folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Knight Online World Of Warcraft Tarzı Satın Alınabilecek Oyunlar Steamde

Knight Online World Of Warcraft Tarzı Satın Alınabilecek Oyunlar Steamde

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek

Merhaba Arkadaşlar,

Başlıktaki gibi steam içi bu tarz oyunlar aramaktayım fiyat kısıtlaması yoktur.Kendi Steam hesabıma alacağım paypal üzerinden tavsiyelerinizi bekliyorum.

Ignorance is bliss.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek
    Schwarz bunu yazdı

Merhaba Arkadaşlar,

Başlıktaki gibi steam içi bu tarz oyunlar aramaktayım fiyat kısıtlaması yoktur.Kendi Steam hesabıma alacağım paypal üzerinden tavsiyelerinizi bekliyorum.

oyun tavsiyesimi hocam yani oyunlar hakkıda bilgi istiyorsun doğrumudur ? bu arada knight online ücretli değil premium servisi var ama wow ücretli diye biliyorum 

Android Mobil Uygulama - Web Sitesi - Masaüstü Yazılım yapılır. Vitaminsiz Palyaço
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek
    furkiak bunu yazdı
    Schwarz bunu yazdı

Merhaba Arkadaşlar,

oyun tavsiyesimi hocam yani oyunlar hakkıda bilgi istiyorsun doğrumudur ? bu arada knight online ücretli değil premium servisi var ama wow ücretli diye biliyorum 

Satın alıp oynayacağım , bu tarz hangi oyunlar var hangileri oynanır , popüler olan nedir , çok oyunculu vs  knight online sıktı artık pvpler zevk vermiyor hani metin2 tarzı birşeyde olabilir emek verip bir karakter yapıp savaşabileceğim vs.

Ignorance is bliss.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bloom
    Bloom's avatar
    Erkek
    Schwarz bunu yazdı
    furkiak bunu yazdı
    Schwarz bunu yazdı

Merhaba Arkadaşlar,

Satın alıp oynayacağım , bu tarz hangi oyunlar var hangileri oynanır , popüler olan nedir , çok oyunculu vs  knight online sıktı artık pvpler zevk vermiyor hani metin2 tarzı birşeyde olabilir emek verip bir karakter yapıp savaşabileceğim vs.

Burda bi dunya mmorpg tarzi oyunun listesi var sec begen al : http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm

Gecen birisi cabal online icin iyi guzel hos diyordu,onu deneyebilirsin.

Bortubocek sever
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek
    Schwarz bunu yazdı
    furkiak bunu yazdı
    Schwarz bunu yazdı

hocam kendi deneyimlerimden gideyim. 

knight online: hala oynayan bir kitlesi var. oyunda level kasmak için illa premium aldırıyorlar. bunun dışında itemleri almak için oyunun sana verdiği bir extra yok yani ya goldbar alacaksın yada cashle item. bunların dışında oyunda durduk yere kimse charını soymazken üstünde olan praa birden uçabilir dengesiz bir oyun. oynanacaksa japon serverı ile oynanabilir.

cabal online: efek ve oynayış acısından gayet güzel parti olayı var ama yararsız yani daha çok bireysel oynanabilecek bir oyun oynanabilir mi evet. belli bir süre sonra sıkıyor fakat. 

wow a çok niyet ettim başlayamadım bir türlü. bilgisi olan varsa bende başlayabilirim bu oyuna

Android Mobil Uygulama - Web Sitesi - Masaüstü Yazılım yapılır. Vitaminsiz Palyaço
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stabilo
    stabilo's avatar
    Erkek

hocam wow'a başla derim direk pişman olmassın. oyun hakkında hiçbirşey bilmiyorsan eğer ilk başlarda biraz sıkıntı çekebilirsin bırakmak isteyebilirsin onun için nette çeşitli rehberler mevcut onlara bakabilirsin sonrası gelir zaten dediğim gibi pişman olmassın.

vanity is definitely my favorite sin
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlayForFree
    PlayForFree's avatar
    Erkek

diablo3  paran yok ise the incredible adventures of van helsing cut.

profesyonel kahveci?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

WOW ücretli 

Allods yerine tercih edilebilir ücretsizdir ama kesinlikle EU sunucusunda oyna Allods' u TR sunucusunun basiretsiz bir yönetimi var çünkü...

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FunkyHarm
    FunkyHarm's avatar
    Erkek

Elder Scrolls online  oynadım güzel ama bir wow değil

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mc Champion
    Flagellumdei
    Flagellumdei's avatar
    Erkek

steam demiş , ücret limiti yok demiş ben mi yanlış anladım diablo paralı wow paralı diyenler var

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

steam üzerinde şu an oynayabileceğin bir mmorpg yok bildiğim kadarıyla.

piyasada bedava olarak oynayabileceğin en iyi oyun (istersen parayla da oynayabilirsin) arche age var.

http://www.trionworlds.com/archeage/en/

oyunda değişik bir class sistemi mevcut. 10 tane yetenek ağacı 120 tane sınıf var. yani sınıf sistemi diğer oyunlardakinden çok ama çok farklı.

http://forum.archeagetr.com/showthread.php?tid=382

şuradan daha fazla bilgi alabilirsin sınıf sistemi hakkında. oyunda pve pvp craft vs vs bir çok şey var.

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
Toplam Hit: 3022 Toplam Mesaj: 22