Kocaeli Nasil Bir Yer ?
-
Bakalim o zaman gidince kesinlestireyim ev konusunu.
Peki merak ettigim internet alt yapisi nasil sehrin ? Hiz konusunda sikintili mi ? Fiber dosenmis sanirim tum ile -
Tnrsk bunu yazdıHeLLB0y bunu yazdı
spotcular benim evimin altında abi onlarca 2. el eşya satan alan dükkan var karşılıklı yardımcı olmaya çalışırız ev bulman çok zor olmaz zaten her yerde kiralık evler var istediğin güzargahta bulabilirsin maliyetine göre yer de söyleyebiliriz tam nerde olcağın belli olduğunda..
kanlıbağ'da mısın
akçakoca, alttarafta kentkonut var oralara bak kiralar nedir bilmiyorum merkeze yakın olsun
kanlıbağdayım halkbankasının çaprazında çiğköftecinin karşısında açık adres oldu biraz:D
-
NoToLeRaNcE bunu yazdıBakalim o zaman gidince kesinlestireyim ev konusunu.
Peki merak ettigim internet alt yapisi nasil sehrin ? Hiz konusunda sikintili mi ? Fiber dosenmis sanirim tum ileTüm ilde fiber yok hacı ben merkezde oturuyorum mesela çektiremedim,buralara geldiğinde bana ulaşırsan yardımcı olmaya çalışırım.
-
recobaba bunu yazdıNoToLeRaNcE bunu yazdı
Bakalim o zaman gidince kesinlestireyim ev konusunu.
Peki merak ettigim internet alt yapisi nasil sehrin ? Hiz konusunda sikintili mi ? Fiber dosenmis sanirim tum ile
Tüm ilde fiber yok hacı ben merkezde oturuyorum mesela çektiremedim,buralara geldiğinde bana ulaşırsan yardımcı olmaya çalışırım.
Anladim hocam. Saolasin skntim olursa ulasirim :)
Toplam Hit: 3479 Toplam Mesaj: 25