Kod Yazmak İstiyorum Üni. Hangi Bölüm..
-
Başlıkta dediğim gibi üniversitede hangi bölüme gitmeliyim ki bütün gün kod yazayım ilerde de firmalarda coder olayım ?
-
Nereyi okdugun cok onemlı değil...
Bilg. muhendısı olarak da software konusunda kendını gelıstırebılır ve ona uygun dersler alabılırsın...
Ama Yazılım muhendıslıgı en mantıklısı olacaktır...
( Coder değil Coding Coordinator oluyorsun Yazılım muhendıslıgınde )
-
valla oyle bir universite yok ama istanbul sağlam şehirdir fırsatları coktur istanbulda bir mekan iyidir.
-
herkes kod yazar önemli olan o mühendislik eğitimini alman.
-
Zaten az buçuk kod yazabiliyosan bu zamanla gelişir..
Ben derimki bilg.müh.oku. yazdığın kodu çiplere aktar.
Kimse seni tutamasın sonra.Bence. :))
-
ben araştırmıştım vakti zamanında... Matematik Müh okursan coderlıkla ilişkili oluyorsun hem kafan yatkınsa daha bi kavrayarak yapabiliyorsun...Yazılım mühendisligide TR de sadece izmirde var ona göre seçeceksen öyle seç... bende kendime seççek yer arıyorum ama bakalım nereyi bulcaz :F
-
bütün gün kod yazayım illede dersen hoca bilgisayar programcısıda olur mühendiside olur yazılım mühendiside olur :D
seçim senin ayrıca kod yazabilirsin biraz zaman ayırıp kafanı patlatırsan yazarsın ..
sen kendini geliştirmeye bak -
mizahi bunu yazdı:
-----------------------------Zaten az buçuk kod yazabiliyosan bu zamanla gelişir..
Ben derimki bilg.müh.oku. yazdığın kodu çiplere aktar.
Kimse seni tutamasın sonra.Bence. :))
-----------------------------C++ VC# falan baya iyi bilirim de zaten ben de bilg. müh düşünüodum ama bi de yazılım müh. var. yazılım müh. olursan iş bulamazsın falan diyolar
-
-
Al bak "kod" ben kod yazabiliyorum sen yazamıyomusun :D şaka maka ilerde bende istiyorum o yüzden bilgisayar mühendisliği seçeceğim,çünkü kod yazmak yetmiyor,azçok donanım bilmekte gerekiyor.Bilgisayar mühendisi olucam,alıcam sertifika,arkadan bi master :) pratiğimizi fln zaten yapıyoz TbTde yardımcı oluyo daha ne olsun :)
-
XCoder bunu yazdı:
-----------------------------C++ VC# falan baya iyi bilirim de zaten ben de bilg. müh düşünüodum ama bi de yazılım müh. var. yazılım müh. olursan iş bulamazsın falan diyolar
-----------------------------onu diyen halt etmiş..
tanıyorum yaz.uzmanları....aranan adamlar hepsi...ama gelmişsin zaten yarısına.c# dan sonra sql ,ado..sonra ver elini asp.net,windows uyg...
al sana yazılım müh. :D
onu değil de bilg.müh. okursan mantığına kalıp gibi oturur yaptıkların.bilmem anlatabiliyormuyum