Klasik Gitar - 3D

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quatroporte
    Quatroporte's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

fenaaaa .d

Hiç birşey ulaşılmaz değildir.Gideceğin yolu bilirsen...!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

Quatroporte bunu yazdı:
    -----------------------------

fenaaaa .d

NidaFilm farkıyla :D

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Silent_King bunu yazdı:

Dj_DooM3 bunu yazdı:
    eline saoglik hocam render gayet hos durmus ;) global ilumination ce ambient occlusion ayarlarini biraz daha tuttursaymissin supper oalcakmis :D glow gayet guzel duruyor ;) render iyi olmus ;) bir ara hatirlat sana bir ders videosu yollayayim ;) render ve puf noktalariyla ilgili ;)

Hocam bu 3d işi çokmu zor. 0 dan başlasak orta düzeye gelmemiz ortalama biri için ne kadar süre alır. Az çok after effects ile uğrasıyorum ama 3d işine hiç bakmadım.

otur hayal gücünü kullan biraz ders izle 2 ayda kaparsın işi sonra başla kendini geliştirmeye .)

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    yassun bunu yazdı:
    Silent_King bunu yazdı:

Dj_DooM3 bunu yazdı:
    eline saoglik hocam render gayet hos durmus ;) global ilumination ce ambient occlusion ayarlarini biraz daha tuttursaymissin supper oalcakmis :D glow gayet guzel duruyor ;) render iyi olmus ;) bir ara hatirlat sana bir ders videosu yollayayim ;) render ve puf noktalariyla ilgili ;)

Hocam bu 3d işi çokmu zor. 0 dan başlasak orta düzeye gelmemiz ortalama biri için ne kadar süre alır. Az çok after effects ile uğrasıyorum ama 3d işine hiç bakmadım.

otur hayal gücünü kullan biraz ders izle 2 ayda kaparsın işi sonra başla kendini geliştirmeye .)

2 ay mi :D hocam dalga mi geciyosun :D en kolayi cinema 4d dir ve bunu tam olarak kullanabilmen icin en az 6 ay gunde 3-4 saat calisman gerek. kaliteli is icin de yilarini vermelisin. 6 ayda ogrenecegin, sadece program icinde neyin ne ise yaradigidir. milyonlarca teknik var, bunlari ogrenmek yillar alir...

Shaban Interactive Pro.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Dj_DooM3 bunu yazdı:
    yassun bunu yazdı:
    Silent_King bunu yazdı:

Dj_DooM3 bunu yazdı:

2 ay mi :D hocam dalga mi geciyosun :D en kolayi cinema 4d dir ve bunu tam olarak kullanabilmen icin en az 6 ay gunde 3-4 saat calisman gerek. kaliteli is icin de yilarini vermelisin. 6 ayda ogrenecegin, sadece program icinde neyin ne ise yaradigidir. milyonlarca teknik var, bunlari ogrenmek yillar alir...

2 aya neyin ne oldugunu ögrenebilirsin ama iyi kullanmak zaman alır aynı araba gibi . freni gazı ögrenirsin süremezsin zamanla

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

nidafilm bunu yazdı:

SUPERBICO bunu yazdı:

gölgesi yanlış değil mi ?

1 tane ışık kullandım , gölgenin yanlış olmasının imkanı yok .

o kadar anlamıyorum ama ışık da gölge de aynı tarafta yanlış

Toplam Hit: 2731 Toplam Mesaj: 17