Koç Taş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The_Pilot
    The_Pilot's avatar
    Erkek

nevorapat bunu yazdı:
    -----------------------------

Evet serikde  orası antalyanın ilçesi ben merkezdeyim :D

yok kardaş ya yanılıyorsun serik uzakdır,,, bildiğim ilçeyse,

bu havaalanı yolu üzerinde, hatta yanında araba galerileri falan vardı, alışveriş merkezleri vardı, yakındı merkeze,
    doğu garajındaydı akraba,,, hatta orda yemek yemeye gitmiştik, yanında bir dürümcü vardı tır dürüm diye,,,
    fiyat ucuz diye bir bakalım dedik...

en fazla 10 km ya var ya yokdu merkezden iyi bir araştır sen. Dediğin serik ilçesi vardır antalyada 1 saat

http://www.youtube.com/watch?v=qhXcjiTOQzg Bana Ait Değil Ama, Yinede Onu Çok Seviyorum.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek

The_Pilot bunu yazdı:

nevorapat bunu yazdı:

Evet serikde  orası antalyanın ilçesi ben merkezdeyim :D

yok kardaş ya yanılıyorsun serik uzakdır,,, bildiğim ilçeyse,

bu havaalanı yolu üzerinde, hatta yanında araba galerileri falan vardı, alışveriş merkezleri vardı, yakındı merkeze,
    doğu garajındaydı akraba,,, hatta orda yemek yemeye gitmiştik, yanında bir dürümcü vardı tır dürüm diye,,,
    fiyat ucuz diye bir bakalım dedik...

en fazla 10 km ya var ya yokdu merkezden iyi bir araştır sen. Dediğin serik ilçesi vardır antalyada 1 saat

teşekürler hocamda ben okadar uğraşmamya :D serik filan

ZalımMadam.10.07.24
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

adı üstünde Koç Taş Ağı, git mobilyacılar çarşıyı bi sikim sanayi sitesi falan vardır illaki, çok ucuz ve kalietli oluyor oralarda.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

o kadar kötülemişken bende çileği kötüliyim ,) 

çilek genç-çocuk odasıymış bildiğin sunta hem o kadar pahalı hem de elinde kalıo parçaları adını bile duymadığın mobilyacılar tutunabilmek için çok daha kaliteli yapo hocam

dewdim dewrildim geldim
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

ilk sayfa yorumlarını okudum üç aşağı beş yukarı aynısını derim

Öncelikle koçtaş ve bilimum yapı marketlerinden ahşap ürün almayın. Mobilyacı olarak konuşuyorum aynı zamanda o mamülleri bildiğim için konuşuyorum gidin mahallenizdeki marangoza yaptırın hem daha ucuz hem de daha kaliteli olur. Yapı marketleri avrupa menşelidir yani o sistemi güderler malzeme olarak suntalam malzeme kullanırlar bu malzeme suya ve neme dayanıksızdır hele hele mutfaklarda da bunu kullanırlar bu avrupai adet tükettirmeye yönelik bir hamledir adam 2 yıl sonra komple mutfağını değiştirir nitekim sağlamda kalsa kapak modelleri geçmiştir v.b kapitalist sebeplerden zaten değiştirecektir bu sebeple daha ucuz malzeme ile maliyetleri düşürürler. Ayrıca üretim standart olmasına karşın iş gücünün ucuz olduğu yerlerdeki firmalarla çalışırlar düşük teknolojili ucuz üretim mantığındadır haliyle kalitede düşer gel gelelim siz onu on kere söküp takınca ürün tümden ayvayı yer zaten ben oradan kapaklı bir ürün alıpta kapaklarının ağzı burnu yamuk olmayanını görmedim normal bir kullanıcı çok merakı yoksa sittin sene o ayarın menteşelerden düzenlendiğini akıl etmez klavuzda yazmıyorsa.

düzenleme: irwa tutunabilmek değil bu aldığın paranın karşılığını vermektir. Yapı marketleri yavaş yavaş maliyetleri düşüreceğim derken kendilerini demirkafesin içine sokuyorlar geçen inanmazsın çilekten 3 yatak odası yaptıran bir hanım geldi :D 2 ay geçmiş odayı söktürdü bize yeniden yaptırdı :D :D 

tahribat.com a can feda
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    metalkolik
    metalkolik's avatar
    Erkek

hocam ben koçtaşta 1.5 çalıştım. IT departmanında ew eşyalarını ordan alabilirsin. kaliteli ve çokda pahalı deil. hangi koçtaşa yakınsın eğer istanbuldaysan optimumdakine gidersen ordakilerin hepsi bni tanır. yardımcı olabilirm sana

metal, bir müzik türü değildir bir yaşam tarzıdır, bırak seni yönlendirsin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Dün oradan alışveriş ettiriverdim gayet de memnunum. Ayıptır söylemesi iltiyle matkap aldım (:D) güzel yav. Fiyatları da iyi geldi bana.

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek

metalkolik bunu yazdı:

hocam ben koçtaşta 1.5 çalıştım. IT departmanında ew eşyalarını ordan alabilirsin. kaliteli ve çokda pahalı deil. hangi koçtaşa yakınsın eğer istanbuldaysan optimumdakine gidersen ordakilerin hepsi bni tanır. yardımcı olabilirm sana

Yok hocam antalyadayım  bakalım artık bide mahalledeki bi marangoz var :) bide ona soralım...

ZalımMadam.10.07.24
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek

Caliber bunu yazdı:

Dün oradan alışveriş ettiriverdim gayet de memnunum. Ayıptır söylemesi iltiyle matkap aldım (:D) güzel yav. Fiyatları da iyi geldi bana.

Hayırlı olsun hocam bide ben alsaydım :)

ZalımMadam.10.07.24
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

nevorapat bunu yazdı:

metalkolik bunu yazdı:

Yok hocam antalyadayım  bakalım artık bide mahalledeki bi marangoz var :) bide ona soralım...

Mobilyacı 50-60 tl pahalı yapar hazırlara nazaran ama iyi pazarlık yaparsan indirirsin onu da. E tabi işçiliğe de bağlı, herkesin ki bir değil.

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
Toplam Hit: 5303 Toplam Mesaj: 39