folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kobaylık Yapan Yapmış Varmı

Kobaylık Yapan Yapmış Varmı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

400 tl lik bir ilaç için 4 günlük katılımcı oldum mide ilacı idi o gün bu gündür midem yanar durur.2.kez 4bin tl lik bir ilaç için katılımcı oldum ilac kanseri kemoterapi ilacı idi kullanıcılarında 100 kişiden 10 u öldü dediler ve ben salonu terk ettim katılımcılıktan vaz geçtim.

yunusozturk.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Konu dikkatimi çekti takipteyim. Kobay olabilirim para için değil önemli bir bilimsel çalışma için bilime ve insanlığa hizmet için gönüllü bile olabilirim... 

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek
    vukuat bunu yazdı

400 tl lik bir ilaç için 4 günlük katılımcı oldum mide ilacı idi o gün bu gündür midem yanar durur.2.kez 4bin tl lik bir ilaç için katılımcı oldum ilac kanseri kemoterapi ilacı idi kullanıcılarında 100 kişiden 10 u öldü dediler ve ben salonu terk ettim katılımcılıktan vaz geçtim.

http://www.youtube.com/watch?v=__d5_rRlf48

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı
    KaRaKuLe bunu yazdı

Öncelikle şu kavram kargaşasını bi yok edelim

Kobay dediğimiz şey aslında bir hayvan cinsidir

Bu hayvanlar deney hayvanı olarak kullanıldıklarından dolayı kobay kelimesi dilimize sanki her "denek hayvanı" kobaymış gibi geliyor fakat öyle değildir.

Biz veya başka hayvanlar anca "Denek" olur ha ben daha önce denek oldum mu oldum. Sperm analizi idrar analizi konularını işlerken bölümde "denek" oldum benden alınan sperm ve idrar ile analizler yapılmıştı.

Ayrıcana böyle "Robinson_Cruise yada ONEMINUTE yada Citizen vari konuları sen nasıl açabiliyorsun şaşırttın beni Boşlukcum naptın boşlukta mı hissediyorsun kendini noldu olm sana :D

bir de fare diye bilinir ancak bi domuz türüdür diye biliyorum. ki artık pek kullanılmayan bi hayvan olsa da adı kalmış selpak gibi.

Aynen hacı orkit omomatik domestos gibi

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gecement
    Gecement's avatar
    Erkek

Bende katıldım daha önce, altıma son model araba ve oran da dubleks daire verdiler.

Katılımcıların %99 u öldü, bi ben hayatta kaldım. Herhalde gösterdiğim bu hayatta kalma mücadelesinden ötürü bana kıyak geçtiler.

Artık en ölümcül ilaç denmelerinde olsun kimyasal silah vs hep beni arıyorlar paraya para demiyorum.

Anlatsam inanmazsınız :)

Solak Cerrah
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Türkiyede o işi yapmak için deli olmak lazım. sıçayım 4000 lirasına hatta evine arabasına =)

Peki kanserdin de işe yarar diyemi denedin yoksa sağlıklı halinle mi denedin?

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrkDvl
    DrkDvl's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı
    KaRaKuLe bunu yazdı

Bu hayvanlar deney hayvanı olarak kullanıldıklarından dolayı kobay kelimesi dilimize sanki her "denek hayvanı" kobaymış gibi geliyor fakat öyle değildir.

Biz veya başka hayvanlar anca "Denek" olur ha ben daha önce denek oldum mu oldum. Sperm analizi idrar analizi konularını işlerken bölümde "denek" oldum benden alınan sperm ve idrar ile analizler yapılmıştı.

Ayrıcana böyle "Robinson_Cruise yada ONEMINUTE yada Citizen vari konuları sen nasıl açabiliyorsun şaşırttın beni Boşlukcum naptın boşlukta mı hissediyorsun kendini noldu olm sana :D

bir de fare diye bilinir ancak bi domuz türüdür diye biliyorum. ki artık pek kullanılmayan bi hayvan olsa da adı kalmış selpak gibi.

aslında guinea pig diye biliniyor. domuz türü değil ama fare gibi ama deneyler için kullanılıyor. bende var bir tane evde besliyorum. esasında çok tatlı hayvanlar hamsterdan daha canayakın ve tatlı diyebilirim mesela

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WitchKing
    WitchKing's avatar
    Erkek

olum nası olcaz hemen olcam bana bi yol gösterin ya çok ciddiyim 

Güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

http://dekam.erciyes.edu.tr/iletisim.asp

kayseri deki deneysel araştırma klinik merkezi.

katılımcı olmadan önce sözleşme imzalıyor ve herşeyi kabul etmiş sayılıyorsunuz sonra size checkup yapıyorlar uygun iseniz.
     size gün veriyorlar genelde hafta sonu saat 17:00 da gidip katılıyorsunuz ve dış dünya ile bağlantınızı kesiyorlar siğara alkolü bırakın adamların size verdigi suyu ve yemeği yiyorsunuz sabaha kadar sizi bir katta kilitli tutuyorlar (digitürk internet falan serbest)
     sabah kalkınca kahvaltı veriyorlar sonra doktorlar geliyor damar yolu açılıyor sonra hapı veriyorlar yuttugundan emin olana kadar su içiriyorlar.

ve ızdırap başlıyor ilk önce 15 dk da bir 4 defa kan alıyorlar sonra yarım saatte bir 2 defa kan alıyorlar sonra saatte bir 4 defa kan alıyorlar toplamda bir unite kan veriyorsun ve o gün bitiyor. sonra yeni haftaya kadar bekliyorsun ikinci hafta yine aynı olay kaç günlük katılım yapacaksan ona göre belirtiyorlar mesela 1 günde biten ilaçta var 4 gün de biten ilaçta 1 gün de biten ilaç 1 hafta demek 4 günde biten ilaç 4 hafta demek işlem bitince 1 hafta yada bir ay sonra gidip son bir tüp kan daha veriyorsun ve işlem bitiyor sana çekini kesip gönderiyorlar.

mutlaka ilacın bir yan etkisi kalacak diye bir şey yok bir şey olmaz diyede birşey yok risk durumunu sana ilk başta anlatıyor agrı kesici mide ilacı kas gevşetici o kadar riskli grup degil ama kanser ilaçları var onlar 4 hafta sürüyor ve mutlaka kalıcı bir hasar bırakıyor.

vukuat tarafından 14/Tem/13 13:33 tarihinde düzenlenmiştir

yunusozturk.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı

Güzel bilgi bilmiyordum.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
Toplam Hit: 4194 Toplam Mesaj: 25