folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kocaeli Nasil Bir Yer ?

Kocaeli Nasil Bir Yer ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    Bakalim o zaman gidince kesinlestireyim ev konusunu.

Peki merak ettigim internet alt yapisi nasil sehrin ? Hiz konusunda sikintili mi ? Fiber dosenmis sanirim tum ile

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeLLB0y
    HeLLB0y's avatar
    Erkek
    Tnrsk bunu yazdı
    HeLLB0y bunu yazdı

spotcular benim evimin altında abi onlarca 2. el eşya satan alan dükkan var karşılıklı yardımcı olmaya çalışırız ev bulman çok zor olmaz zaten her yerde kiralık evler var istediğin güzargahta bulabilirsin maliyetine göre yer de söyleyebiliriz tam nerde olcağın belli olduğunda..

kanlıbağ'da mısın

akçakoca, alttarafta kentkonut var oralara bak kiralar nedir bilmiyorum merkeze yakın olsun

kanlıbağdayım halkbankasının çaprazında çiğköftecinin karşısında açık adres oldu biraz:D

The End
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    recobaba
    recobaba's avatar
    Erkek
    NoToLeRaNcE bunu yazdı

Peki merak ettigim internet alt yapisi nasil sehrin ? Hiz konusunda sikintili mi ? Fiber dosenmis sanirim tum ile

Tüm ilde fiber yok hacı ben merkezde oturuyorum mesela çektiremedim,buralara geldiğinde bana ulaşırsan yardımcı olmaya çalışırım.

Batılı ülkelere oranla top, ipne ve homoseksüel sayısı daha az bir milletiz o yüzden biz daha delikanlıyız:)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    recobaba bunu yazdı
    NoToLeRaNcE bunu yazdı

Tüm ilde fiber yok hacı ben merkezde oturuyorum mesela çektiremedim,buralara geldiğinde bana ulaşırsan yardımcı olmaya çalışırım.

Anladim hocam. Saolasin skntim olursa ulasirim :)

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
Toplam Hit: 3479 Toplam Mesaj: 25