Kodlama Yaparken Dinlediğiniz Müzikler
-
Amd-x bunu yazdıSnop reyiz, dubstep all, moob deep, asot live serisi, wiz kafila, rob dougan club of death satan of egg { söyleyenin ismini unuttum } lil john akon lucaradis usher ve jenifer abla aklıma gelenler bunlar.. Winamp listem mevcut lakin köydeyim.
hocam sen bunları dinleyerek kod yazabiliyorsan elini öpmek lazım senin :D nasıl konsantre olabiliyorsun. İnsanın içinden dans etmek geliyor :) haa sen kodla dans edebiliyorsan helal olsun ama ben konsantre olamam böyle müziklerle :)
-
genelde bir film açıp izlemeden sadece sesini dinlemek beni daha tatmin ediyor müzik olunca ona eşlik ediyorum :) dili başka film olunca daha iyi oluyor
-
türkçe olarak duman model athena ahmet kaya zülfü livaneli dinliyorum yabancı olarak metallica red hot chili peppers david guetta Pink Floyd matrix film müzieklerini dinliyorum . özellikle matrix müzikleri iyidir candır :D
-
Eğer bir algoritma kuruyorsam ya da derin düşüncelere dalmışsam :) müzik dikkat dağıtmaktan başka bir işe yaramıyor. Ancak yazılması gerektiği için yazılan, kafa yormak gerektirmeyen kodlarda müzik dinlemek rahatlatması ve ritm vermesi açısından faydalı oluyor.
-
Hocam dinleme birşey daha etkili performansı artırıyor :)
-
http://www.youtube.com/watch?v=N6iL11qUAKQ
http://www.youtube.com/watch?v=8snROlInggo
çok kısık olacak
Hybris tarafından 01/Eyl/12 12:52 tarihinde düzenlenmiştir -
ben film "dinliyorum".
açıyorum sevdiğim filmlerden birini daha önce izlediklerimi seçiyorum. izlemediklerim piç olmasın diye.
minnacık küçültüyorum sağ alta yapıştırıyorum. güzel oluyor. özellikle seri filmleri seçiyorum :D
kodlarken canım sıkıldığında arada filme bakıyorum. sonda dikkati toparladıktan sonra kodlamaya devam.
onun haricinde sabit müzikler dinliyorum. winampta 1-2 parça bırakıyorum sürekli onlar dönüyor.
zaten bi mühdet sorna kafa gidiyor. müzik dinliyormusun dinlemiyormusun fark etmiyor. en azından bende öyle. kulaklarım tıkanıyor gibi oluyor. sonradan fark ediyorum müzik açıkmış diye :D
-
torrentten skrillex mt.eden borgore filan diskografilerini çektim onları dinliyorum pc başında.
uykusuz olduğum zaman çok iyi geliyor özellikle :D kesintisiz uzun süreli oturumlar sağlıyorum :]
-
unbalanced bunu yazdıAmd-x bunu yazdıSnop reyiz, dubstep all, moob deep, asot live serisi, wiz kafila, rob dougan club of death satan of egg { söyleyenin ismini unuttum } lil john akon lucaradis usher ve jenifer abla aklıma gelenler bunlar.. Winamp listem mevcut lakin köydeyim.
hocam sen bunları dinleyerek kod yazabiliyorsan elini öpmek lazım senin :D nasıl konsantre olabiliyorsun. İnsanın içinden dans etmek geliyor :) haa sen kodla dans edebiliyorsan helal olsun ama ben konsantre olamam böyle müziklerle :)
estağfurullah hocam.
zaten eğlenceli bir iş yapıyorsun o esna yavaştan alamam kendimi.
gayet hareketli oluyorum hem yerimde put gibi kalmak istemiyorum oturduğum yerde bi ileri iki geri oynuyorumda :)
zaten kişilik olarakta aşırı hareketli biriyimdir.
hop oturcanız hop kalkacaksınız ana felsefe bu :W yoksa bayılırsınız la :| belim ağrıyo kıcım ağrıyo diye de dert yanarsınız.
bak mesela @ barısta hızlı müzik dinleyicisi :W
bi ara andrei ile ufak bi muhabbetim olmustu, klasik müzik dinliyormuş :D
Amd-x tarafından 01/Eyl/12 13:06 tarihinde düzenlenmiştir -
Karen souza - creep dinliyorum şu ara hep