Kokareç Dükkanı İçin Beyin Fırtınası
-
Amacina bagli, bir tane dukkanim olsun is yapayim mi diyeceksin yoksa ben bir ile baslayim sonra sistem kurup sirketi buyutmek mi istiyorsun.
Eger buyumeyi dusunuyorsan ileride koruyabilecegin bir isim olmali; Sahin Usta Kokorec.
Eger buyumuyceksen herkesin aklinda kalicak bir isim secersin: Kosebasi Kokorec, Halis Kokorec, Oz Kokorec vs
-
Kokomis
-
MisBagırsak ^^D
2.Beyin ^^D
dolaylı anlatımdan yürüdüm yerlerse tabi ^^/'
bazılari var ki okurken gülmekten öldüm neredeyse ^^DD
-
lisede arkadaşım okul çıkış kapısının yanında kokoreç satan seyyar satıcının yanına gider, makarasına "gel vatandaş paranla bok ye" diye makarasına seslenir, kokoreççiyi kızdırırdı. Aklıma bir isim geldide o olmaz şimdi :)
MisKokorreç olsun bitişik.
-
Mr. Koko
-
MoKoKoreç
-
İsmimiz Köylü oldu müridler. Şimdi Font peşine düştüm. Köylü için güzel font önerileri olan varmidur.
-
Hocam ben bir yerde görüp çok orjinal bulmuştum; TAKOREÇ. Adam tavuk etinden yapıyordu. :D
-
Bugün İstanbul'da 12A'ya bindim. Kadıköy yönüne giderken Zeynep Kamil taraflarında bir kokoreççi gördüm. Aklıma bu konu geldi.
Bir abimiz de paranla bok ye diyordu.
-
wordros bunu yazdı
Merhaba mürid kardeşlerim Kocaeli/Karamürsel'de bir kokareççi açıyorum. Ama isim konusunu hala kararlaştıramadım. Şöyle akılda kalıcı birşeyler tavsiye edebilirmisiniz ? tek kelime enterasan isimlerde olabilir. Akılda kalıcı ve telafuzu kolay birşeyler arıyorum.
kütük karamürsel, geldiğimde deneyeceğim mutlaka ^^