Koç Taş
-
Caliber bunu yazdı:
-----------------------------
nevorapat bunu yazdı:
metalkolik bunu yazdı:
hocam ben koçtaşta 1.5 çalıştım. IT departmanında ew eşyalarını ordan alabilirsin. kaliteli ve çokda pahalı deil. hangi koçtaşa yakınsın eğer istanbuldaysan optimumdakine gidersen ordakilerin hepsi bni tanır. yardımcı olabilirm sana
-----------------------------Yok hocam antalyadayım bakalım artık bide mahalledeki bi marangoz var :) bide ona soralım...
-----------------------------Mobilyacı 50-60 tl pahalı yapar hazırlara nazaran ama iyi pazarlık yaparsan indirirsin onu da. E tabi işçiliğe de bağlı, herkesin ki bir değil.
Ya biraz idare etsinde bu arralar durumum sıkışık ayıptır söylemesi babam ev aldı antalyayı bilen varsa mevlanada ayın 25de taşıncaz ufak tefek şeyleri halledsek güzel olcak koçtaş cazip geliyo sonuçta ucuz ama borçları kapatana kadar 2 3 yıl idare etsin yeter..
----------------------------- -
antalyada 2 tane mağaza var biri aspendos bulvarında diğeri özdilek AVM de eğer AVM ye gidersen kasaofis ten canan veya yönetim destek uzmanı duygu ile görüşebilirsin. aspendostakine gidersen mal kabulde Hasa Kale var onunla görüşebilirsin. ama bnce AVM ye gitmem daha ii olur. onlara IT den gürhan yılmaz de sana yardımcı olurlar hatta alışverişe gitmeden önce bana pm at sen gitmeden önce ordakilerle konuşurum ben
-
metalkolik bunu yazdı:
antalyada 2 tane mağaza var biri aspendos bulvarında diğeri özdilek AVM de eğer AVM ye gidersen kasaofis ten canan veya yönetim destek uzmanı duygu ile görüşebilirsin. aspendostakine gidersen mal kabulde Hasa Kale var onunla görüşebilirsin. ama bnce AVM ye gitmem daha ii olur. onlara IT den gürhan yılmaz de sana yardımcı olurlar hatta alışverişe gitmeden önce bana pm at sen gitmeden önce ordakilerle konuşurum ben
-----------------------------eywlh hocam p.m ile ulaşırım size teşekürler...
-
ben fikir vermesi adına bir şey söyleyeyim tabaka MDF 120 liradır taş çatlasın 130 tl ve o malzeme hiç bir yapı marketinde kullanılmaz gel gelelim bazaya iki tane piston takacak onlar biraz pahalı olur ama her türlü ucuza kapatırsın madem mahaleende adam nakliyesi olmayacağından daha uygun fiyat çıkartır üstüne gelir kurar gider aaa ama aklında bulunsun zinhar parayı peşin verme yarısından az eksik ver bir de teslim gününü muhakkak konuş. Pazarlığınıda dibine kadar yap.
-
yawuz bunu yazdı:
ben fikir vermesi adına bir şey söyleyeyim tabaka MDF 120 liradır taş çatlasın 130 tl ve o malzeme hiç bir yapı marketinde kullanılmaz gel gelelim bazaya iki tane piston takacak onlar biraz pahalı olur ama her türlü ucuza kapatırsın madem mahaleende adam nakliyesi olmayacağından daha uygun fiyat çıkartır üstüne gelir kurar gider aaa ama aklında bulunsun zinhar parayı peşin verme yarısından az eksik ver bir de teslim gününü muhakkak konuş. Pazarlığınıda dibine kadar yap.
-----------------------------Nakıt veremem zatan bi masa pc gardılop kitaplık mutfak köşesi ve klıma alcam
-
kredi kartı geçiyorsa onuda tam geçme o zaman iş gelip monta edildiğinde onlarla döner kalan ödemeyi yaparsın olmazsa taksit yapacaksan yine aynı birazını geç gerisi kalsın belki onlarda pos cihazı yoktur tanıdıklarından kart çektirirler ürkme :D
-
nevorapat bunu yazdı:
erick bunu yazdı:
dolap ve 2 tane bilgisayar masası satın aldım koçtaştan malzemeleri kötüydü,aldıgım dolabın bi parçası da kırık çıktı 2 hafta bekledim kendilerinin yapması gereken işi nerdeyse ben yaptım, imalat yapan firmayla bile görüştümde onlardan da akılalmaz teklifler geldi bi parça için :D
bu arada malzemeler kötüydü derken ucuz etin yahnisinden ne olur diye düşünmeyin sözde bilmem kaç paradan bilmem kaça düşmüş ürünlerdi sözde kaliteliydiler,kampanyadaydılar. o yüzden tavsiye etmiyorum.
İkeadan memnun kalmayan duymadım bende, kullanmadım ama denemeye değer bence.
-----------------------------aldıgımız eşyalar 2 3 yıl götürürmü :D:D:D:D:D:D
-----------------------------dolap temiz kullanırsan vurup çarpmassan götürür de masaları falan bence mümkün değil titiz kullandıgım halde olmadı ondan onceki bilgisayar masamı çeyizciden almıştı annem 7 sene kullandım bısey olmadı da bunu 1 sene kullanmadan heryeri aşınmaya başladı koçtaşa bi daha ampul almaya bile gitmedim :D:D
-
Koçtaşa gidiyorum evimi çok seviyorum. dının dının. Aha bu kadar biliyorum reklamlardan oda. ben sana düzeyim ama eşya. gidecen ikinci elci gibi yerlere 25-30 tl arası bez dolaplar var. 50 liralık bütce ile gidersen bez dolabın kralını alabiliyosun. hemde çizildi kaygısı olmuyo. Mesela sevgilinle kalıyon gaciden sıkıldın mı tık gaciyi içine sürüye sürüye asansöre koy bas düğmeye anında eşyalarıyla birlikte birinci katta :D
klima için teknik servise gidececksin. bi marlboro alıcan ustaya sana klimanın kralını bulacak. max 200 liraya temizlenmiş son model bi klima alırsın.
Dünya malına onca para harcamaya gerek yok mühim olan iş görmesi ve gaciyi max 2.5 dakikada hayatından çıkarabilmesi :|