Klavye Bozulur Mu ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

dün yemek yerken laptopun üzerine biraz kola döktüm sonra laptopu ters dönderim içindeki kolayı biraz dışarı döktüm ve ıslak mendille tusların arasını sildim ama tuslarda hala yapıskanlıkdan dolayı biraz sertlesme var zor basılıyor bazı tuslara.Bu bozulur mu acaba daha sonra?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    İcine girerse niye bozulmasin.? İcine girmediyse niye bozulsun.? :) Tuslari gecmesi deil onun altbdaki bolumu gecmesi onemli, kola corba su bissuru sry doktum su ana kadar hic bozulmadi daha :) Bi tek takiklik yapan tusu olduydu onuda ince uclu tahta matkabiyla deldim duzeldi :)

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

up

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pSkpt
    pSkpt's avatar
    Erkek

Bizim okuldaki laptopa dökmüşlerdi yapış yapış olmuştu tuşlar 1 seneden fazla oldu hala çalışıyor milletin elinde dolaşıyor.

Pat küt çarpıyor bir şey olmadı makine sağlam sanırım Casperdı. :D

İmza...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

elektronik eşyaya sıvı teması olunca hemen fişten çekcen  sonra açıp silcen kurutcan. 

o kola ilerde daha bi sert yapışık olacak. açabiliyosan aç içini bi temizleme sıvısı var onunla temizle kurut içine kaçmadıysa bişi olmaz.

Not: hala o laptoptan yazıyosan pek yapabileceğin bişey kalmamıştır zannımca keyfini çıkar.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek

benim antika bilgisayarımın klavyesine dökülmüştü cola. tuşlara bastıgın zaman tusların geri gelmemesi ne acıdır o :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

su dökülse içeri kaçmadığı sürece sorun olmaz da, kola şekerli bir yapıya sahip olduğu için kuruduğunda tuşlar düzelmiş gibi gözükse bile laptop ısınmaya başladığında koladan kalan kurumuş şeker karamelize olacak ve tuşların basmamaya başlayacak

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek

"interfector" nickli eleman 3 defa döktü bişey olmadı:D arada parfüm sıkıyor tuşlara yapışkanlığını gideriyomuş:D

benim laptopa da bira dökülmüştü amı götü dağıttıydı:s

..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murdery
    murdery's avatar
    Erkek

bişi olmaz :) senelerce lahmacun yedim :D açsak kıymalar felan çıkar heralde

BİR TIKLA BE https://www.youtube.com/watch?v=I5DOCwqBuzk
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slmarlq
    slmarlq's avatar
    Erkek

Elektronik eşyalara zarar vermeyen temizlik spreyleri var.  45 derecelik açıyla klavyenin bi ucundan bas spreyi içine köpürsün bol bol sonra aşağı doğru aksın suyu.  ondan sonra kurutma makınasıyla suyu tamamen yoket. benimde aynısı olmuştu aynen bunu yaptım

Bu zamanda en çok azraile güveneceksin.En azından niyeti belli...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

http://www.notebookuzman.com/notebooka-su-dokulurse-neler-yapmaliyiz.html

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
Toplam Hit: 3373 Toplam Mesaj: 13