Klima Tavsiyesi
-
hipokondriyak bunu yazdıCanKirca bunu yazdı
Hazır konusu açılmışken ben de bir şey sorayım müsaadenizle.
Dublex'in 2. katında bir yatak odası var. Bu oda ışıklığa bakıyor. Odanın karşı duvarının arkasında çocuk odası ve onun arkasında da teras var. Bir klimacı çağırdım, buraya klima takamayız, boru çok uzun olur dedi. Işıklığa kurdursak ünite çok ses çıkaracak.
Buraya nasıl bir çözüm önerirsiniz?
Ya gelen adam pek yaratıcı değildi, ya da hakikaten yapacak bir şey yok?Bi arkadasim.var muhendis klima sogutma isleri yapiyor markasini bilmyrm ama projelendirir yaparlar .manisadaydin sanirim pm atarsan yonlendiririm
Olur, sağ olasın. Manisa'ya döndüğümde haberleşiriz.
-
daikin ya da mitsubishi alacak paranız yoksa baymak iyidir.
gerisi heyecan boşverin.
-
Dün öylesine trendyol daki fiyatlara baktım baymak, eca gibi markaların montaj dahil fiyatı 3.500 tl civarlarında.. Fiyatı olarak uygun gibi duruyor ama uzun ömürlü birşey olsun istiyorum ve klimadan da hiç anlamıyorum, ne yapmalı acep ?
2 - 3 gündür Ankara kaynıyor.. Googledan baktım ve şuan Ankara, Adana ve Antalya gibi şehirlerden bile daha sıcak. Şaka gibi yahu... -
Nikoteen bunu yazdı
Konuyu gördüğümden beri baya bi araştırdım ,telefonlaştım ve Mitsubishi MSZ-EF35VGB Kirigamine Zen (12.000 btu) da karar kıldım fakat maalesef fiyat aldığım yerden başka internete fiyat bulamıyorum varsa bilgi sahibi yeşillendirsin son oluruna 9.200 dedi adam
9kya bıraktı güç bela ama tabii ki beyaz olanını siyah olanı zaten 9.8k imiş renk için ücret tarifesi telefonlardan sonra her şeye sıçramış sanırım amk.
Soğutması güzel sevdim öyle bi kaç dakika falan beklemeye gerek yok 20saniyede serinletiyor odamı (oda 15m2) sessiz modda çalıştırınca serinliği hissetmek 1dkya kadar çıkabiliyor çok sorun değil sesli modda odayı serinletip 20snye sonra sessize alıyorum serinlik hissi kaybolmuyor hiç fakat ben ısıtma odaklı almışitım asıl işime kış mevsimsinde yarayacak bakalım o zaman görücez marifetini bi de bu klimanın dış panelinden damlayan su odamdaki oksijenle alakası yok değil mi sıcaklık farkından dolayı dışarıdaki havadan oluşan su ? -
1 mitsibish
2 baymak
-
Nikoteen bunu yazdıNikoteen bunu yazdı
Konuyu gördüğümden beri baya bi araştırdım ,telefonlaştım ve Mitsubishi MSZ-EF35VGB Kirigamine Zen (12.000 btu) da karar kıldım fakat maalesef fiyat aldığım yerden başka internete fiyat bulamıyorum varsa bilgi sahibi yeşillendirsin son oluruna 9.200 dedi adam
9kya bıraktı güç bela ama tabii ki beyaz olanını siyah olanı zaten 9.8k imiş renk için ücret tarifesi telefonlardan sonra her şeye sıçramış sanırım amk.
Soğutması güzel sevdim öyle bi kaç dakika falan beklemeye gerek yok 20saniyede serinletiyor odamı (oda 15m2) sessiz modda çalıştırınca serinliği hissetmek 1dkya kadar çıkabiliyor çok sorun değil sesli modda odayı serinletip 20snye sonra sessize alıyorum serinlik hissi kaybolmuyor hiç fakat ben ısıtma odaklı almışitım asıl işime kış mevsimsinde yarayacak bakalım o zaman görücez marifetini bi de bu klimanın dış panelinden damlayan su odamdaki oksijenle alakası yok değil mi sıcaklık farkından dolayı dışarıdaki havadan oluşan su ?Yoğuşmadan dolayı oluşan su, senin odadaki üniteden dış üniteye hewrhangi bir hava alışverişi olmaz.
-
-
https://www.iklimsa.com//duvar-tipi-klimalar/sigma-plus-12000-btuh-a-inverter-klima-r32
Gecen sene bunu almistim yanlis hatirlamiyorsam 3900e,suan bayaga artmis.Klimadan memnunum ancak iyi servise denk gelmek mesele,en ucuz satan yetkili servisten almistim tam orospu cocugu cikmislardi hatta konusu var bakabilirsin,ugrastim biraz.
Birde internette gezersen hep onerilen markalar modeller belli hocam cok cesit yok zaten,butceye gore belirliyorsun
-
-
Tekrar teşekkürler @TheBattal hocam walla sinek giriyor diye hiç havalandırmıyordum sineklik taktırıp arada havalandırayım madem odadan dışarı da çıktığım yok zaten ölcez gitçez burada haberimiz yokmuş :D