Klasik Gitar - 3D
-

-
furkan sıkılmıyonmu gece gece bundan .d
-
yassun bunu yazdı:
-----------------------------
furkan sıkılmıyonmu gece gece bundan .d
sıkılıyorum ama geliştiğimi görünce mutlu oluyorum sıkıntım geçiyo :D -
hacı ışık çizgilerini devam ettir bence floresan gibi olmuş yukarıya devam ederse en azından daha bi uyumlu durur gibime geldi :D
-
bu gitarın gövedesi biraz uzun olmuş :S
-
eline saoglik hocam render gayet hos durmus ;) global ilumination ce ambient occlusion ayarlarini biraz daha tuttursaymissin supper oalcakmis :D glow gayet guzel duruyor ;) render iyi olmus ;) bir ara hatirlat sana bir ders videosu yollayayim ;) render ve puf noktalariyla ilgili ;)
-
Dj_DooM3 bunu yazdı:
eline saoglik hocam render gayet hos durmus ;) global ilumination ce ambient occlusion ayarlarini biraz daha tuttursaymissin supper oalcakmis :D glow gayet guzel duruyor ;) render iyi olmus ;) bir ara hatirlat sana bir ders videosu yollayayim ;) render ve puf noktalariyla ilgili ;)
-----------------------------Hocam bu 3d işi çokmu zor. 0 dan başlasak orta düzeye gelmemiz ortalama biri için ne kadar süre alır. Az çok after effects ile uğrasıyorum ama 3d işine hiç bakmadım.
-
Dj_DooM3 bunu yazdı:
çok iyi olur hocam , beklemediyim :D -
gövdeyi biraz daha enine genişletsen güzel olur :)
-
gölgesi yanlış değil mi ?
-
SUPERBICO bunu yazdı:
gölgesi yanlış değil mi ?
1 tane ışık kullandım , gölgenin yanlış olmasının imkanı yok .