Kodlama Yaparken Dinlediğiniz Müzikler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    Amd-x bunu yazdı
    Snop reyiz, dubstep all, moob deep, asot live serisi, wiz kafila, rob dougan club of death satan of egg { söyleyenin ismini unuttum } lil john akon lucaradis usher ve jenifer abla aklıma gelenler bunlar.. Winamp listem mevcut lakin köydeyim.

hocam sen bunları dinleyerek kod yazabiliyorsan elini öpmek lazım senin :D nasıl konsantre olabiliyorsun. İnsanın içinden dans etmek geliyor :) haa sen kodla dans edebiliyorsan helal olsun ama ben konsantre olamam böyle müziklerle :)

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezeruludag
    sezeruludag's avatar
    Erkek

genelde bir film açıp izlemeden sadece sesini dinlemek beni daha tatmin ediyor müzik olunca ona eşlik ediyorum :) dili başka film olunca daha iyi oluyor 

Hatasız Kod Olmaz... :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ucenmi
    ucenmi's avatar
    Erkek

türkçe olarak duman model athena  ahmet kaya zülfü livaneli dinliyorum yabancı olarak metallica red hot chili peppers david guetta Pink Floyd matrix film müzieklerini dinliyorum . özellikle matrix müzikleri iyidir candır :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tugberk
    Tugberk's avatar
    Erkek

Eğer bir algoritma kuruyorsam ya da derin düşüncelere dalmışsam :) müzik dikkat dağıtmaktan başka bir işe yaramıyor. Ancak yazılması gerektiği için yazılan, kafa yormak gerektirmeyen kodlarda müzik dinlemek rahatlatması ve ritm vermesi açısından faydalı oluyor.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

Hocam dinleme birşey daha etkili performansı artırıyor :)

iyibu! yeniden..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=N6iL11qUAKQ

http://www.youtube.com/watch?v=8snROlInggo

çok kısık olacak

Hybris tarafından 01/Eyl/12 12:52 tarihinde düzenlenmiştir

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

ben film "dinliyorum".

açıyorum sevdiğim filmlerden birini daha önce izlediklerimi seçiyorum. izlemediklerim piç olmasın diye.

minnacık küçültüyorum sağ alta yapıştırıyorum. güzel oluyor. özellikle seri filmleri seçiyorum :D

kodlarken canım sıkıldığında arada filme bakıyorum. sonda dikkati toparladıktan sonra kodlamaya devam.

onun haricinde sabit müzikler dinliyorum. winampta 1-2 parça bırakıyorum sürekli onlar dönüyor.

zaten bi mühdet sorna kafa gidiyor. müzik dinliyormusun dinlemiyormusun fark etmiyor. en azından bende öyle. kulaklarım tıkanıyor gibi oluyor. sonradan fark ediyorum müzik açıkmış diye :D

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

torrentten skrillex mt.eden borgore filan diskografilerini çektim onları dinliyorum pc başında.

uykusuz olduğum zaman çok iyi geliyor özellikle :D kesintisiz uzun süreli oturumlar sağlıyorum :]

http://www.leyladansonra.com/
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı
    Amd-x bunu yazdı
    Snop reyiz, dubstep all, moob deep, asot live serisi, wiz kafila, rob dougan club of death satan of egg { söyleyenin ismini unuttum } lil john akon lucaradis usher ve jenifer abla aklıma gelenler bunlar.. Winamp listem mevcut lakin köydeyim.

hocam sen bunları dinleyerek kod yazabiliyorsan elini öpmek lazım senin :D nasıl konsantre olabiliyorsun. İnsanın içinden dans etmek geliyor :) haa sen kodla dans edebiliyorsan helal olsun ama ben konsantre olamam böyle müziklerle :)

estağfurullah hocam.

zaten eğlenceli bir iş yapıyorsun o esna yavaştan alamam kendimi.

gayet hareketli oluyorum hem yerimde put gibi kalmak istemiyorum oturduğum yerde bi ileri iki geri oynuyorumda :)

zaten kişilik olarakta aşırı hareketli biriyimdir.

hop oturcanız hop kalkacaksınız ana felsefe bu :W yoksa bayılırsınız la :| belim ağrıyo kıcım ağrıyo diye de dert yanarsınız.

bak mesela @ barısta hızlı müzik dinleyicisi :W

bi ara andrei ile ufak bi muhabbetim olmustu, klasik müzik dinliyormuş :D 

Amd-x tarafından 01/Eyl/12 13:06 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Karen souza - creep dinliyorum şu ara hep

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
Toplam Hit: 6617 Toplam Mesaj: 49