folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Klasik Gitar İçin Eğitim Videoları Felan Bulabilirmiyiz.Yardımcı Olun

Klasik Gitar İçin Eğitim Videoları Felan Bulabilirmiyiz.Yardımcı Olun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FantaysLand
    FantaysLand's avatar
    Erkek
    ...

Hangi limana yelken açtığını bilmeyen tekneye hiçbir rüzgar yaramaz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    doğuhan a sor o tahribatın gitaristidir

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ...

pardon hoja mbu ne oluyor anlmadım istedigin şeyleri daha açık yazarsan mutlu oluruz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FantaysLand
    FantaysLand's avatar
    Erkek
    İlginizden dolayı tşk ediyorum.
    Tahribat gitaristi Doguhan sana sesleniyorum.bana yardımcı olabilirmisin.Gitar hakında hiç bir bilgim klasik öğrenmek istiyorum.
    bana yardımcı olabilirsen sevinirim..

Hangi limana yelken açtığını bilmeyen tekneye hiçbir rüzgar yaramaz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    deathmaster
    deathmaster's avatar
    Erkek
    hojam 7 yıllık gitaristim

ama bence bu işlere baslamak istiyosan öncelikle istemelisin çünkü bnm bir sürü 1-2 parca çalmayı öörendikten sonra sıkılıp amaan diyen arkadasım war.

Diyelim çok istiyorsun ; ozaman şunu söylemeliyim ki önce en cok ne istedigine karar wermelisin. Sanıyorum aklında elektrik gitar çalmak war -çünkü herkes elektrik gitardan önce klasik le baslıyayım diye düşünür oysaki bu yanlıştır.- .Eger elektrik gitar çalmak için klasik gitara baslayacaksan hata yaparsın.Biran önce bi elektrik gitar edin tanıdık falan warsa yada marka model konusunda ben sana yardımcı olabilirim ..

Eger ki klasik gitar çalmak istiyorsan öncelikle sunu bilmelisin bence bu işler öyle kasetten seyredip yapılcak seyler deil birebir direk hocayla baslayabilirsen senin için hem daha kolay hemde daha eğlenceli olacaktır. (Mesela bi grup ayarlamak daha kolay olur en basitinden).

işte böyle daha fazla bilgi istersen bana msn den ulaşabilirsin kardes umarım yardımcı olabilmişimdir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    şimdi şöyle bir olay var.
    elinde klasik gitar varsa ve maddi durumunda iyi değilse ve gitar çalmayı öğrenmek istiyorsan klasikle başlayabilirsin.fakat piyasada çok bilmiş adamlar var yok elektro çalacaksan klasikle başlama olmaz diye.neyse buna karşın ben yinede paran varsa elektro gitar al direkt ondan çalmaya başla derim.yine piyasada elektro çalacaksan klasikle başla diyen adamlar var onlarada kanma.her ikiside yanlış maddi durumuna göre hangisi uygunsa ondan başla.neyse soruyu saptırdık heralde.gitar eğitim videoları bearhshare/ares/dc++ programlarında bulursun ama ingilizce pek bir şey anlamazsın.bende 2 tane video var ama çizik donuyor.eğer istanbuldaysan unkapanında müzikaletleri.com adlı yerde 3 ytl'ye satıyorlar tanesini.tabii 3 seriden oluşuyor.şayet gene istanbuldaysan ekim ayında birçok ilçede İsmek(Meslek Edindirme Kursları)faaliyete geçecektir.İlk Önce Oraya Kayıt Yaptır Derim.Bedavaya Klasik Gitar,Şan vs..dersleri verecekler.haa klasikten elektroya geçeceksen mutlaka penaya ağırlık ver.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    Hocam ben de gitara başlamak istiyorum. Ben de araştırdım bu konuları. Bazı çevreler (ki görülüyor yukarda) hangisini çalmak istiyorsan onunla başla gibi şeyler söylüyorlar bence bu yanlış. Eğer direk elektro ile başlarsan gitarını heba edersin. Farkında olmadan yıpranabiliyor. Ayrıca ben klasik gitar eğitimi alıp diğer gitar çeşitlerine geçme taraftarıyım. Nota bilgisi 0, eline hiç gitar almamış birinin direk elektroya geçmesi saçma.. Önce eli alışacak, notaları oğrenecek, akorları oğrenecek. Müzik kulağı oluşacak. Daha sonra elektro gitar çalmaya başlayacak.

