Kızların Erkeklerde İlk Dikkat Ettikleri Şeyler ?
-
Pekte bişeye dikkat ettiklerini zanletmiyorum genelde hepsi tipe bakıyor o an etkilenirlerse etkileniyorlar.
-
Tip,Tırnak,Malafat,Kalça,Giyim Tarzın,SAç,Sakal,Para,Otomofil uzar gider... her boka bakıyorlar anlayacağın
-
Geçen bir öğretmen söylemişti genç bayan bi öğretmen,
diyodu ki, biz önce erkeklerde parasına bakarız, o yoksa parasına :D -
aq sanki ortalık bredpit kaynıyo :D ne tipi ne giyimi ne kuşamı. dilden etkilenirler sadece. Kaşarlarda paradan etkilenir bu kadar basit
-
neden kızlar cevaplamamış
-
Cool bunu yazdı:
-----------------------------
SterionHero bunu yazdı:
Selam arkadaşlar kızlar erkeklerde ilk nelere dikkat eder sizce kişiden kişiye degişir ama vardır bi genellemesi
1 - Yakışıklılık / Tip
2- Hal Hareket / Ağzın laf yapması / Davranış
3- Para / Cebin doluluğu
4 - Dikkat edipte bilmediklerimiz
-----------------------------Kardeş bende hiç biri yok ama En iyileriyle çıkıyorum. Nikimde Garip :)
-----------------------------kardeş senin olayını merak ettim nedir :))
-
Erkek soruyor, erkek cevapliyor amk. Ne anladik?
-
hocam bu kızların yaşıyla doğru orantılı
10-20yaş arası yakışıklı ol popüler ol cebinde para olmasada olur
20-30 yaş arası onu ortama girdiğinde rezil etmicek kadar dawranışların olsun cebinde paran olsun yakışılı ol ama olmazsanda çenen kuwwetli olsun güldürebil yeri gelsin arabayla gezdir yeri gelsin sürprizler yap
30-40 yaş arası kadının beyni dank eder der tip bi işe yaramıo demek bu sefer tipi geçer kariyere bakar kültüre bakar
bu yaş değerleri görebilen kişiler için oynamalar yapabilio tabiki tüm bayanlar için geçerli deil
-
irwa bunu yazdı:
20-30 yaş arası onu ortama girdiğinde rezil etmicek kadar dawranışların olsun cebinde paran olsun yakışılı ol ama olmazsanda çenen kuwwetli olsun güldürebil yeri gelsin arabayla gezdir yeri gelsin sürprizler yap
30-40 yaş arası kadının beyni dank eder der tip bi işe yaramıo demek bu sefer tipi geçer kariyere bakar kültüre bakar
bu yaş değerleri görebilen kişiler için oynamalar yapabilio tabiki tüm bayanlar için geçerli deil
-----------------------------herkes senin cevabını bekliyordu:))
-
yns_berk bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
-----------------------------herkes senin cevabını bekliyordu:))
-----------------------------az geç oldu ama yettim ,))