Klasik Gitarı Bilgisayara Bağlamak
-
MaTRiXe bunu yazdı:
-----------------------------ya hocam konuyu baltalamak gibi olmasın ben de klasik gitara heveslendim yalnız elimdeki gitar akord tutmuyo ap tuner 3 ile akord ediyorıum 6. teli sonra diğerlerine geçiyorum baştan bakıyorum kaymış negatif yönde sıkıntı nedir acaba
-----------------------------
Eğer gitar veya teller yeniyse yapar bi süre sonra alışır teller yok değilse sapı atıyo olabilir akord mekanizmasını değiştirirsın olur bide köprüde de sorun olabilir :) belli olmaz -
aslında mikrofon olarak elektro gitar manyetiği takılabilir heralde. pek bilgim yok ama gözlemlerim manyetiğin sadece tel sesini aldığı yönünde. elektro gitar çalıyorum ama amatör gibi bişeyim (:
-
MMB bunu yazdı:
aslında mikrofon olarak elektro gitar manyetiği takılabilir heralde. pek bilgim yok ama gözlemlerim manyetiğin sadece tel sesini aldığı yönünde. elektro gitar çalıyorum ama amatör gibi bişeyim (:
-----------------------------hacıı hacıı hacı olsa yaparık demi :D adı üstünde manyetik :) alttaki o 3 naylon teli ne yapmayı düşünüyosun :D
-
Blitz bunu yazdı:
MaTRiXe bunu yazdı:
ya hocam konuyu baltalamak gibi olmasın ben de klasik gitara heveslendim yalnız elimdeki gitar akord tutmuyo ap tuner 3 ile akord ediyorıum 6. teli sonra diğerlerine geçiyorum baştan bakıyorum kaymış negatif yönde sıkıntı nedir acaba
Eğer gitar veya teller yeniyse yapar bi süre sonra alışır teller yok değilse sapı atıyo olabilir akord mekanizmasını değiştirirsın olur bide köprüde de sorun olabilir :) belli olmaz
-----------------------------sap attıysa klasik gitarda ona çare yokda,akord kulaklarını değiştirmeyi deneyebilirsin hacı.
-
Blitz bunu yazdı:
MMB bunu yazdı:
-----------------------------hacıı hacıı hacı olsa yaparık demi :D adı üstünde manyetik :) alttaki o 3 naylon teli ne yapmayı düşünüyosun :D
harbi klasikte hepsi çelik değil ya :/ manyetikler tekli satılıyo la. sahibinden.comda var ama mikrofon fiyatına değil tabi (:
hem bıraksana klasik gitarı :| profil resmindeki gibi elektro çal :) -
para lazım diye sattım ben onu :F sonra da biriktiremedim bi türlü alacak parayı :F zaten şimdi alsam onu amfiydi pedaldı prosesördü derken baya maliyet kaçacak bana :F
-
Ucuza hardware den kaliteli ses elde etmen çok zor hatta imkansız ya manyetik alıp yanınada fasttrack pro ses kartı alıp bilgisayara baglıcaksın yada yüksek kalitede bi mic alıcaksın.
-
teli gererken falan çıt çıt diye ötüyo dakika tutmuyo peki sağolun
-
MaTRiXe bunu yazdı:
-----------------------------teli gererken falan çıt çıt diye ötüyo dakika tutmuyo peki sağolun
Evet sap atıyo demek o ses :) -
Paraya kıy takamina manyetikli bi elektro akustik gitar. farkı yok klasik gitardan. bağla jackla adam gibi çal sonra :D