Tahribat.com Forumları
Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
KIZLARIN NE İSTEDİĞİNİ BİLEN BİRİ VAR MI?
Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
-
ARKADAŞLAR
Arzu adında bir kıza aşık oldum
boş olmadığını söyledi teklif etmeme fırsat vermedi sebebini çözebilecek birisi varsa
ona bu işi açacağım yardım!!!!! -
olum bırak bu kız ıslerı nı yaa yok ıstememıs yok etmemıs sen en ıyısı bırak bunları
-
Olum hepsi şerefsiz bunların!! Ama aşk işte...
-
ilgi ister..
guwen...
ozveri..
para...
.... ister -
gezmek ister
yemek ister
icmek ister
zicmak ister
sadece birseyi istemezler
yanindayken baska bir kiza bakmani ;) -
bak benden solemesi 2-3 hafta hiç ilgilenme yoldan geçerken yuzune bakma bişi derse sana nbr fln ilgilenme bak en geç 1 ay sonra yanına gelir test edildi onaylandı
ole yap kesinliklşe başarılı olursun benden sölemesi bi kere dene ne olucakki? herkese ii gunler -
fartziuhm arkadaşım bence takma sen o kızı sana deger vermeyen bı kız oldugu bellı sadece ben senın yerınde olsaydım o kızı got etmek için çıkardım valla neymıs daha soruyu sormadan benım bırlıkte oldum bırı var dıo sana çoooook tınnnn dıyceksın allam ya allan kasıntı salakları sankı erkekler onlar için yaratılmıs gibi davranıolar kardeşim manyaklara bak olem bu kız mılletıne yuz vermezsın sonra peşınden kosarlar aa ben ne yaptım ne oldu hanı arkadaştık hanı şöyledık boyledık vur azına sepetle gerı yalan mı kardeşim bıde demezlermı ben gerçekten sewdım ben gerçekten asıktım sana olem ask dedın ole 2 aylık bişimı anasını satım sewmıstım bunu anlamadın fılan offf geyık işler bunlar bea :) heuaheuhaeuha (gerçi benım basıma bole bişi gelmedı ama gelseydı okkalı bı tokat yerdı benden)sana tavsıyem fartziuhm o kıza guzel bı sopa çek aklı basına gelır
-
Kızlar ne mi isterler???
kızlar kendi özgür iradeleriyle karar vermek isterler. -
No Women No Cry
-
sevgi, ilgi
aslında kızına göre değişiyr. -
Eğer çözersen
banada haber versene :(((((
Toplam Hit: 14659 Toplam Mesaj: 69