folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Knight Online World Of Warcraft Tarzı Satın Alınabilecek Oyunlar Steamde

Knight Online World Of Warcraft Tarzı Satın Alınabilecek Oyunlar Steamde

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

pay to win bi oyun olmasın diyorsan bu kesinlikle wowdur şuan çok ucuza bütün cdleri alabilirsin ama wod paketi gelicek 49 50 euro felan olucak pre-orderı bu kadar şuan. 

pay 2 win nedir? pay 2 win oyun içinde parayla ya item ya bişeyler alıp diğer oyuncuları ezmektir bi yerde. wowda böyle bi durum söz konusu değil. yanısıra anında destek,ticketlara hızlı cevap sonuçta blizz dandik iş yapmıyo. 

wow kapsamlı bir oyundur ki günümüz piyasası mmo-rpglere yön veren oyundur. yeni çıkan oyunlar wow benzeri hep gözlemlediğim kadarıyla. oynanışı çok rahat bir kere wowun eğer alışırsanız oyuna. ben ko oynayamıyorum wow dan sonra :D. 

bunun dışında çok basit ingilizceyle oyunu oynayabilirsin kastıran bir ingilizce istemez wow he ama online oyun ingilizce ortak dil bunuda göz önüne almak lazım. ancak şöyle de bişey var bazı serverlarda türkler çok yoğun pandaya kadar dunemaul türk serverı gibi bişeydi pandanın 5.2 .5.4 paket arası türkler twisting nether'a geçti turkish nether diyo millet artık :D

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdiburak
    erdiburak's avatar
    Erkek

Guild wars 2 +++
    Archage ++
    WoW ++

Avcılık oyunları hoşuna giderse | TheHunter | öneririm yeni başladım. Güzel ve eğlenceli 3-4 kişi haritaya yayılıyoruz. Dün gece 614.95 kg'lık bir Moose vurduk. ^^

| GTP | TBT | Desinatör | icrypex.net | https://biyogra.fi/erdiburak
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

akşama kadar orgrimmar da oturup polonyalılarla falan kavga edersin her türlü eğlenirsin yani :D

para ayarlayıp yeniden başlayamadım bi wow'a ama yakındır 1-2 haftaya başlarım yine, niye illa steam onu anlamadım ama hocam

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek
    Lotus bunu yazdı

akşama kadar orgrimmar da oturup polonyalılarla falan kavga edersin her türlü eğlenirsin yani :D

para ayarlayıp yeniden başlayamadım bi wow'a ama yakındır 1-2 haftaya başlarım yine, niye illa steam onu anlamadım ama hocam

hocalar oyunun nesi paralı onu anlamadım oyunu paraylamı satın almak gerekiyor ? yoksa gelişebilmek için mi para vermemiz gerekiyor eğer alabiliyorsak steam için alabiliyormuyuz.Steam istedim ne biliyim cs csgo vs gibi oyunları steam altında toplamak istiyorum.Bu arada wow baktımda 20 gb diyor sistemi kastırırmı acaba min ve max ne istiyor ?

Ignorance is bliss.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek
    Schwarz bunu yazdı
    Lotus bunu yazdı

hocalar oyunun nesi paralı onu anlamadım oyunu paraylamı satın almak gerekiyor ? yoksa gelişebilmek için mi para vermemiz gerekiyor eğer alabiliyorsak steam için alabiliyormuyuz.Steam istedim ne biliyim cs csgo vs gibi oyunları steam altında toplamak istiyorum.Bu arada wow baktımda 20 gb diyor sistemi kastırırmı acaba min ve max ne istiyor ?

hocam cdlere para veriyosun 5 paketi var şuan 6. gelicek yolda Warlords of dreanor. ama ilk 4 paket bi arada satılıyo vanillia,tbc,wotkl,cataclysm bu 4lü bi ara 15tlydi kampanya vardı 10 lirada pandaydı tabi şuan ne kadar bi fikrim yok. birde aylık ücreti var onu veriyosun. 20gb a takılmasın gözün onun öyle olma sebebi hayvani haritası ve içeriğidir. grafiksel anlamda sorun çekiceğini zannetmiyorum çünkü fazla bişey istemiyor. tabi en yüksek kalitede oynamanın zevki bambaşka oluyor her zaman ki gibi :)

battle store a baktım https://eu.battle.net/shop/en/product/game/wow

4lü paket 15euro panda da 10 euro şuan 1 aylık play-timeda 12,99 euro gözüküyo 

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EWELANCHE
    EWELANCHE's avatar
    Erkek

archage online çıktı galiba parası yüzünden ben başlamadım.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek

Steam de oynanabilen mmolar mevcut. Hatta bazıları beleş oynanabiliyor. Hocam steam oyun kütüphanesinin filtrelemesi güzel, siteyi biraz kurcala çok kaliteli oyunlar mevcut.

ride or die..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek
    EWELANCHE bunu yazdı

archage online çıktı galiba parası yüzünden ben başlamadım.

play for free yazıyor . para ne için ?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Archage'depatron sıstemı var hocam normalde oyun bedava

www.kriptopedi.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XanTos
    XanTos's avatar
    Erkek

Wow'a yeni başlamak isteyen varsa "recuit a friend" yapalım, ben de baştan karakter kasacağım, böylece exp bonusu ile hızlı şekilde geliştiririz. Gold konusunda da yardımcı olurum. PM göndermeniz yeterli ^-^

Toplam Hit: 3024 Toplam Mesaj: 22