Klavye Mvx@ Basma Sorunu Ve Nengine.Dll Hatası
-
bunlar iki ayrı sorun. bir de kendi kendine sekme değiştiriyor insertü açıyor demin opera kapandı konuyu açmaya çalışırken. bunlar maxhton kurrduktan sonra oldu. alakası var mı bilmvxiyorum. link yapıştırdığı da oluyor.
diğer bir hata da winfos başlatılınca nengine.dll bur/lunamadı hatası.
yazın yanlışlarına dikkat. hep klavye kendi kendine basıyor. özellikle başlıktaki harfleri basıyor.
bilen var mvx@ı?
-
valla bende de backspaceye entera felan basınca vi,,rgul yazıyor vırgule basınca hıc bıse yazmıyor basılı kalmıs gıbı burya bu mesajı yazana kadar bıle neler cektım varmıdır bırcaresı aceba baska klavye taktım sorun devam edıyor
-
up
-
kimse mi bilmiyor koca forumda yav :S
-
up
-
son kez up edeyim şunu yav
-
başka bir klavye tak pc ye birde öyle dene bakalım hocam eğer yine aynı sorunları alırsan sorun klavyede değildir en azından bunu öğrenirsin ;)
-
GoldenWorld bunu yazdı
başka bir klavye tak pc ye birde öyle dene bakalım hocam eğer yine aynı sorunları alırsan sorun klavyede değildir en azından bunu öğrenirsin ;)
dizüstü yav :S klavyem de yok başka zaten. maxthon browserı kurduktan sonra oldu gibi geliyor nedense.
-
Prometheus bunu yazdıGoldenWorld bunu yazdı
dizüstü yav :S klavyem de yok başka zaten. maxthon browserı kurduktan sonra oldu gibi geliyor nedense.
klavye tarafına kola flan damlattın mı ? şekerli şeyler döktüysen çünkü bende bir keresinde öyle olmuştuyapışmış içinden kafasına göre basıyordu
-
kesin degil tabi de, son kurdugun maxton programı icınde yada önceden kurdugun programlar icınde,
kelime yada harf(lere) dizine smiley vb atama yapan program yada program ici radio button
olabilir mi? -
5Agustos1921 bunu yazdıkesin degil tabi de, son kurdugun maxton programı icınde yada önceden kurdugun programlar icınde,
kelime yada harf(lere) dizine smiley vb atama yapan program yada program ici radio button
olabilir mi?olabilir çünkü son zamanlarda y harfi de smiley çıkarmaya başladı. tespit etmenin bi yolu var mı?