Knight Online World Of Warcraft Tarzı Satın Alınabilecek Oyunlar Steamde
-
pay to win bi oyun olmasın diyorsan bu kesinlikle wowdur şuan çok ucuza bütün cdleri alabilirsin ama wod paketi gelicek 49 50 euro felan olucak pre-orderı bu kadar şuan.
pay 2 win nedir? pay 2 win oyun içinde parayla ya item ya bişeyler alıp diğer oyuncuları ezmektir bi yerde. wowda böyle bi durum söz konusu değil. yanısıra anında destek,ticketlara hızlı cevap sonuçta blizz dandik iş yapmıyo.
wow kapsamlı bir oyundur ki günümüz piyasası mmo-rpglere yön veren oyundur. yeni çıkan oyunlar wow benzeri hep gözlemlediğim kadarıyla. oynanışı çok rahat bir kere wowun eğer alışırsanız oyuna. ben ko oynayamıyorum wow dan sonra :D.
bunun dışında çok basit ingilizceyle oyunu oynayabilirsin kastıran bir ingilizce istemez wow he ama online oyun ingilizce ortak dil bunuda göz önüne almak lazım. ancak şöyle de bişey var bazı serverlarda türkler çok yoğun pandaya kadar dunemaul türk serverı gibi bişeydi pandanın 5.2 .5.4 paket arası türkler twisting nether'a geçti turkish nether diyo millet artık :D
-
Guild wars 2 +++
Archage ++
WoW ++Avcılık oyunları hoşuna giderse | TheHunter | öneririm yeni başladım. Güzel ve eğlenceli 3-4 kişi haritaya yayılıyoruz. Dün gece 614.95 kg'lık bir Moose vurduk. ^^
-
akşama kadar orgrimmar da oturup polonyalılarla falan kavga edersin her türlü eğlenirsin yani :D
para ayarlayıp yeniden başlayamadım bi wow'a ama yakındır 1-2 haftaya başlarım yine, niye illa steam onu anlamadım ama hocam
-
Lotus bunu yazdı
akşama kadar orgrimmar da oturup polonyalılarla falan kavga edersin her türlü eğlenirsin yani :D
para ayarlayıp yeniden başlayamadım bi wow'a ama yakındır 1-2 haftaya başlarım yine, niye illa steam onu anlamadım ama hocam
hocalar oyunun nesi paralı onu anlamadım oyunu paraylamı satın almak gerekiyor ? yoksa gelişebilmek için mi para vermemiz gerekiyor eğer alabiliyorsak steam için alabiliyormuyuz.Steam istedim ne biliyim cs csgo vs gibi oyunları steam altında toplamak istiyorum.Bu arada wow baktımda 20 gb diyor sistemi kastırırmı acaba min ve max ne istiyor ?
-
Schwarz bunu yazdıLotus bunu yazdı
hocalar oyunun nesi paralı onu anlamadım oyunu paraylamı satın almak gerekiyor ? yoksa gelişebilmek için mi para vermemiz gerekiyor eğer alabiliyorsak steam için alabiliyormuyuz.Steam istedim ne biliyim cs csgo vs gibi oyunları steam altında toplamak istiyorum.Bu arada wow baktımda 20 gb diyor sistemi kastırırmı acaba min ve max ne istiyor ?
hocam cdlere para veriyosun 5 paketi var şuan 6. gelicek yolda Warlords of dreanor. ama ilk 4 paket bi arada satılıyo vanillia,tbc,wotkl,cataclysm bu 4lü bi ara 15tlydi kampanya vardı 10 lirada pandaydı tabi şuan ne kadar bi fikrim yok. birde aylık ücreti var onu veriyosun. 20gb a takılmasın gözün onun öyle olma sebebi hayvani haritası ve içeriğidir. grafiksel anlamda sorun çekiceğini zannetmiyorum çünkü fazla bişey istemiyor. tabi en yüksek kalitede oynamanın zevki bambaşka oluyor her zaman ki gibi :)
battle store a baktım https://eu.battle.net/shop/en/product/game/wow
4lü paket 15euro panda da 10 euro şuan 1 aylık play-timeda 12,99 euro gözüküyo
-
archage online çıktı galiba parası yüzünden ben başlamadım.
-
Steam de oynanabilen mmolar mevcut. Hatta bazıları beleş oynanabiliyor. Hocam steam oyun kütüphanesinin filtrelemesi güzel, siteyi biraz kurcala çok kaliteli oyunlar mevcut.
-
EWELANCHE bunu yazdı
archage online çıktı galiba parası yüzünden ben başlamadım.
play for free yazıyor . para ne için ?
-
Archage'depatron sıstemı var hocam normalde oyun bedava
-
Wow'a yeni başlamak isteyen varsa "recuit a friend" yapalım, ben de baştan karakter kasacağım, böylece exp bonusu ile hızlı şekilde geliştiririz. Gold konusunda da yardımcı olurum. PM göndermeniz yeterli ^-^