Klasik Hack Taktiği - Nasıl Yapılıyor
-
Bir site size gönderiyorlar tıklıyorsunz ve pcdeki şifreler gidiyor sımdı soracagım seyler sunlar
1- Sitede ne yuklu bunun kodlarını kım paylasabılır ve onceden gırılen sıfrelerı nasıl alıyor sonradan yazdgmı alır anlarımda önceden gırdıgım hesap sıfrelerıde gıdıyor
2- Bedava bir site acıp bu kodları ıcıne koyablcgm bi bedava sıte destegı veren yer bılıyormusunz kodları arastrıp belkı bulabılırım sızde varsa tabı daha makbul gecer :)
3- Bu şifreler bana nasıl gelcek
Kısacası şudur olay bunu bır cok kısı yapıyor burdada bır cok kısının yapablcgı aşikar ben haric bu iş nasıldır kım yardım edebilir bana
-
yok hocam şifre çekme falan, bahsettiğin olay xss ile cookie çekip girmek hesaba
-
exe çalıştırmadan sadece siteye girmeyle olmaz tahminimce
-
JackDaniels bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Bende böyle dusunuyordum ama oluyor hacım ve ben bunu yedım de :@
-
alicem bunu yazdı:
yok hocam şifre çekme falan, bahsettiğin olay xss ile cookie çekip girmek hesaba
-----------------------------+1 bunun icinde çeşitli scriptler kullanıcaksın.
sen ilk olarak
<?php
echo "merhaba dünya";
?>
buradan başla :)
-
Bosluk bunu yazdı:
-----------------------------JackDaniels bunu yazdı:
-----------------------------Bende böyle dusunuyordum ama oluyor hacım ve ben bunu yedım de :@
Hangi site hacım bu çok merak ettim ? Sen xss yemiş olmayasın ? -
çizik
-
Biraz daha acarmısınız
-
tüm browserlarda çalışan bir downloader bulursan yapabilirsin sitene girdiği vakit virüsünü yer ama bulamassın bedavaya :D
-
Hocam unutma benim yönümden php olan siteye girersen her şekilde çekerler ;) bir ödeme yapsan kredi kartını kendilerini atarlar. 5 yıl uğraştım bu nalet olası "hack" ' ile . :)
Sorularına gelince1- Sitede ne yuklu bunun kodlarını kım paylasabılır ve onceden gırılen sıfrelerı nasıl alıyor sonradan yazdgmı alır anlarımda önceden gırdıgım hesap sıfrelerıde gıdıyor
"sitede birşey yüklü değil sadece kodu siteye entegre etmişlerdir. ve öyle herkes yapamaz"2- Bedava bir site acıp bu kodları ıcıne koyablcgm bi bedava sıte destegı veren yer bılıyormusunz kodları arastrıp belkı bulabılırım sızde varsa tabı daha makbul gecer :)
"Bedava siteye tr.gg gibi bir siteye kimse güvenip girmez,.tk siteye free host alırsın php eklentisi çalışmaz bedava site
alıp hack yapmayı unut"3- Bu şifreler bana nasıl gelcek
"Bir keylogger nasıl mail'e pm yollar yani mail'ine log yollar bu bahsettiğin sitede aynı mantıkla çalışıyor" -
Bu olayı herkes yapıyor cok basit bırsey olması lazım