folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kolay Yakin Dövus Taktikleri .

Kolay Yakin Dövus Taktikleri .

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek
    Amd-x bunu yazdı
    Jilet_Boris bunu yazdı

Sen bol bol proteine falan asıl, yumurta et süt bal tahıl ne bulursan yiyeceksin, kalıplan iyice yoksa dedikleri gibi bi sike yaramaz senin teknik mevzusu :|

Onun haricinde barfiks şınav mekik dips ve squat'la destekle vücudu 3 aya toparlarsın diyorum.

Not: 15-16 yaşındayken bende böyle bi konu açmıştım lan demekki normalmiş :)

vay vay abi sen ciddimisin ya?

beğenemedin mi canım?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdibaba06
    erdibaba06's avatar
    Erkek

Taktikler icin saolun mesela 1 hafta önce bir kavga ettim benim yasitim  yani mal gibi  o beni sardi ben onu sardim bu taktikler bir gun yine kavga edecek olursam denicem birde bildiginiz bir kilit taktigi varmi yani adama kiliti cakiyim direk nefesini kesiyim  ama gercekten super taktikler verdiz cunku dediklerinizin yarisini yanlis yapiyormusum tekrardan saolun

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax
    catlax's avatar
    Erkek

bu işin tekniği olmaz, sağlam gücün olması lazımki ilk vurduğunda yıkabilesin yoksa teknik meknik adamın amına korlar

Ne zaman kendini yenilmiş hissedersen hatırla; kazanan sperm sensin, doğuştan savaşcısın!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek

Hocam her yerde söylemem bana özelden pm at sana öğrenmen gerekenleri öğretim şimdi burda açığa çıkarsa millet bir birinde denemesin : |

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    erdibaba06 bunu yazdı

Taktikler icin saolun mesela 1 hafta önce bir kavga ettim benim yasitim  yani mal gibi  o beni sardi ben onu sardim bu taktikler bir gun yine kavga edecek olursam denicem birde bildiginiz bir kilit taktigi varmi yani adama kiliti cakiyim direk nefesini kesiyim  ama gercekten super taktikler verdiz cunku dediklerinizin yarisini yanlis yapiyormusum tekrardan saolun

haha ne kilidi canım çok mu Knight,Dota falan oynuyorsun.Yok malice atayım yok kilit atayım bilmem ne :D

Dövüşde iyi dövüşürsen döversin yoksa dayak yersin bu kadar basit.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı
    erdibaba06 bunu yazdı

haha ne kilidi canım çok mu Knight,Dota falan oynuyorsun.Yok malice atayım yok kilit atayım bilmem ne :D

Dövüşde iyi dövüşürsen döversin yoksa dayak yersin bu kadar basit.

master için ne gerekiyodu ya opal safir falan neyse toplayıp yaptıralım arkadaşa görevi :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabudun
    karabudun's avatar
    Erkek
    erdibaba06 bunu yazdı

Anlaşıldı. Kilit milit... Sen çayırda tozkoparan a katılacaksın

karabudun tarafından 04/Eyl/13 23:51 tarihinde düzenlenmiştir

"Bugünden geru divanda, dergahta, bergahta, mecliste ve meydanda Türkçeden başka dil kullanılmayacaktır." KaramanoğluMehmet Bey - 1277 -
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek

aklıma bu geldi;

Converse giyen uzaylı
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek
    c0nverse bunu yazdı

aklıma bu geldi;

internet explorer mı kullanıyosun hacı :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek

anaaa başkası da paylaşmış görmedim k.bakma

Converse giyen uzaylı
Toplam Hit: 5842 Toplam Mesaj: 56