folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder KKTC"Nin 26. Yılı Kutlu Olsun

KKTC"Nin 26. Yılı Kutlu Olsun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:
    -----------------------------

zumsuk u da tbt den kime sorsam dinci olsun ateist olsun başka bişi olsun kimse sevmiyor neden acaba? önce insan olmuyor da ondan..

http://www.tahribat.com/Murit-PanxeR/

http://www.tahribat.com/Murit-zumsuk/

----

bilmiyorum bu senin için bir gösterge olur mu  ama;

tbt de sevmeyenler mi var ?

Şeyimde misin?.. Du bi bakayım valla değilsin ... :-)

http://profile.ak.fbcdn.net/object2/103/6/n165343206484_4356.jpg

---

Beni sevmeyen senin gibi adamlardır.Senin gibi adamlarda benim bulunduğum gezengende olmasın mümkünse..Fikirlerini görüyoruz bombalayıcı, yok edici saçma sapan aptal düşüncelere sahip adamlar.Sen devam et böyle...

Kıbrıslılar zikiyormuş..Sen bu felsefeyle ülkenin anasını zikiyorsun..

--

Sen insan mısın ?

Eğer sen insansan ben öküz, ayı, taş, toprak olmayı kabul ediyorum.

Olduğu halde olan birşeyi kullanamayan (beyin gibi) bir canlı olmak yerine kavga, bombalama ile birşeyler yapmaya çalışan biri mi olacağım ?

Taş daha iyidir.En azından olduğu yerde durur.Faydası yoktur tıpkı sizin gibi ama zararıda yoktur.

Neymiş adam değilmişim.Aynada kendine bak, aynı toprakta yaşadığın adamları öldürmek isteyen ben miyim

haklısın başkasını öldürmek çok insanca.Ayakta alkışlıyorum seni..Yoksa sen insansın fikrine katılmazsam öldürürsün

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

lemar ile anlaştık sanıyorum , sana dil dökecek kadar değer vermiyorum ki verseydim o yazdıkların bir tarafına kaçabilirdi. 

dedimya anlamak istemiyorsun , es geçiyorum seni. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:

lemar ile anlaştık sanıyorum , sana dil dökecek kadar değer vermiyorum ki verseydim o yazdıkların bir tarafına kaçabilirdi. 

dedimya anlamak istemiyorsun , es geçiyorum seni. 

tabi Cumhuriyeti kutlama ile iligli bir konuya girip kutlanan yeri bombalayalım diyecek kadar SAÇMA bir yapıya sahip olan adam zaten herhangi bir şekilde benimle dialog kuramaz.

Koyuyla çizdim.Ağır git ayağın kaymasın hoca.

Mesajında karşılığı bile sokak ağzıyla veriyorsun.Önce bombalama, sonra sokak ağzıyla cevap.Çok adamla tartıştım , senin gibileride çok gördüm.Sen git sokak köşesinde ülkeyi kurtartmaca oyna.Belki ordakiler fikirlerine gülmez..

Lemarla anlaşmış mış..Tabi anlaşma imzaladınız dimi..Yada 2 dakikada fikrini değiştirdin...

edit:

konuya son yorumum.Bir daha hakaret içerikli mesaj atarsan aynen adminlere iletirim.23 nisanda birisi gelip konuya Türkiye yi bombalamak lazım dese milliyetçi kesilirsiniz, ama istemediğiniz hareketi başkasına yapmayacak kadar da adam değilsiniz

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Birbirinizle adam gibi konuşun,konuşacak adabı bulamıyorsanız siktirin gidin.bok etmeyin forumu.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
Toplam Hit: 3946 Toplam Mesaj: 35