folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Koalisyon Hükümeti, Yeni Dengeler Ve Bizi Bekleyenler?

Koalisyon Hükümeti, Yeni Dengeler Ve Bizi Bekleyenler?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patron_38
    patron_38's avatar
    Erkek

Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. M.KEMAL ATATÜRK

..............

bu söz herkeze yetiyor herhalde milletin düşünceleriyle inançlarıyla uğraşmak kimsenin hattine değil zoruna giden varsa halkı arkasına alır çıkar meydana okadar insan geri zekalı değil herhalde .....

yan cizdim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siganfu
    siganfu's avatar
    Erkek
    bence kim gelirse gelsin hiçbirinde icraat yok. vizyon yok hiçkimsede. bana kalirsa kağanlık gelsin tekrar a.q 550 kişi var yarisi aşiret ağası. birtane fikir adamı ılım adamı yok a.q nerde godoman var orda. takmışlar avrupa birliğine ölüm kalım meselesi yapmişlar illada avrupalıyız diye. ezik bi duruma sokuyorlar. cumhuriyet ilk kurulduğunda hiçbişey yokmuş ama şu anki ezik duruma hiçbirzaman düşmemişler. örnek ; türkiyenin birleşmiş milletlere kabulu. bilenler bilir bilmeyenler araştirsin. evet atatürk hakanlıkla yönetiyordu ama çok iyi yönetiyordu. ben milliyetçiyim. oyumuda hep mhp ye verdim.
    ama o kapasiteyi onlardada görmüyorum açıkcası. kötünün iyisini seçiyoruz işte hepimizin yaptiği bu :) benim şahsi kanaatimdir. evet hakanlık gelsin okadar :)

Elin ekmeği ile yaşayan kurt kahrolsun, Boynunda tasma izi taşıyan kurt kahrolsun, Kar yağmış dağlarına, üşüyen kurt kahrolsun, Kahrolsun kurt postunu giyen yalancı kuzu,Dağıtanlar kahrolsun kurt sesli ordumuzu
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

tugra bunu yazdı:
    -----------------------------
    cagatay09 bunu yazdı:
    tugra bunu yazdı:
    cagatay09 bunu yazdı:
    ----------------------------- -----------------------------
    arkadaşım sen kıt,kafası sağdan soldan duyduklarıyla ancak çalışabilen papağan türünde bir vatandaşımızsın heralde aynı şeyleri aynı terbiyesizlikle ve üslubla sürdüren cahil kesimindensin belli.. ben senin gibi palavra sıkmam sallamam bildiğimi destekli göreceli belgeli olarak ortaya sunar geçerim.. tv. dan sağdan soldan muhalefet yanlısı her temize çamur at izi kalsın mantığıyla hareket ederek konuşur papağanlık yaparsan kimse seni kaleye almaz selametle
    ----------------------------

senin gibi kalın kafali insana zaten birsey izah edip kendimi yoramam.. senin destegin göreceli belgelerin dötünden uydurma ve isine gelen ayni zamanda partizan tavirli yazilardan baska birsey deil..

senin gibi sagdan soldan duyup ortaliga sıkmadigim senin yazdiklarinla kiyaslandiginda belli oluyor zaten. aksine gerek yok.. ne olduda senin bana konusman cok terbiyeli ve uslubu yerinde haklisin... senden fiskiran terbiye burada kimsede yok masallah...  her temize camur atmak olayi kendine uyarlamalisin bence.. yapilan herseyin temiz oldugunu düsünen senin gibi polyanna zihniyetli bir takım ayak adamina ben ne desem terbiyesizlik olur zaten...  sanki seni cok kaale kaliyorda saksagan kusu gibi araniyorsun...  cünkü sen tarihi ve olan biteni kendi bildiginle yanli tutumunla zaten agzindan salyalar akarcasina istahla yazmis oldugun yazilarindan belli ediyorsun.. burada saksakcilik edecegine git sen parkta filan oyna hadi.. fenerbahce - galatasaray maci kavgasi deil bu.. oldumu sözde arkadasim..  

