Klasik Gitar - 3D
-
fenaaaa .d
-
Quatroporte bunu yazdı:
-----------------------------
fenaaaa .d
NidaFilm farkıyla :D -
Silent_King bunu yazdı:
-----------------------------Dj_DooM3 bunu yazdı:
eline saoglik hocam render gayet hos durmus ;) global ilumination ce ambient occlusion ayarlarini biraz daha tuttursaymissin supper oalcakmis :D glow gayet guzel duruyor ;) render iyi olmus ;) bir ara hatirlat sana bir ders videosu yollayayim ;) render ve puf noktalariyla ilgili ;)
-----------------------------Hocam bu 3d işi çokmu zor. 0 dan başlasak orta düzeye gelmemiz ortalama biri için ne kadar süre alır. Az çok after effects ile uğrasıyorum ama 3d işine hiç bakmadım.
otur hayal gücünü kullan biraz ders izle 2 ayda kaparsın işi sonra başla kendini geliştirmeye .) -
yassun bunu yazdı:
Silent_King bunu yazdı:
eline saoglik hocam render gayet hos durmus ;) global ilumination ce ambient occlusion ayarlarini biraz daha tuttursaymissin supper oalcakmis :D glow gayet guzel duruyor ;) render iyi olmus ;) bir ara hatirlat sana bir ders videosu yollayayim ;) render ve puf noktalariyla ilgili ;)
-----------------------------Hocam bu 3d işi çokmu zor. 0 dan başlasak orta düzeye gelmemiz ortalama biri için ne kadar süre alır. Az çok after effects ile uğrasıyorum ama 3d işine hiç bakmadım.
otur hayal gücünü kullan biraz ders izle 2 ayda kaparsın işi sonra başla kendini geliştirmeye .)
2 ay mi :D hocam dalga mi geciyosun :D en kolayi cinema 4d dir ve bunu tam olarak kullanabilmen icin en az 6 ay gunde 3-4 saat calisman gerek. kaliteli is icin de yilarini vermelisin. 6 ayda ogrenecegin, sadece program icinde neyin ne ise yaradigidir. milyonlarca teknik var, bunlari ogrenmek yillar alir... -
Dj_DooM3 bunu yazdı:
yassun bunu yazdı:
Silent_King bunu yazdı:
otur hayal gücünü kullan biraz ders izle 2 ayda kaparsın işi sonra başla kendini geliştirmeye .)
2 ay mi :D hocam dalga mi geciyosun :D en kolayi cinema 4d dir ve bunu tam olarak kullanabilmen icin en az 6 ay gunde 3-4 saat calisman gerek. kaliteli is icin de yilarini vermelisin. 6 ayda ogrenecegin, sadece program icinde neyin ne ise yaradigidir. milyonlarca teknik var, bunlari ogrenmek yillar alir...
2 aya neyin ne oldugunu ögrenebilirsin ama iyi kullanmak zaman alır aynı araba gibi . freni gazı ögrenirsin süremezsin zamanla -
nidafilm bunu yazdı:
SUPERBICO bunu yazdı:
gölgesi yanlış değil mi ?
1 tane ışık kullandım , gölgenin yanlış olmasının imkanı yok .
-----------------------------o kadar anlamıyorum ama ışık da gölge de aynı tarafta yanlış