Klavye Sivi Temas (Laptop)
-
değiştirebilecegine inaniyorsan cok zor değil değiştirmek youtube de video halinde gorebilirsin nasil değiştirebilecegine dahir klavye 10 15 lira.
-
break bunu yazdı:
-----------------------------
Diyelimki olmadi kalvyeyi toptan degistirmek istiyorum. HP DV-6936us serisi. 4 yasinda laptop. Ne kadar tutar ortalama olarak bilginiz var mi?
-----------------------------toplamda 80 tl ye değiştirirsin
-
ıslanmayla birşey olmaz mesele onu kurutabilmen
-
Yok hocam ben degistiremem de tamirciye versem ne kadar tutar demistim arkadas yazmis 80 diye. Orjinal klavyeyi nereden bulabilirim peki? Amazon.com' da 10$ kadar.
-
tek tuşu değiştirsende çalışmaz.tuşların altındaki devrede sorun var.
geçmiş olsun
http://www.notebookuzman.com/hp-pavilion-dv6000-notebook-klavyesi-dv6000-tustakimi.html
-
Hoca packardbell'i servise götürdüm aynı sıkıntıdan dolayı sağ kısım komple gitmişti ve bazı tuşlara basınca kafasına göre iki tuşa basmış gibi algılıyordu, 150TL aldı danalar benden. Toshiba'da aynı şey oldu garantisi vardı iyiki baya kıvırdım da yaptırdım, normalde sıvı teması garantiye dahil değilmiş. :D
Her neyse şimdi de aynı sıkıntı sağdaki 'Enter' ve '-' tuşlarında mevcut bu sefer de soda döküldü. Gittim harici klavye aldım hem daha rahat hem daha ucuza patlıyor. -
@swordfish
Hocam sendeki bu mal orjinal mi yoksa birebir cakma urun mu? Laptopu getirsem degistirme ve klavye ne kadara olur? Birde hazir acilmisken fan temizligi falan. -
break bunu yazdı:
-----------------------------
@swordfish
Hocam sendeki bu mal orjinal mi yoksa birebir cakma urun mu? Laptopu getirsem degistirme ve klavye ne kadara olur? Birde hazir acilmisken fan temizligi falan.
-----------------------------Hocam getirsen montajını yaparım ekstra bir ücret almayız.Bide ürün orjinaldir
-
break bunu yazdı:
-----------------------------Dun WC'de lavaboya koymustum laptopu musluktan azicik su akti kalvyeye. Bugune kadar birsey yoktu az once actim. Sag, ust ve enter tuslari calismiyor. Gercekten azicik dokuldu, fazla dokulseydi acip temizleyecektim. Bu sorunu halledebilir miyim ucuza? Sadece 4-5 tus calismiyor...
-----------------------------Tuvaletteyken telefondan izlesene, laptobun suçu ne. Arkadaşın dediği gibi oksitlenmiştir. Selülozik tiner işine yarayabilir.
-
laptop ve tuvalet ilginç fantazi. öldürdün beni durduk yere :DDDD
teni klavye takarsın olayı çözersin. git mecidiyeköye istemediğin kadar bulursun.