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

hicbirsey olmaz olmayacakta,

parti kapatilsada ayni Turkiye kapatilmasada ayni Turkiye

bende dahil olmak uzere bu kadar koyun u gudecek biri mutlaka cikacaktir.

kim iktidar olduysa ensemize tokat g.tumuzde parmak eksik olmadi, ekmegimizi aldilar ses etmedik, zam ustune zam koydular ses etmedik,

adamlarin yedi sulalesi ihya oldu birde cikip piskin piskin "ne yapayim oglum kazaniyorsa" gibisinden demec verdiler ses etmedik.

simdi parti kapatiliyor diye halk sokaga mi dusecek ?

bir laf vardir "ipne dersin adam oldurur, z...sin ses cikartmaz"

ayni o durum. 

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wassh
    wassh's avatar
    Erkek

sen objektifsen bende kırk haramilerin 40. haramisiyim :s tamam hkümet olarak bazı iyi seyler yapmıs olabili ama üniversite sınavında bile olan yanlısların toplanıp dogruları goturme olayını bu hükümete uygularsak emin olki ellerinde tek bir dogru dahi kalmayacaktır... efet anayasayı cok hızlı bir sekilde sekillendirdiler, peki dikkat ettin mi kimin isteklerine kime hizmet edicek sekilde sekillendirdiler?? senbu yazıyı yazarken merak etme sen ve niceleri bunları dusunuor, niceleri bu konu hakkında yazı yazıor. sen burada yazıorsun, bu işin ehli olan kişiler ise medya da yazdıklarını tum Türkiye ile paylasıor.

koalisyon olacagını nerden biliosun? sanki koalisyonla hic ynetilmedik! sanki koalisyon varken yasa degisikliği yapılmadı! sanki koalisyon kurulana kadar türkiye gerilemedi mi daha önce? !!! bunların hepsi yasandı bitti. gene gerekiosa yasanır. ama sunu unutma kardesim bu ülke evlatları, bu ülke vatandaları KURTULUŞ SAVASINDAN bile alınlarının akı ile cıkan bir milletin evlatlarıdır. bunları kaldırır, susar, patlar, kızar, oy atar, onu secer, bunu secer, kavga eder, herseyi yapabilir ama UNUTMA  "AKP'nin YAPTIGI gibi bu ülkeyi satmaz...." simdi kelleni koltugunun arasına al ve biras daha dusun bakalım dogru nedir? senin dogru olarak gorduklerin kilerin dogrusudur? senin dogruyu secme ve belirleme yonteminin temelinde hangi esaslar yer alır? !!!!

saygılarla

cin alinin mına koyam bana bişi olmasın...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tugra
    tugra's avatar
    Erkek
    cagatay09 bunu yazdı:

senin gibi kalın kafali insana zaten birsey izah edip kendimi yoramam.. senin destegin göreceli belgelerin dötünden uydurma ve isine gelen ayni zamanda partizan tavirli yazilardan baska birsey deil..

senin gibi sagdan soldan duyup ortaliga sıkmadigim senin yazdiklarinla kiyaslandiginda belli oluyor zaten. aksine gerek yok.. ne olduda senin bana konusman cok terbiyeli ve uslubu yerinde haklisin... senden fiskiran terbiye burada kimsede yok masallah...  her temize camur atmak olayi kendine uyarlamalisin bence.. yapilan herseyin temiz oldugunu düsünen senin gibi polyanna zihniyetli bir takım ayak adamina ben ne desem terbiyesizlik olur zaten...  sanki seni cok kaale kaliyorda saksagan kusu gibi araniyorsun...  cünkü sen tarihi ve olan biteni kendi bildiginle yanli tutumunla zaten agzindan salyalar akarcasina istahla yazmis oldugun yazilarindan belli ediyorsun.. burada saksakcilik edecegine git sen parkta filan oyna hadi.. fenerbahce - galatasaray maci kavgasi deil bu.. oldumu sözde arkadasim..  

bsg..

bana yanlı diyen dallamaya bi bak kaç tane post umu okudun ne kadar benimle ilgili şey biliyorsun kişiye saldırıp kaşınmakla olmuyor bu işler

git belanı başka yerde ara sg..

anlamayana Davul Zurna Saz ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek
    emredersin abi... hemen...
Toplam Hit: 8323 Toplam Mesaj: 38