Kodlama Yaparken Dinlediğiniz Müzikler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

Daha iyi konsantre ettiğine inandığınız müzikler nelerdir? Ben genelde türkü formatında dinliyorum ama bazen konsantrasyonumu dağıtıyor,

ney falan dinleyeyim dedim de o da bende pek etkili olmadı.  Yoğunlaştığınız projeleri daha çok hangi tür müzik ile yaparsınız ya da sessizlik

mi sizin için daha önemli?

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Hocam sözsüz eserler dinle.. İlla türkü diyosan Yedi Karanfil

Ben genelde The Secret Garden, Yansımalar falan dinlerim. Sözlere takıldın mı olaydan kopuyosun :)

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

ardığım şey aslında daha çok şevk verecek müzik türü. Mesela öyle anlar geliyor ki canın çok sıkılıyor ara verme ihtiyacı duyuyorsun. Bu ara

yorgunluktan değil de sıkıntıdan. Ben ortalama 14 saat falan çalışıyorum her gün :) İyi derecede motive olmam ve yazılıma bağlayacak müzik

bakıyorum. Bilmem derdimi anlatabildim mi :)

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

slow şarkılar

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Hocam günde 14 saat çalışıyo olsam zengin olurum :| Nası başarıyosun onu söyle bana, müzik buluruz problem değil :P

Ya bazen gaza gelmek için metal falan dinlerim de, dediğim gibi söze takılınca kafanı toparlayamıyosun. Secret Garden'ı bi dene derim, olmazsa başka alternatifler buluruz :P

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cocaine
    cocaine's avatar
    Erkek

http://www.dailymotion.com/video/x68kki_russian-song-polyushka-polye_music

Türkü tadında dinlemek için.

http://www.youtube.com/watch?v=4xbwjMIj-ac 

Aklıma gelişini seveyim. Ne güzel de darma duman ediyorsun beni
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

Benim anlamadığım sabah dinlediğim akşam, akşam dinlediğim sabah hiç güzel olmuyor.

Sabah - Akşam += Klasik Müzik ve Ambiyans

Sabah = Faun gibi gruplar ve Ortadoks ilahileri

Akşam = Retro ve psychedelic (steppenwolf , tame impala, jesus on dope gibi)

edit: Bu arada 14 saat çalışmayı, daha doğru sabah işe başlama motivasyonunu bende merak ediyorum.

kvasir tarafından 01/Eyl/12 11:47 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

kapsamlı ve önemli projeler yapınca çalışıyorsun hocam :) ben kendimi bildim bileli çok fazla çalışırım elektronik-bilgisayar alanında. Sevdiğim için

böyle.  Ders falan çalışmazdım çünkü aldığım dersleri bir ders olarak değil de işim olarak görüyorum o yüzden hepsi hakkında bilgim vardı eskiden

beri. Zevk alacağın işler yapmayı dene, gelecek için önemli ya da bir topluluk için ya da insanların anlatabileceği işler yap bence. Önemli olan 14

saat çalışmak değil aslında verim alabilmek. Y.dışında 8 saat çalışırdım ama öküz gibi projeler bitiriyordum kısa zamanda çünkü oranın ortamı,

disiplini  çok farklıydı.Şimdi ortalama 14 saat çalışıyorum ama verimi ne kadar oluyor onu tartışmak lazım. İşte bu verimi arttırmam lazım, verdiğim

saçma sapan "sıkılma" ile ilgili araları düzene sokmam lazım.

Bahsettiğin secret garden a bakayım. bir de youtube da şöyle bir şeyler buldum

http://www.youtube.com/playlist?list=PL06A6BC1B1F70FC00

hani böyle beynin bilmem ne dalgasını uyaran şeyler sanırım. 4 tane dalga var da konsantrasyonla ilgili beyin dalgasını harekete geçirmek için sanırım ..  ayrıca şunlar da var

http://www.mastropaolo.com/2010/02/18/top-10-music-for-programming/

http://musicforprogramming.net/

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

teşekkürler arkadaşlar öneriler için. Bu konudan eminim baya kişi faydalanabilir :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek
    Snop reyiz, dubstep all, moob deep, asot live serisi, wiz kafila, rob dougan club of death satan of egg { söyleyenin ismini unuttum } lil john akon lucaradis usher ve jenifer abla aklıma gelenler bunlar.. Winamp listem mevcut lakin köydeyim.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek
    Operanın azizliği.. Amd-x tarafından 01/Eyl/12 12:03 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 6618 Toplam Mesaj: 49