Benim görüşlerim bu yönde. En geç okullar açıldığında klasik kursuna gitmeyi düşünüyorum. Şu an klasik gitarımı aldım çat pat bir şeyler tıngırdatıyorum :) Tabi eğitim şart :PP
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    hangisini çalmak istiyorsan ondan başla diyorum tekrardan.bunun nesi yanlış allah aşkına.adam elektro gitar çalmak istiyorsa klasikle başlayıp elektroya geçince daha iyi mi çalmış olacak?katiyyen.hem klasik gitarda insanın sıkılma oranı hayli yüksektir.çok kaliteli gül ağacı ve aksamı kaliteli bir klasik gitar değilse tabii.şunu bir düşün a4tech gitara yeni başlayacaksın.sağında tek düze ses çıkaran basit aksamlı standart görünümlü klasik gitar.solunda da şekil mi şekil bakınca insanın içinde gitar çalma hissi uyandıran ateş parçası bir gitar+distortion pedalı+amfi.elektro gitarı amfiye ve distortiona bağladında seside son sese verdiğinde tek telle ciuuuvvvv sesi verecek bir aleti mi çalmak istersin yoksa tıngırı mıngırı standart bir klasik gitarı mı?tekrar söylüyorum şayet maddi durum yeterli değilse ve vakitde kaybetmek istemiyorsa kişi klasikle deneyim kazanabilir.fakat parası varsada senin mantyığına uyarak klasikle başlasam daha süper elektro çalarım demeye kalkarsa yanlış yapar.bir kere tel ve perde aralıkları farklı hocam.manyetiği var pena vuruşu yapacak alan elektroda daha dar tremolo kolu var,klasikler genelde standart kesim elektrolar ise double cutaway(ileride solo gitarist olaaksan kasar) vs......varoğlu var
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    ben hiç gitar çalmayı bilmezdim..aldım elime elektroyu 1 ay sonra elim alıştı..şimdi 2 sene oldu ve istediğim soloyu çok çalışarak atabiliyorum..yani içinizde istek olması gerek..

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thenumb
    thenumb's avatar
    Erkek
    ustalar bende elektro alcam kafamda bir iki modelde belirledim aslında ama şöyle tanıdığı filan olan var mı başlangıç seviyesi için ikinci el gitar satan biri filan bu konuda yardım edebilecek biri varsa beni eklesin dtataker@gmail.com
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    dead bodies :ozzy osbourne mr.crowley'in riffleri artı 3 solosunu çalabilecek adam benim gözümde iyi bir gitaristtir.çalmayı denedin mi?şayet denemediysen guitar prodan indir bir dene derim.

thenumb kardeş bence piyasadaki en uygun öğrenci gitarı cort x serisi gitarladır.düşük bir meblağa alabileceğin en kaliteli gitar odur.istersen gitaristan vs..gibi sitelerden gitarı araştırabilirsin.onun alternatifi washburn olabilir.görünüşe vs..aldanma.mesela 2.ele bc rich'in warlock modeli gitarları var gitarınn şeklini görünce hastası olursun ama gel görelim ki sound da iyi randıman alamazsın.ikinci el gitar içinde acele etme turkrock,garaj.org'gitaristan.com gibi web sitelerini devamlı kontrol et iyi parçalar düşer oraya.haa kalkıp cebine parayı koyupda taksim tünel'e gidip ağbi gitar alcaz bu kadar paramız var hangisini verirsin dersen fena kazıklanırsın.özellikle bu enstrüman piyasasında çok şerefsiz insanlar var.5 para etmeyecek gitarı ''bir insanın karakter olarak alçalabileceği en minimum seviyeye orantılı olarak binbir yalanla yüksek meblağalara satarlar''sana şiddetle şunu tavsiye ederim Laylaylom Müzikden hiç bir bk alma.Heleki Kendi Ürünlri Olan Sb Dreams Marka Bktan gitarları alma.elinde patlar şerefsizim
Toplam Hit: 3599 Toplam Mesaj: 23