Klavye Bozulur Mu ?
-
dün yemek yerken laptopun üzerine biraz kola döktüm sonra laptopu ters dönderim içindeki kolayı biraz dışarı döktüm ve ıslak mendille tusların arasını sildim ama tuslarda hala yapıskanlıkdan dolayı biraz sertlesme var zor basılıyor bazı tuslara.Bu bozulur mu acaba daha sonra?
-
İcine girerse niye bozulmasin.? İcine girmediyse niye bozulsun.? :) Tuslari gecmesi deil onun altbdaki bolumu gecmesi onemli, kola corba su bissuru sry doktum su ana kadar hic bozulmadi daha :) Bi tek takiklik yapan tusu olduydu onuda ince uclu tahta matkabiyla deldim duzeldi :)
-
up
-
Bizim okuldaki laptopa dökmüşlerdi yapış yapış olmuştu tuşlar 1 seneden fazla oldu hala çalışıyor milletin elinde dolaşıyor.
Pat küt çarpıyor bir şey olmadı makine sağlam sanırım Casperdı. :D
-
elektronik eşyaya sıvı teması olunca hemen fişten çekcen sonra açıp silcen kurutcan.
o kola ilerde daha bi sert yapışık olacak. açabiliyosan aç içini bi temizleme sıvısı var onunla temizle kurut içine kaçmadıysa bişi olmaz.
Not: hala o laptoptan yazıyosan pek yapabileceğin bişey kalmamıştır zannımca keyfini çıkar.
-
benim antika bilgisayarımın klavyesine dökülmüştü cola. tuşlara bastıgın zaman tusların geri gelmemesi ne acıdır o :)
-
su dökülse içeri kaçmadığı sürece sorun olmaz da, kola şekerli bir yapıya sahip olduğu için kuruduğunda tuşlar düzelmiş gibi gözükse bile laptop ısınmaya başladığında koladan kalan kurumuş şeker karamelize olacak ve tuşların basmamaya başlayacak
-
"interfector" nickli eleman 3 defa döktü bişey olmadı:D arada parfüm sıkıyor tuşlara yapışkanlığını gideriyomuş:D
benim laptopa da bira dökülmüştü amı götü dağıttıydı:s
-
bişi olmaz :) senelerce lahmacun yedim :D açsak kıymalar felan çıkar heralde
-
Elektronik eşyalara zarar vermeyen temizlik spreyleri var. 45 derecelik açıyla klavyenin bi ucundan bas spreyi içine köpürsün bol bol sonra aşağı doğru aksın suyu. ondan sonra kurutma makınasıyla suyu tamamen yoket. benimde aynısı olmuştu aynen bunu yaptım
-