folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kobaylık Yapan Yapmış Varmı

Kobaylık Yapan Yapmış Varmı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rajooonn
    rajooonn's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı

Öncelikle şu kavram kargaşasını bi yok edelim

Kobay dediğimiz şey aslında bir hayvan cinsidir

Bu hayvanlar deney hayvanı olarak kullanıldıklarından dolayı kobay kelimesi dilimize sanki her "denek hayvanı" kobaymış gibi geliyor fakat öyle değildir.

Biz veya başka hayvanlar anca "Denek" olur ha ben daha önce denek oldum mu oldum. Sperm analizi idrar analizi konularını işlerken bölümde "denek" oldum benden alınan sperm ve idrar ile analizler yapılmıştı.

Ayrıcana böyle "Robinson_Cruise yada ONEMINUTE yada Citizen vari konuları sen nasıl açabiliyorsun şaşırttın beni Boşlukcum naptın boşlukta mı hissediyorsun kendini noldu olm sana :D

Hocam o spermi nasıl verdin çok merak ettim :D herkes laboratuvarı falan boşalttı seni rahat mı bıraktılar yoksa evden mi getirdin :D

Gece! Vampir değilim ama geceyi çok severim. Yalnızsın, oyun oynuyorsun monitörün ışığı ve kendin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    CAgAtAy bunu yazdı

Para içinse Fransa da lejyon ol

Fransız lejyonumu? Kobaylığı tercih ederim. En azından kobaylıkta sağdece kendine zarar verebiliyorsun ama lejyon ki paralı askerlik demektir seni paris eyfel kulesine 1-3 nöbetcimi yapacaklar zannediyorsun. Afrika başta olmak üzere fransa adına öldürmek de dahil herşeyi yapacaksın.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WitchKing
    WitchKing's avatar
    Erkek
    Olgunisik bunu yazdı
    CAgAtAy bunu yazdı

Para içinse Fransa da lejyon ol

Fransız lejyonumu? Kobaylığı tercih ederim. En azından kobaylıkta sağdece kendine zarar verebiliyorsun ama lejyon ki paralı askerlik demektir seni paris eyfel kulesine 1-3 nöbetcimi yapacaklar zannediyorsun. Afrika başta olmak üzere fransa adına öldürmek de dahil herşeyi yapacaksın.

bilen var mı prosedürü aydınlatsın bizi ? fransa yabancı lejyonluğu hakkında

Güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

La iyimiş bu yeni kafalar deneriz nerden başlıcam iyide para veriyolarmış :D

www.kriptopedi.com
Toplam Hit: 4197 Toplam Mesaj: 25