KO Magic Anvil

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

benim de duyduğum bir rivayete göre oyunun arka planında bir yüzde hesaplama sistemi var. upgrade etmeye çalıştığın itemin oyunda kaç tane bulunduğu ve nadirliğine göre bir oranlama var.

Örneğin clever diyelim.

Sizin upgrade yapacağınız anda oyunda karışık artı değerlerinde 100.000 tane clever var diyelim. sistem bunu arka planda hesaplıyor.

atıyorum +3 70.000 tane olabilir diyor.

atıyorum +7 5.000 tane olabilir diyor

atıyorum %8 750 tane olabilir diyor.

Bu olabilirlikleri de o 100.000 üzerinden hesaplıyor.

Senin +7 clever'ı upgrade etmek için okay butonuna bastığın anda oyunda ne kadar clever olduğunu ve bunların % kaçlık kısmının 8 olabileceğini hesaplıyor. eğer oluru varsa cleverin geçiyor.

sen anvile giderken 100.000 vardı diyelim tam koydun okaya basacaksın o ara birisi clever dropu alıyor başka bir yerde o an da oyunda 100.001 clever olduğu için bütün oranlar oynuyor bu da itemin geçme olasılığını artırabiliyor ya da sen basmadan hemen önce adamın biri yüzlerce clever yakmış oluyor bu da olasılığını azaltıyor. Tamamen şans gibi bir olay yani.

Bizzat lise yıllarımda olypmpiada oynarken 8 giga basmak için 10 tane 7 giga yakmıştık trinayla elimizde 1 tane raptor 8 kalmıştı. Sinirlenip oyunu bırakmaya karar verdik. Trina falan olmadan 8 raptor ve busu koyduk okay dedik. Hesapta yanacak biz de oyunu bırakacağız. Çat dedi raptor 9 oldu. Sabahın 5i lan. 2 tane liseli. Evde deliriyoruz apartmanı ayağa kaldırdık anasını satayım :D 

Avukat/Hukukçu
Toplam Hit: 5121 Toplam Mesaj: 32
online knight magic anvil