KKTC"Nin 26. Yılı Kutlu Olsun
-
HoLyCat bunu yazdı:
-----------------------------zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------
PanxeR bunu yazdı:
hehehe,, kıbrısın türkiyeye sadece zararı var faydası yok , bu sadece bir çözüm ya karışmıcaz hiç birşeye yada bağlıyacağız türkiye ye ki işe yarasın.
-----------------------------doğru hoca bu gün kıbrısı yarın doğuyu bombalayacaksın sorna içimizden karşıt görüşlüler çıkacak onlarıda bombala..
-----------------------------zumsuk cügüm :) gazi magosada askerlik yaptım kıbrıs halkı neden askeri zikiyor ? normal vatandas 1 lira ise askere 2 liraya satıyorlar neden acaba ?
kasten ben Sevmiyorum kıbrıs ı
-----------------------------hacı o askere özgü birşey değil öğrenci içinde aynısı geçerli :D
-
seadog bunu yazdı:
HoLyCat bunu yazdı:
-----------------------------zumsuk bunu yazdı:
PanxeR bunu yazdı:
hehehe,, kıbrısın türkiyeye sadece zararı var faydası yok , bu sadece bir çözüm ya karışmıcaz hiç birşeye yada bağlıyacağız türkiye ye ki işe yarasın.
-----------------------------doğru hoca bu gün kıbrısı yarın doğuyu bombalayacaksın sorna içimizden karşıt görüşlüler çıkacak onlarıda bombala..
-----------------------------zumsuk cügüm :) gazi magosada askerlik yaptım kıbrıs halkı neden askeri zikiyor ? normal vatandas 1 lira ise askere 2 liraya satıyorlar neden acaba ?
-----------------------------hacı o askere özgü birşey değil öğrenci içinde aynısı geçerli :D
-----------------------------aynı şeyler ıspartada kayseride yada nigdede olmuyormu.._???
-
HoLyCat bunu yazdı:
-----------------------------kim lan o siken ?
sen bi soyle bakayim kimmis o gazi magosada askeri siken?
dogru konus.
-
Hayırlı olsun :)
-
seadog bunu yazdı:
HoLyCat bunu yazdı:
kasten ben Sevmiyorum kıbrıs
-----------------------------siz bi eskişehire öğrenci olarak gelin, öğrenci nasıl sikilir görün.Normal aileye ev 300, öğrenciye 600 işine gelirse !!!
Halkı ne sikiyor askeri öğenciyi ? Zaten kendisi bağımsız bir devlet değil.Mallar önce Türkiye sonra kıbrısa geliyor.İşletmecilik mantığınız yok mu sizin ? Işınlanarak mı geliyorlar ?? Uçak, gemi vs.. ile geliyorlar.Onlarda su yakmıyor.
---
Doğal olarak fiatlar fazlasıyla yüksek kıbrısta.Bunun suçu kim ? Türkiye kıbrısı tanıtamadı kimseye..
Çözüm neymiş, kıbrıslıları bombalayıp anadolu insanını gönderecekmişiz.Türkiye ye bağlanacakmış...
Size şunu rahatlıkla söyleyebiirim ki burası avrupaya Türkiye den daha çok yakın.İnsana değer var, kurallar belli.Geçin hoca bu işleri.Türkiye de kürtlere, kıbrıstada kıbrıslılara düşman olarak olmaz bu işler geçin.
Ben kıbrıslılarlada oturup konuşuyorum kimse kendini kandırmasın.Adamlar nedens evmiyor sizi ? Cins cins düşünceleriniz var.Bu dünyada ülkücülerin, komünistlerin, ateistlerin, hristiyanların, kıbrıslıların, kürtlerin, eroincilerin bile beni sevmesinin, oturup muhabbet etmelerinin tek nedeni var ;
Kimseyi boş yere asmam, kesmem ... Kaç kıbrıslıyla takıldın düşüncelerini anladında böyle diyorsun ??
----
geçin hoca bu işleri.Gel yaşa kıbrısta 3-5 kıbrıslı tanı kıbrıslılarla otur siyaset konuş fikirlerini anla.Git kürtlerle konuş, yaşamlarını gör sonra onları anla.Ondan sonra düşman mı oalcaksın, dostmu yoksa bombalayacakmısın kararını ver.
-
zumsuk sen onu bunu bırakta git otur calculus calıs yarın sınavın var :D
-
Siz bağımsızlığı, ülkenizin bağımsızlığının sayılmamasını nerden bileceksiniz.Zaten kendi ülkenizi satıyorsunuz.
---
Benimde söylediğim laf.Türkiye kabul ettirmiyormuş Kıbrıs Cumhuriyetini..
Daha Türklerden çekemeyen var, sinir olan var bu adamlar mı kıbrısa destek çıkacak.
--
Bu gün kürtü öldür, yarın azerileri, sonra kıbrısı bomba, daha sorna gir dost dediklerini bombala.Afferim size..Atatürk 'ün emanet ettiği, gençlik sizsiniz.Atatürk aynen bunları isterdi.Türk-kürt düşman olsun, herkes birbirine kırılsın.Dostunuz kalmasın..Afferim !
-
HoLyCat bunu yazdı:
-----------------------------ayrica sen git ilk once Turkce ogren.
http://www.tdk.org.tr/TR/SozBul.aspx?F6E10F8892433CFFAAF6AA849816B2EF4376734BED947CDE&Kelime=kasten
kasten:
Kasıtla, bile bile, isteyerek, zihinde tasarlayarak, taammüden.
sahsen demek istemissin ama, ahh ahh ironiye bak iste!
(esas yukardaki postuma cevap bekliyorum)
-
seadog bunu yazdı:
zumsuk sen onu bunu bırakta git otur calculus calıs yarın sınavın var :D
-----------------------------:D abi dönem başında beri çalışmadım şimdi kasmaya gerek yok.Testler vardı mathxl.com da onları yaptım yetti.
-
lemar bunu yazdı:
HoLyCat bunu yazdı:
-----------------------------kim lan o siken ?
sen bi soyle bakayim kimmis o gazi magosada askeri siken?
dogru konus.
-----------------------------Esnaflar.... Adamlar türk ASkerini utanmassa düsman gibi gorucekler. bunlar Gercek olanlar.. Varsa kıbrısda Askerlik yapan cıksın soylesin. Koskoca alay Nefret Ediyordu bu sebeblerden dolayı kıbrısdan ..
edit: Sevmiyorum kıbrıs ı Kötülemek gibi bi amacımda yok .. Sadece Askerlikte 15 20 Arkadaş olarak gordugumuz Gercekleri yazdım..