Kızların Erkeklerde İlk Dikkat Ettikleri Şeyler ?
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------
hocam bu kızların yaşıyla doğru orantılı
10-20yaş arası yakışıklı ol popüler ol cebinde para olmasada olur
20-30 yaş arası onu ortama girdiğinde rezil etmicek kadar dawranışların olsun cebinde paran olsun yakışılı ol ama olmazsanda çenen kuwwetli olsun güldürebil yeri gelsin arabayla gezdir yeri gelsin sürprizler yap
30-40 yaş arası kadının beyni dank eder der tip bi işe yaramıo demek bu sefer tipi geçer kariyere bakar kültüre bakar
bu yaş değerleri görebilen kişiler için oynamalar yapabilio tabiki tüm bayanlar için geçerli deil
-----------------------------kanka sen hangi evredesin :)
evrimini tamamlayamamış androit :Ppp
-
Kılık kıyafete dolaylı yoldan paraya bakarlar.. Bu konuda bi video vardı geçen izledigim.. çirkin / idare eden / yakışıklı 3 adamın resmini çektiler,
Resimlerinin yanına isimleri meslekleri ve aldıkları maaş yazıldı. Sokakta gezerek bayanlara gösterildi 3 resim ve kimi seçerdiniz diye soruldu..
yakışıklı olana aylık 2000 lira gelir,
idare eder olana aylık 10000 lira gelir,
en çirkinine de aylık 25000 lira gelir alıyor diye yazmışlar
( yabancı bir araştırma grubu oldugu için paralar dolardı ben yaklaşık degerler verdim )
Sonuç ne mi ? Hepimizin tahmin ettigi gibi.. Çirkin olarak tanımlanan adamı seçti katılımcı kadınların %70 i
-
Knightkib bunu yazdı:
Kılık kıyafete dolaylı yoldan paraya bakarlar.. Bu konuda bi video vardı geçen izledigim.. çirkin / idare eden / yakışıklı 3 adamın resmini çektiler,
Resimlerinin yanına isimleri meslekleri ve aldıkları maaş yazıldı. Sokakta gezerek bayanlara gösterildi 3 resim ve kimi seçerdiniz diye soruldu..
yakışıklı olana aylık 2000 lira gelir,
idare eder olana aylık 10000 lira gelir,
en çirkinine de aylık 25000 lira gelir alıyor diye yazmışlar
( yabancı bir araştırma grubu oldugu için paralar dolardı ben yaklaşık degerler verdim )
Sonuç ne mi ? Hepimizin tahmin ettigi gibi.. Çirkin olarak tanımlanan adamı seçti katılımcı kadınların %70 i
-----------------------------diğer konuda da yazdım burda da yazıcam kendinde diosun adamın işi maaşı yazılı olan karakteri şudur budur yok tabiki kadına tek seçenek kalıo maaşına bakmak bu deneyin aynısını erkeklerde de yapsan sonuç deişmez
ama sen o zengin adamın yanına cimri yaz bakiim sonuçlar nası oynuo ,)
-
Para. Gerisi kim ne derse desin yalan.

-
Herkes aradığını bulur merak etmeyin.
-
Hayvanlar arasında yapılan kurlarda en önemli unsur güçtür.Erkek hayvan ne kadar güçlüyse ve düşmanları halt ederse dişi onunla çiftleşir.Mutlu mesut hayat sürerler..
Yüzyıllar öncesinde erkek kadın arasındaki birinci faktör güçtü.Zorlu doğa koşullarına karşı güçlü,kaslı erkek dişisini ne kadar koruyabiliyorsa o kadar çok seçiliyordu.Taki PARA varolana kadar..
Günümüzde kız erkek arasında yapılan kurlarda en başarılı sonuca ulaştıran etmen PARADIR.Kas gücü pasifleşmiştir.
Kim ne derse desin,ne kadar karşı çıksalarda kız erkek ilişkileri arasında en önemli unsur PARAdır.
Yalnız bu gücü kontrollü kullanırsan işe yarar.Paran varsa,bakımlısındır.Paran varsa güzel giyiniyorsundur.Herşey parayla dogru orantılı.
Tek basına parada bir işe yaramaz.Ancak sonuç tek kelimeyle PARAdır.
-
DeaD_BY bunu yazdı:
Hayvanlar arasında yapılan kurlarda en önemli unsur güçtür.Erkek hayvan ne kadar güçlüyse ve düşmanları halt ederse dişi onunla çiftleşir.Mutlu mesut hayat sürerler..
Yüzyıllar öncesinde erkek kadın arasındaki birinci faktör güçtü.Zorlu doğa koşullarına karşı güçlü,kaslı erkek dişisini ne kadar koruyabiliyorsa o kadar çok seçiliyordu.Taki PARA varolana kadar..
Günümüzde kız erkek arasında yapılan kurlarda en başarılı sonuca ulaştıran etmen PARADIR.Kas gücü pasifleşmiştir.
Kim ne derse desin,ne kadar karşı çıksalarda kız erkek ilişkileri arasında en önemli unsur PARAdır.
Yalnız bu gücü kontrollü kullanırsan işe yarar.Paran varsa,bakımlısındır.Paran varsa güzel giyiniyorsundur.Herşey parayla dogru orantılı.
Tek basına parada bir işe yaramaz.Ancak sonuç tek kelimeyle PARAdır.
-----------------------------+1
boşuna demiyolar kız istemeye gidince oğlumuz ne iş yapıyor diye :|
-
1
-
Güç, güç, güç.
Vücut yapısı da, para da, popülerlik de, sosyal yetenekler (diksiyon, saygınlık) vs hepsi gücün farklı şekilleridir.
Zamanla değişen tek şey, kızlar büyüdükçe ve olgunlaştıkça -ki bu nerdeyse ömürlerinin son yıllarına denk gelir- fiziksel güce daha az, ruhsal güce daha fazla önem veriyorlar.
-
Ben eteklerde okudum o yüzden girdim. tuh amk kendimin.