Kobaylık Yapan Yapmış Varmı
-
KaRaKuLe bunu yazdı
Öncelikle şu kavram kargaşasını bi yok edelim
Kobay dediğimiz şey aslında bir hayvan cinsidir

Bu hayvanlar deney hayvanı olarak kullanıldıklarından dolayı kobay kelimesi dilimize sanki her "denek hayvanı" kobaymış gibi geliyor fakat öyle değildir.
Biz veya başka hayvanlar anca "Denek" olur ha ben daha önce denek oldum mu oldum. Sperm analizi idrar analizi konularını işlerken bölümde "denek" oldum benden alınan sperm ve idrar ile analizler yapılmıştı.
Ayrıcana böyle "Robinson_Cruise yada ONEMINUTE yada Citizen vari konuları sen nasıl açabiliyorsun şaşırttın beni Boşlukcum naptın boşlukta mı hissediyorsun kendini noldu olm sana :D
Hocam o spermi nasıl verdin çok merak ettim :D herkes laboratuvarı falan boşalttı seni rahat mı bıraktılar yoksa evden mi getirdin :D
-
CAgAtAy bunu yazdı
Para içinse Fransa da lejyon ol
Fransız lejyonumu? Kobaylığı tercih ederim. En azından kobaylıkta sağdece kendine zarar verebiliyorsun ama lejyon ki paralı askerlik demektir seni paris eyfel kulesine 1-3 nöbetcimi yapacaklar zannediyorsun. Afrika başta olmak üzere fransa adına öldürmek de dahil herşeyi yapacaksın. -
Olgunisik bunu yazdıCAgAtAy bunu yazdı
Para içinse Fransa da lejyon ol
Fransız lejyonumu? Kobaylığı tercih ederim. En azından kobaylıkta sağdece kendine zarar verebiliyorsun ama lejyon ki paralı askerlik demektir seni paris eyfel kulesine 1-3 nöbetcimi yapacaklar zannediyorsun. Afrika başta olmak üzere fransa adına öldürmek de dahil herşeyi yapacaksın.bilen var mı prosedürü aydınlatsın bizi ? fransa yabancı lejyonluğu hakkında
-
La iyimiş bu yeni kafalar deneriz nerden başlıcam iyide para veriyolarmış :D