siktir yemişliğim var :) 15 20 arası da evet denıldı ama damdan düşmedım herıf gıbı azıcık kestim gittim konuştum çokta mutluyum :)