Kokareç Dükkanı İçin Beyin Fırtınası
-
cagatay09 bunu yazdı
her yaz en az 2 ay orda geçiriyorum zamanı karamürselde. bi tane vardı zaten seninle 2 mi olucak geldiğimde in tadına bakarız kokoreclerinin. bir iki isim önereyim. şahap baba , meydan kokoreç, sahil kokoreç, mekan tam neresi sahil kenarı mı?
Yelken cafenin karşısı cagatay. Beklerim herzaman. 2. biz olacaz inşallah. Hedef Tek olmak :)
-
wordros bunu yazdıcagatay09 bunu yazdı
her yaz en az 2 ay orda geçiriyorum zamanı karamürselde. bi tane vardı zaten seninle 2 mi olucak geldiğimde in tadına bakarız kokoreclerinin. bir iki isim önereyim. şahap baba , meydan kokoreç, sahil kokoreç, mekan tam neresi sahil kenarı mı?
Yelken cafenin karşısı cagatay. Beklerim herzaman. 2. biz olacaz inşallah. Hedef Tek olmak :)
büfe vardı yelkenin karşısında büfenin yanı sanırım. hayırlı olsun şimdiden. geleceğim inş. kuzu kokareçde olucak değil mi:)
-
cagatay09 bunu yazdıwordros bunu yazdıcagatay09 bunu yazdı
büfe vardı yelkenin karşısında büfenin yanı sanırım. hayırlı olsun şimdiden. geleceğim inş. kuzu kokareçde olucak değil mi:)
aynen kardeşim.
-
Evde de kokoreç tezgahı olur mu demeyin, olur. :D
EK:
Pişirirken çok yaklaşmayın amk, patlıyor namussuz. O gün elbise filan kalmadı bende.
Caliber tarafından 03/Nis/17 00:23 tarihinde düzenlenmiştir -
Kokoreç Sevenler Derneği
-
Kuziko :) kuzu kokoreç in kibar hali hem de gayet akılda kalıcı...
-
Kocaelili müritler galiba şu ana kadar burada hiç toplaşma yapılmadı. Bunu bahane edip kokoreç yemeli bir organizasyon mu ayarlasak :)
-
Büyük büyük yicen büyük büyük uff
uff koko :)
-
https://www.youtube.com/watch?v=33i9psPyrBc
hayret lan bunu paylaşan olmamış mı?
-
Hocam sen marjinal bi isim arıyosun o yüzden yanlış adrestesin. Netten diğer ülkelerdeki restorant isimlerine yoğunlaş.