folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Klima Alacaklar Ya Da Almayı Düşünenler Lütfen Okumadan Almasın

Klima Alacaklar Ya Da Almayı Düşünenler Lütfen Okumadan Almasın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Wort
    Wort's avatar
    Erkek

Geçenlerde bende internetten baymak aldım servis geldi sorunsuz taktı.Baymak sıkı tutuyor işleri mesela vakum yaptıldımı diye fotograf istiyor.

Karanlıklara sitem edeceğimize hepimiz bir mum yaksak karanlıklar aydınlığa dönerdi…
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hallederi_55
    hallederi_55's avatar
    Erkek

Herkese tesekkur ederim. Iade cok mantikli gelmiyor bana cunku 4200du, ben alacagim gun 4700e cikti sabahinda bende sabahtan aradigim icin 3 5 kisi vardi eski fiyattan elinde olan. Iade edersem arada ki 500 lirayida odeyecegim tekrar. Baska marka alsam onlarada ayni zam gelmistir klimaya ek vergi mi ne geldi diye duymustum o gun o zamda onun zammi diye biliyorum yani vergi butun markalara gelmistir. Arada ki farki cebimden verip birini bulup yaptirsam en fazla 200 liraya yaparlar sanirim dolayisi ile iade edip 500 lira zamli almaktan daha mantikli

_ICEMAN_
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neverland
    neverland's avatar
    Erkek

Geçmiş olsun çok, servisle uğraşma. Direk iklimsa'yı şikayet et.

Twitter'a at, fotoğraflarıyla birlikte. Bol bol etiket yap.

Sana dönüş yapana kadar twit bas. Bi yerden sonra arıyorlar. Ben genelde böyle çözüyorum işlerimi.

Kargom gelmedi hepsiburada'dan, aramadığım yer kalmadı. Mng kargo dahil. Hiç biri sallamadı. Sonra twitter'dan bastım twit'leri "malımı gasp ettiler" diye. Sayın cumhurbaşkanım yardımcı olun malımı gasp ediyorlar bile yazmıştım :D

1 saatlik twit furyamdan sonra genel müdürlükten arayıp 15 dk da çözdüler.

Yine denizbank ile de benzer problemi böyle çözmüştüm.

Bir gece her zamanki gibi yatağına girip gözlerinin ağırlığına dayanamayıp huzurla uyuduğunu düşün. Sonrasında da hiç uyanmadığını düşünmeye çalıştığında aklında hiçbir şey canlanmayacaktır, çünkü beynin kapalıyken neler olup bittiğini bilemezsin, bu yüzden bu noktayı hayal edebileceğin bir veri yok elinde. Ölüm de tam olarak böyle bir şey. Uykunun 4. saatindeki hissettiklerin, yani; hiçlik, hissizlik. Varlığından ya da yokluğundan haberinin olmaması. Böyle düşününce ölüm biraz daha tanıdık geliyor, daha kabullenilebilir geliyor. Belki de içindeki o çılgın yaşama arzusuna sahip olan egonu ancak böyle ehlileştirebiliyorsun. Aksi halde çılgınca yaşama arzusuna sahip egon sana tanrılar yaratıyor, cennetler vaat ediyor, seni sonsuz bir yaşamın varlığı ve zevkleri ile kandırıyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mavii
    mavii's avatar
    Erkek
    hallederi_55 bunu yazdı

Herkese tesekkur ederim. Iade cok mantikli gelmiyor bana cunku 4200du, ben alacagim gun 4700e cikti sabahinda bende sabahtan aradigim icin 3 5 kisi vardi eski fiyattan elinde olan. Iade edersem arada ki 500 lirayida odeyecegim tekrar. Baska marka alsam onlarada ayni zam gelmistir klimaya ek vergi mi ne geldi diye duymustum o gun o zamda onun zammi diye biliyorum yani vergi butun markalara gelmistir. Arada ki farki cebimden verip birini bulup yaptirsam en fazla 200 liraya yaparlar sanirim dolayisi ile iade edip 500 lira zamli almaktan daha mantikli

Başka yere yaptırırsan yetkisiz müdahale diye klimanın garantisi iptal olur bir de onunla uğraşırsın 200 lira için değmez. Ya iade et ya değişim iste. Üründe sorun olmadığı için değişim yaparlar mı bilmiyorum ancak iade hakkın var kullanırsın. Gelecek kişi senden o işlemler için en az 300 lira isteyecek 200 liraya garantiyi iptal etmiş olacak. Sen haklı olduğun anda hakkını alamadın arıza anında ne yapacaksın? Kırılan duvar vs için faturalı yaptıracağım size fatura edeceğim de sike sike gelip işlerini düzgün yapsınlar.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

Şunu anlamıyorum.  

Milyon luk firmasın.  Müşterin şikayette bulunuyor. 

Yapacağın şey çok basit .

Yollayacaksın olay yerine işten anlayan 1 tane adam . Bakacak . Yalanmı  değilmi. 

Anımda 0ı ile değiştirip  özür dileyeceksin .1 pakette çikolata sepetimden çikolata yollayacaksın  özür için 

Lan milyonlar kazanıyorsun  aç köpek olmaya gerek yok .

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biyoteknoloji
    Biyoteknoloji's avatar
    Erkek

gel ekşiye yazalım özelden yaz bana kanıtlarıyla resimleri ile anlatalım 2 güne çözerler

Love is nothing without fucking.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Klima montaj elemanlarını tıpkı taksiciler gibi cahil ve hanzo olanlarından özel seçiyorlar tecrübeyle sabit. İşini düzgün yapan, fırça yemeden durabilen klimacı görmedim. İllaki fırça yiyip ortamı gerecekler.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek

Denklemde Teknosa bulunan hiçbir yerden bişey almayın.

Not : eski teknosaspor

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hallederi_55
    hallederi_55's avatar
    Erkek

Resim ekledim. Kızımın doğum günü bugün o yüzden çok vakit ayıramıyorum kusura bakmayın lütfen. Beklemediğim kadar destek vermişssiniz hepinize teşekkür ederim.

Bu konuyu açarken sorunun çözülmesine dair umudum yoktu aslında sadece sizleri uyarmak istedim ama konu beklemediğim kadar ilgi gördü. Twitter vs sosyal medya kullanmıyorum,şikayet için şikayetvarı kullanıyorum birde tahribat'a giriyorum bu ikisi dışında düzenli girdiğim bir de reddit var ama ordan birşey çıkmaz zaten:)

_ICEMAN_
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Vakum pompası olayı nedir,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
Toplam Hit: 2924 Toplam Mesaj: 24
iklimsa akdeniz klima rezalet tavsiye