Koinim Mi Paribu Mu?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PhYtOn
    PhYtOn's avatar
    Erkek

Hazır konusu açılmışken bende soru sormak istiyorum, yurtdışında önerebileceğiniz bir site yok mudur? Örnek veriyorum ben euro ile alım - satım yapacağım yine de mümkün değil midir? İlla tr siteleriyle mi işlem yapmalıyız?

Ayrıca bu paribu neden sık sık 502 e düşüyor? Bilerek mi yapıyorlar?

PhYtOn tarafından 30/Kas/17 15:37 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atlas
    Atlas's avatar
    Erkek
    KotomineKirei bunu yazdı
    Atlas bunu yazdı
    zigor bunu yazdı 

Ya dünyanın kullandığı bitfinexte dünkü rezillikte ben alım satım yaptım saniyede hemde btctürke girsin en fazla 1 milyon kişi oda aynı andamı giricek hepsi sanki rezillik ya arkadaşlarında dediği gibi türk borsalarından alıp poloniex bittrex yada bitfinexe atmak orda al sat daha güzel ve hızlı oluyor küçük coinlerde büyük para olduğunda 1 dolarda bile güzel para bırakıyor ve transfer ücreti 0.01 eth etherıum attığımdan dolayı btctürk 0.05 eth alıyor adamlardan eth alıyorsun tl ile 30 dakika sonra hesaba yansıyor eth ve parça parça olarak olarak ben yüksek fiyatken almışım işlem hemen olsa çok zarar etmeyecem ama bunlar yüzünden koin başına 150 tl zararım oldu şu şekilde özetlemek gerekirse bunların alış emrini tek seferde verdim bana parça parça farklı paralardan veriyor sistem ben 2116 iken alım emri verdim onlar eth hesaba geçene kadar 2000 lere geriledi zaten bokun boku bir site alternatif olarak herkesin bildiğinin dışında bir site var hızlı ve güzel isteyen inceleyip güvenirse işlem yapar https://koineks.com  

kullanıcılar yaptıkları alış satış emirlerinde işlemler sıralı şekilde gidiyor. sizden önce işlem yapanların alımları ya da satışları tamamlanınca sıra size geliyor. Bir kullanıcı 2000 tane coin satıyorken, listede de 3 kişi olsun ve bu 3 kişi de 1000-700-500 olacak şekilde işlem yapmış olsun alım emrini. İlk emri veren 500 tamamını alır, sonra 700 diğer kalanı alır, toplamdan 800 kaldı satılan ve alım emri veren de 1000 var. Bu adama 800 verilir, kalan 200 başka bir satış emrinden verilir. Umarım anlatabilmişimdir

Anladım hocam ama yinede çok saçma ve yavaş bir sistem

-
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

@Atlas hocam şu açıdan mantıklı, eğer siz 0,01234567 miktarda btc almak isterseniz 0,01234568 miktarda satış yapan kişiden alamazdınız. Bu şekilde parçalı da olsa işlemler devam ediyor.

diğer türlü aynı rakamları tutturmak çok zor olur.

goo.gl/qBNZmW
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SHaDeWRoX
    SHaDeWRoX's avatar
    Erkek

Koinimde hesabım onaylı olduğu halde TL yatırma limiti 500 görünüyor böyle saçmalık olamaz.

Paribu da ne kadar günlük bilen varmı ?

Ayrıca ben 5 bin vs direk yatırmak istesem nasıl yatırcam ?

Her yarın geriye kalan hayatımızın ilk günü....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    SHaDeWRoX bunu yazdı

Koinimde hesabım onaylı olduğu halde TL yatırma limiti 500 görünüyor böyle saçmalık olamaz.

Onaylı hesap olması gerekiyor sanırım.

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akrepkral53
    akrepkral53's avatar
    Erkek
    SHaDeWRoX bunu yazdı

onaysız hesaplarda günlük 500tl aylık 5000tl  ----  
    İşlem Limitleri günlük 100.000,00tl

aylık 500.000,00tl  onaylı hesaplarda

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

hangisi daha uygunsa o sanırım paribu daha ucuz zaten sonradan yurt dısına aktarman gerek aktarmycaksan senın ıcın hangısı daha ıyı bilmene gerek yok al gitsin 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akrepkral53
    akrepkral53's avatar
    Erkek

selamun aleyküm arkadaşlar.

aşağıdaki ekran görüntüsünü 02.12.17 saat 09:10 (az önce) civarında aldım paribu dan.  "24s En Yüksek" diye belirtilen 48333,00tl, son 24 saat içindeki en yüksek çıkılan değeri gösteriyor bildiğim kadar. 

"24s En Yüksek" son 24 saat içindeki en yüksek değer ise eğer

46k ve 47k civarlarında olan satış emirlerim neden gerçekleşmedi? bu emirler 24 saaten önce verilmiş emirler.

acaba bilmediğim başka bir olay mı var?

yada paribu, ani düşüş veya ani çıkışlarda bazı kişilerin emirlerini görmüyor mu? (ani düşüş ve çıkışlarda emir vermek çok çok zor. onu biliyorum ama bu emirler önceden verilmiş)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    akrepkral53 bunu yazdı

selamun aleyküm arkadaşlar.

aşağıdaki ekran görüntüsünü 02.12.17 saat 09:10 (az önce) civarında aldım paribu dan.  "24s En Yüksek" diye belirtilen 48333,00tl, son 24 saat içindeki en yüksek çıkılan değeri gösteriyor bildiğim kadar. 

"24s En Yüksek" son 24 saat içindeki en yüksek değer ise eğer

46k ve 47k civarlarında olan satış emirlerim neden gerçekleşmedi? bu emirler 24 saaten önce verilmiş emirler.

acaba bilmediğim başka bir olay mı var?

yada paribu, ani düşüş veya ani çıkışlarda bazı kişilerin emirlerini görmüyor mu? (ani düşüş ve çıkışlarda emir vermek çok çok zor. onu biliyorum ama bu emirler önceden verilmiş)

Paribu ani düşüş yükselişlerde ya sapıtıyor ya bilerek yapılıyor.Birde paribu'da anlamsız bir yükseklik var. bazen 5-6 bin fazla değerleniyor.

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    makets
    makets's avatar
    Erkek

Paribudan btc alıp sonra bitfinexe aktarmak bana çok saçma geliyor. Direk yurt dışına örneğin enpara hesabından Swiftle bitfinexe gönderip komisyon ne kadar alıyor deneyen mürid var mı? 

Toplam Hit: 3843 Toplam Mesaj: 26
koinim