Klima Alacaklar Ya Da Almayı Düşünenler Lütfen Okumadan Almasın
-
Geçenlerde bende internetten baymak aldım servis geldi sorunsuz taktı.Baymak sıkı tutuyor işleri mesela vakum yaptıldımı diye fotograf istiyor.
-
Herkese tesekkur ederim. Iade cok mantikli gelmiyor bana cunku 4200du, ben alacagim gun 4700e cikti sabahinda bende sabahtan aradigim icin 3 5 kisi vardi eski fiyattan elinde olan. Iade edersem arada ki 500 lirayida odeyecegim tekrar. Baska marka alsam onlarada ayni zam gelmistir klimaya ek vergi mi ne geldi diye duymustum o gun o zamda onun zammi diye biliyorum yani vergi butun markalara gelmistir. Arada ki farki cebimden verip birini bulup yaptirsam en fazla 200 liraya yaparlar sanirim dolayisi ile iade edip 500 lira zamli almaktan daha mantikli
-
Geçmiş olsun çok, servisle uğraşma. Direk iklimsa'yı şikayet et.
Twitter'a at, fotoğraflarıyla birlikte. Bol bol etiket yap.
Sana dönüş yapana kadar twit bas. Bi yerden sonra arıyorlar. Ben genelde böyle çözüyorum işlerimi.
Kargom gelmedi hepsiburada'dan, aramadığım yer kalmadı. Mng kargo dahil. Hiç biri sallamadı. Sonra twitter'dan bastım twit'leri "malımı gasp ettiler" diye. Sayın cumhurbaşkanım yardımcı olun malımı gasp ediyorlar bile yazmıştım :D
1 saatlik twit furyamdan sonra genel müdürlükten arayıp 15 dk da çözdüler.
Yine denizbank ile de benzer problemi böyle çözmüştüm.
-
hallederi_55 bunu yazdı
Herkese tesekkur ederim. Iade cok mantikli gelmiyor bana cunku 4200du, ben alacagim gun 4700e cikti sabahinda bende sabahtan aradigim icin 3 5 kisi vardi eski fiyattan elinde olan. Iade edersem arada ki 500 lirayida odeyecegim tekrar. Baska marka alsam onlarada ayni zam gelmistir klimaya ek vergi mi ne geldi diye duymustum o gun o zamda onun zammi diye biliyorum yani vergi butun markalara gelmistir. Arada ki farki cebimden verip birini bulup yaptirsam en fazla 200 liraya yaparlar sanirim dolayisi ile iade edip 500 lira zamli almaktan daha mantikli
Başka yere yaptırırsan yetkisiz müdahale diye klimanın garantisi iptal olur bir de onunla uğraşırsın 200 lira için değmez. Ya iade et ya değişim iste. Üründe sorun olmadığı için değişim yaparlar mı bilmiyorum ancak iade hakkın var kullanırsın. Gelecek kişi senden o işlemler için en az 300 lira isteyecek 200 liraya garantiyi iptal etmiş olacak. Sen haklı olduğun anda hakkını alamadın arıza anında ne yapacaksın? Kırılan duvar vs için faturalı yaptıracağım size fatura edeceğim de sike sike gelip işlerini düzgün yapsınlar.
-
Şunu anlamıyorum.
Milyon luk firmasın. Müşterin şikayette bulunuyor.
Yapacağın şey çok basit .
Yollayacaksın olay yerine işten anlayan 1 tane adam . Bakacak . Yalanmı değilmi.
Anımda 0ı ile değiştirip özür dileyeceksin .1 pakette çikolata sepetimden çikolata yollayacaksın özür için
Lan milyonlar kazanıyorsun aç köpek olmaya gerek yok .
-
gel ekşiye yazalım özelden yaz bana kanıtlarıyla resimleri ile anlatalım 2 güne çözerler
-
Klima montaj elemanlarını tıpkı taksiciler gibi cahil ve hanzo olanlarından özel seçiyorlar tecrübeyle sabit. İşini düzgün yapan, fırça yemeden durabilen klimacı görmedim. İllaki fırça yiyip ortamı gerecekler.
-
Denklemde Teknosa bulunan hiçbir yerden bişey almayın.
Not : eski teknosaspor
-
Resim ekledim. Kızımın doğum günü bugün o yüzden çok vakit ayıramıyorum kusura bakmayın lütfen. Beklemediğim kadar destek vermişssiniz hepinize teşekkür ederim.
Bu konuyu açarken sorunun çözülmesine dair umudum yoktu aslında sadece sizleri uyarmak istedim ama konu beklemediğim kadar ilgi gördü. Twitter vs sosyal medya kullanmıyorum,şikayet için şikayetvarı kullanıyorum birde tahribat'a giriyorum bu ikisi dışında düzenli girdiğim bir de reddit var ama ordan birşey çıkmaz zaten:)
-
Vakum pompası olayı nedir,