Koç Taş
-
nevorapat bunu yazdı:
-----------------------------
Evet serikde orası antalyanın ilçesi ben merkezdeyim :D
-----------------------------yok kardaş ya yanılıyorsun serik uzakdır,,, bildiğim ilçeyse,
bu havaalanı yolu üzerinde, hatta yanında araba galerileri falan vardı, alışveriş merkezleri vardı, yakındı merkeze,
doğu garajındaydı akraba,,, hatta orda yemek yemeye gitmiştik, yanında bir dürümcü vardı tır dürüm diye,,,
fiyat ucuz diye bir bakalım dedik...
en fazla 10 km ya var ya yokdu merkezden iyi bir araştır sen. Dediğin serik ilçesi vardır antalyada 1 saat -
The_Pilot bunu yazdı:
nevorapat bunu yazdı:
Evet serikde orası antalyanın ilçesi ben merkezdeyim :D
-----------------------------yok kardaş ya yanılıyorsun serik uzakdır,,, bildiğim ilçeyse,
bu havaalanı yolu üzerinde, hatta yanında araba galerileri falan vardı, alışveriş merkezleri vardı, yakındı merkeze,
doğu garajındaydı akraba,,, hatta orda yemek yemeye gitmiştik, yanında bir dürümcü vardı tır dürüm diye,,,
fiyat ucuz diye bir bakalım dedik...
en fazla 10 km ya var ya yokdu merkezden iyi bir araştır sen. Dediğin serik ilçesi vardır antalyada 1 saat
-----------------------------teşekürler hocamda ben okadar uğraşmamya :D serik filan
-
adı üstünde Koç Taş Ağı, git mobilyacılar çarşıyı bi sikim sanayi sitesi falan vardır illaki, çok ucuz ve kalietli oluyor oralarda.
-
o kadar kötülemişken bende çileği kötüliyim ,)
çilek genç-çocuk odasıymış bildiğin sunta hem o kadar pahalı hem de elinde kalıo parçaları adını bile duymadığın mobilyacılar tutunabilmek için çok daha kaliteli yapo hocam
-
ilk sayfa yorumlarını okudum üç aşağı beş yukarı aynısını derim
Öncelikle koçtaş ve bilimum yapı marketlerinden ahşap ürün almayın. Mobilyacı olarak konuşuyorum aynı zamanda o mamülleri bildiğim için konuşuyorum gidin mahallenizdeki marangoza yaptırın hem daha ucuz hem de daha kaliteli olur. Yapı marketleri avrupa menşelidir yani o sistemi güderler malzeme olarak suntalam malzeme kullanırlar bu malzeme suya ve neme dayanıksızdır hele hele mutfaklarda da bunu kullanırlar bu avrupai adet tükettirmeye yönelik bir hamledir adam 2 yıl sonra komple mutfağını değiştirir nitekim sağlamda kalsa kapak modelleri geçmiştir v.b kapitalist sebeplerden zaten değiştirecektir bu sebeple daha ucuz malzeme ile maliyetleri düşürürler. Ayrıca üretim standart olmasına karşın iş gücünün ucuz olduğu yerlerdeki firmalarla çalışırlar düşük teknolojili ucuz üretim mantığındadır haliyle kalitede düşer gel gelelim siz onu on kere söküp takınca ürün tümden ayvayı yer zaten ben oradan kapaklı bir ürün alıpta kapaklarının ağzı burnu yamuk olmayanını görmedim normal bir kullanıcı çok merakı yoksa sittin sene o ayarın menteşelerden düzenlendiğini akıl etmez klavuzda yazmıyorsa.
düzenleme: irwa tutunabilmek değil bu aldığın paranın karşılığını vermektir. Yapı marketleri yavaş yavaş maliyetleri düşüreceğim derken kendilerini demirkafesin içine sokuyorlar geçen inanmazsın çilekten 3 yatak odası yaptıran bir hanım geldi :D 2 ay geçmiş odayı söktürdü bize yeniden yaptırdı :D :D
-
hocam ben koçtaşta 1.5 çalıştım. IT departmanında ew eşyalarını ordan alabilirsin. kaliteli ve çokda pahalı deil. hangi koçtaşa yakınsın eğer istanbuldaysan optimumdakine gidersen ordakilerin hepsi bni tanır. yardımcı olabilirm sana
-
Dün oradan alışveriş ettiriverdim gayet de memnunum. Ayıptır söylemesi iltiyle matkap aldım (:D) güzel yav. Fiyatları da iyi geldi bana.
-
metalkolik bunu yazdı:
hocam ben koçtaşta 1.5 çalıştım. IT departmanında ew eşyalarını ordan alabilirsin. kaliteli ve çokda pahalı deil. hangi koçtaşa yakınsın eğer istanbuldaysan optimumdakine gidersen ordakilerin hepsi bni tanır. yardımcı olabilirm sana
-----------------------------Yok hocam antalyadayım bakalım artık bide mahalledeki bi marangoz var :) bide ona soralım...
-
Caliber bunu yazdı:
Dün oradan alışveriş ettiriverdim gayet de memnunum. Ayıptır söylemesi iltiyle matkap aldım (:D) güzel yav. Fiyatları da iyi geldi bana.
-----------------------------Hayırlı olsun hocam bide ben alsaydım :)
-
nevorapat bunu yazdı:
metalkolik bunu yazdı:
-----------------------------Yok hocam antalyadayım bakalım artık bide mahalledeki bi marangoz var :) bide ona soralım...
-----------------------------Mobilyacı 50-60 tl pahalı yapar hazırlara nazaran ama iyi pazarlık yaparsan indirirsin onu da. E tabi işçiliğe de bağlı, herkesin ki bir değil.