Kod Yazmak İstiyorum Üni. Hangi Bölüm..
-
Muhendislik yada bilisimle ilgili bir alan yazacaksan ,Istanbul disinda baska bir yer yazma hoca...ot gibi kalirsin...sehirlerdeki yazilim firmalarinin boktan olmasini gectim ,universitedeki adamlara gel soyle bir proce uzerine ugrasalim diyorsun adam sana "bugun discoya gidecez" "olmaz eve kiz atacam" "sicarim ne projesi kiz bekliyor" "ahmet in dogum gunu var" "ayse sevgilisinden ayrilmis onun yanina gidecem" "proje ne" gibi salak cevaplar aliyorsun tek basina kaliyorsun...onun icin istanbul istanbul istanbul.
-
Yazılım mühendisliğini sadece kod yazmak olarak algılamayın. Eğer sadece kod yazmak istiyorum diyorsan git 2 yıllık programlama oku. Onlar alasını yazıyorlar. Yazılım müh.te olaylar biraz farklı proje yönetimi, verimlilik, proje hakkında bilgi toplama, sistemi oluşturma gibi farklı farklı konular var. Ayrıca yazılım müh. türkiyede izmir, ankara ve istanbulda 3 tane özel ünide var. Ben izmir ekonomi üniversitesindeyim. Tavsiye ederim ama bahçeşehir üniversitesindeki de iyidir. Ankaradakine hiç bulaşma.
Toplam Hit: 2116 Toplam Mesaj: 13