Klavye Sivi Temas (Laptop)
-
Dun WC'de lavaboya koymustum laptopu musluktan azicik su akti kalvyeye. Bugune kadar birsey yoktu az once actim. Sag, ust ve enter tuslari calismiyor. Gercekten azicik dokuldu, fazla dokulseydi acip temizleyecektim. Bu sorunu halledebilir miyim ucuza? Sadece 4-5 tus calismiyor...
-
klavye tuşları kompile deişir değişirse,
git usb klavye al? max 20 tl
klavye değiştirtmek pahalı
-
Ben tuvalette yere koyuyorum hocam. Biri gelir diyede sesini kısıyorum.
Böyle birşey başınıza geldiğindekuruyana kadar açmamak en iyisi. Tuşlar için yapılacak birşey olduğunu düşünmüyorum.
USB klavye işini görebilir yada tamirci.
-
hocam eğer ki geri dönüşü yok ise taamamını değiştirmek yerine harbiden seni idare edecek bi usb klavye daha ucuza gelecektir .
bi de aklıma değişik şeyler geldi pcnin wcde ne işi olduğuna dair . her neyse : D
-
öncelikle o laptobun ne işi var dedikten sonra tırnaklarından ayır klavyeyi bağlantı filmini ve takıldıgı yeri sac kurutma makinesiyle kurut klavyeyide aynı şekil kurut
-
DestinatioN bunu yazdı:
-----------------------------
öncelikle o laptobun ne işi var dedikten sonra tırnaklarından ayır klavyeyi bağlantı filmini ve takıldıgı yeri sac kurutma makinesiyle kurut klavyeyide aynı şekil kurut
-----------------------------Benim klavyeye de kola dökülmüştü dediğini yaptım fazla kaçırdım galiba tuşlar eridi şansıma bi bilgisayarcıda klavyenin aynısını buldum orjinal ve sıfır gibi 50 tl dedi 20 verdim kaçtım :D fhhdfhf + (Klavyeyi'de alarak kaçtım) :D :D
-
WitchKing bunu yazdı:
hocam eğer ki geri dönüşü yok ise taamamını değiştirmek yerine harbiden seni idare edecek bi usb klavye daha ucuza gelecektir .
bi de aklıma değişik şeyler geldi pcnin wcde ne işi olduğuna dair . her neyse : D
-----------------------------adam laptopa tuvalet eğitimi veriyo beyler
-
hacı eritecek kadar değil tabiki ayrıca nasıl başardın la fön le tuşları eritmeyi :D
-
DestinatioN bunu yazdı:
hacı eritecek kadar değil tabiki ayrıca nasıl başardın la fön le tuşları eritmeyi :D
-----------------------------çok zor olmadı hocam :D gdsdsg
-
buyk olasılkla klavyeye oksit olayı olmustr bnce calıstrdıysan klavye tamamen gtmıstr ama kurusun ole bı calısıtr blkı duzelık olmadı ıcını ac bı temzle oksit kısmı gecerse sorun yok baktn olmuyo yeni klavye :) pc adı sanı ne ne marka ona gore fıyat aralıgıda soyleynler olabilir
-
Diyelimki olmadi kalvyeyi toptan degistirmek istiyorum. HP DV-6936us serisi. 4 yasinda laptop. Ne kadar tutar ortalama olarak bilginiz var mi?