Knight Online World Of Warcraft Tarzı Satın Alınabilecek Oyunlar Steamde
-
Merhaba Arkadaşlar,
Başlıktaki gibi steam içi bu tarz oyunlar aramaktayım fiyat kısıtlaması yoktur.Kendi Steam hesabıma alacağım paypal üzerinden tavsiyelerinizi bekliyorum.
-
Schwarz bunu yazdı
Merhaba Arkadaşlar,
Başlıktaki gibi steam içi bu tarz oyunlar aramaktayım fiyat kısıtlaması yoktur.Kendi Steam hesabıma alacağım paypal üzerinden tavsiyelerinizi bekliyorum.
oyun tavsiyesimi hocam yani oyunlar hakkıda bilgi istiyorsun doğrumudur ? bu arada knight online ücretli değil premium servisi var ama wow ücretli diye biliyorum
-
furkiak bunu yazdıSchwarz bunu yazdı
Merhaba Arkadaşlar,
oyun tavsiyesimi hocam yani oyunlar hakkıda bilgi istiyorsun doğrumudur ? bu arada knight online ücretli değil premium servisi var ama wow ücretli diye biliyorum
Satın alıp oynayacağım , bu tarz hangi oyunlar var hangileri oynanır , popüler olan nedir , çok oyunculu vs knight online sıktı artık pvpler zevk vermiyor hani metin2 tarzı birşeyde olabilir emek verip bir karakter yapıp savaşabileceğim vs.
-
Schwarz bunu yazdıfurkiak bunu yazdıSchwarz bunu yazdı
Merhaba Arkadaşlar,
Satın alıp oynayacağım , bu tarz hangi oyunlar var hangileri oynanır , popüler olan nedir , çok oyunculu vs knight online sıktı artık pvpler zevk vermiyor hani metin2 tarzı birşeyde olabilir emek verip bir karakter yapıp savaşabileceğim vs.
Burda bi dunya mmorpg tarzi oyunun listesi var sec begen al : http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm
Gecen birisi cabal online icin iyi guzel hos diyordu,onu deneyebilirsin.
-
Schwarz bunu yazdıfurkiak bunu yazdıSchwarz bunu yazdı
hocam kendi deneyimlerimden gideyim.
knight online: hala oynayan bir kitlesi var. oyunda level kasmak için illa premium aldırıyorlar. bunun dışında itemleri almak için oyunun sana verdiği bir extra yok yani ya goldbar alacaksın yada cashle item. bunların dışında oyunda durduk yere kimse charını soymazken üstünde olan praa birden uçabilir dengesiz bir oyun. oynanacaksa japon serverı ile oynanabilir.
cabal online: efek ve oynayış acısından gayet güzel parti olayı var ama yararsız yani daha çok bireysel oynanabilecek bir oyun oynanabilir mi evet. belli bir süre sonra sıkıyor fakat.
wow a çok niyet ettim başlayamadım bir türlü. bilgisi olan varsa bende başlayabilirim bu oyuna
-
hocam wow'a başla derim direk pişman olmassın. oyun hakkında hiçbirşey bilmiyorsan eğer ilk başlarda biraz sıkıntı çekebilirsin bırakmak isteyebilirsin onun için nette çeşitli rehberler mevcut onlara bakabilirsin sonrası gelir zaten dediğim gibi pişman olmassın.
-
diablo3 paran yok ise the incredible adventures of van helsing cut.
-
WOW ücretli
Allods yerine tercih edilebilir ücretsizdir ama kesinlikle EU sunucusunda oyna Allods' u TR sunucusunun basiretsiz bir yönetimi var çünkü...
-
Elder Scrolls online oynadım güzel ama bir wow değil
-
steam demiş , ücret limiti yok demiş ben mi yanlış anladım diablo paralı wow paralı diyenler var
-
steam üzerinde şu an oynayabileceğin bir mmorpg yok bildiğim kadarıyla.
piyasada bedava olarak oynayabileceğin en iyi oyun (istersen parayla da oynayabilirsin) arche age var.
http://www.trionworlds.com/archeage/en/
oyunda değişik bir class sistemi mevcut. 10 tane yetenek ağacı 120 tane sınıf var. yani sınıf sistemi diğer oyunlardakinden çok ama çok farklı.
http://forum.archeagetr.com/showthread.php?tid=382
şuradan daha fazla bilgi alabilirsin sınıf sistemi hakkında. oyunda pve pvp craft vs vs bir çok şey var.