Kolay Yakin Dövus Taktikleri .
-
Amd-x bunu yazdıJilet_Boris bunu yazdı
Sen bol bol proteine falan asıl, yumurta et süt bal tahıl ne bulursan yiyeceksin, kalıplan iyice yoksa dedikleri gibi bi sike yaramaz senin teknik mevzusu :|
Onun haricinde barfiks şınav mekik dips ve squat'la destekle vücudu 3 aya toparlarsın diyorum.
Not: 15-16 yaşındayken bende böyle bi konu açmıştım lan demekki normalmiş :)vay vay abi sen ciddimisin ya?
beğenemedin mi canım?
-
Taktikler icin saolun mesela 1 hafta önce bir kavga ettim benim yasitim yani mal gibi o beni sardi ben onu sardim bu taktikler bir gun yine kavga edecek olursam denicem birde bildiginiz bir kilit taktigi varmi yani adama kiliti cakiyim direk nefesini kesiyim ama gercekten super taktikler verdiz cunku dediklerinizin yarisini yanlis yapiyormusum tekrardan saolun
-
bu işin tekniği olmaz, sağlam gücün olması lazımki ilk vurduğunda yıkabilesin yoksa teknik meknik adamın amına korlar
-
Hocam her yerde söylemem bana özelden pm at sana öğrenmen gerekenleri öğretim şimdi burda açığa çıkarsa millet bir birinde denemesin : |
-
erdibaba06 bunu yazdı
Taktikler icin saolun mesela 1 hafta önce bir kavga ettim benim yasitim yani mal gibi o beni sardi ben onu sardim bu taktikler bir gun yine kavga edecek olursam denicem birde bildiginiz bir kilit taktigi varmi yani adama kiliti cakiyim direk nefesini kesiyim ama gercekten super taktikler verdiz cunku dediklerinizin yarisini yanlis yapiyormusum tekrardan saolun
haha ne kilidi canım çok mu Knight,Dota falan oynuyorsun.Yok malice atayım yok kilit atayım bilmem ne :D
Dövüşde iyi dövüşürsen döversin yoksa dayak yersin bu kadar basit.
-
u235 bunu yazdıerdibaba06 bunu yazdı
haha ne kilidi canım çok mu Knight,Dota falan oynuyorsun.Yok malice atayım yok kilit atayım bilmem ne :D
Dövüşde iyi dövüşürsen döversin yoksa dayak yersin bu kadar basit.
master için ne gerekiyodu ya opal safir falan neyse toplayıp yaptıralım arkadaşa görevi :)
-
erdibaba06 bunu yazdı
Anlaşıldı. Kilit milit... Sen çayırda tozkoparan a katılacaksın
karabudun tarafından 04/Eyl/13 23:51 tarihinde düzenlenmiştir -
aklıma bu geldi;

-
c0nverse bunu yazdı
aklıma bu geldi;

internet explorer mı kullanıyosun hacı :)
-
anaaa başkası da paylaşmış görmedim k.bakma