folder Tahribat.com Forumları
linefolder Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
linefolder Klarnet Almak İstiyorum, İşi Bilen Tavsiyeleri Olan Var Mı?

Klarnet Almak İstiyorum, İşi Bilen Tavsiyeleri Olan Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sakabey
    sakabey's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

klarnet almak istiyorum ama hiç bir bilgim yok mesela bunun türleri var mı? orta kalite birseyin fiyatı nasıldır, markalar neler bilgisi olan arkadaslar cevap verirlerse sevinirim...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1-618-GR
    1-618-GR's avatar
    Erkek

Klarnet dedinde geçen gün 16 makam Instrumental klarnet indirdim, muazzamdı. Normalde dinlemem denemek için indirdim güzeldi.

Tabiki dereceleri var her çalgı aletinin olduğu gibi, ortalama fiyatı bu tür şeylerin 200 - 300  tl orta halli bir şey 3-5 milyara kadar sağlamları var pahalı iş.

Mesaj 3 Agustos 2012 (Cuma) Saat: 01:51'da 1-618-GR tarafından düzenlendi.

Bir domino taşıyım yıktığına sevinme....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Sol klarnet alicaksin 600 liralik yeter ilk ses onemlidir serkan cagri favorimdir

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sakabey
    sakabey's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

neden sol başlangıç içinmi ucuz diyemi... dedigim gibi baya bi cahilim 1500 e kadar çıkabilirim

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Sol klarnet turk ezgileridir ve daha zordur si bemol alma sakin mesela bi sanatcinin arkasinda calacaksan si bemol olur ama solo atacaksan sol sart arti 1500 vermene gerek yok baslangic seviyede sana 600 700 liralik bi klarnet boston markada alabilirsin ama abanoz agaci olmasina dikkat et

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

Açık konuşayım malı satmak için övmüyorum 600-700e doğru düzgün abanoz ağacı bulman biraz zor.  Abanoz pek kalmadı piyasada abanoz diyip kakalıyolar adama. Hakiki Abanoz tozu sol bi klarnet var elimde satın almak istersen hocam gayet güzel aşık olduğum bir alet başlangıç için de önerilen en başarılı makinelerden biri araştırırsan. İlgilenirsen pmleşelim.

Mesaj 3 Agustos 2012 (Cuma) Saat: 02:23'da Ephesus tarafından düzenlendi.

Avukat/Hukukçu
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Fiyati nedir

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sakabey
    sakabey's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yeni bir alet alma niyetindeyim üstat... nerelerden alınır bu alet 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sakabey
    sakabey's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

up...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    İstanbuldaysan taksimde bulursun lalelidr olur ama dogulu muzik var arastir subelerine bak ordan alabilirsin

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cocaine
    cocaine's avatar
    Erkek

Hafız klarnet dediğin sol'de öğrenilir, bir süre sonra si ye geçilir.

" Sol " öğrenci klarneti diye geçer zaten.

" si " kararı klarnet alırsan çok zorlanırsın hevesin kaçar. 

Aklıma gelişini seveyim. Ne güzel de darma duman ediyorsun beni
Toplam Hit: 4923 Toplam Mesaj: 12