Kolay Yakin Dövus Taktikleri .
-
ne kadar taktik bilirsen bil cesaretin yoksa boşuna uğraşma.
-
lan siz bu taktikleri filmlerden mi ogreniyosunuz ben 10 yildir kavga ettigimi hatirlamiyorum lazim olsa dayak yiyecez demekki :(
bu arada hocam kusura bakma da bi vurumluk canin var kavga etme bence konusarak hallet :)
-
Çekerim emaneti zikerim adaleti.
-
benim bir çok arkadaşım sırf yüreksizlikten kaybediyor
bir kaç arkadaşımda acayip cüsse + boy + kilo varki ama cesaret mi yok nedir bilmiyorum karşısına birisi geçsin sövsün tartaklasın cevap dahi veremezler
Düşünün yani bir gün beni kavgaya soktu yukarıdaki özelliklerde bi arkadaş kavgaya girdim bu piç dona kaldı yardıom etmedi tek kaldım yani :D dayak yemedik allahtan bunun gibi bintane şey
Aynı arkadaşla takılırken çok ufağız bizden 2 yaş büyük çoçuk salca oldu ben giriştim bu çoçuğa ayırdılar şu ana kadar galip benim :D sonra çoçuk geldi bana bir hareket yaptı künteye aldı jujitsucumudur nedir boynumdan yakaladı kitledi beni bizim göt oğlanı arkadaşda kenardan izliyordu amk
Dövüş dediğin önce kondisyonun iyi olacak ve yumruk atmayı biliceksin gerisi tamamdır birkaçkez dayak ye özgüvende gelir sınırlarını bilirsin
-
Cesaretim var benden baya kasli bir turk cocuk yeni tanistik durmadan vuruyordu bi gu ndedim yeter daldim buna bu kari gibi kacti yani dövusten asla kacmam dayak yesemde yemesemde her turlu girerim o sorun degil ama bir 2 tanede biz cakalim demek istedigim ve bende kufurden anlamam cok sabirli biriyimdir ne kadar kufur ederse etsin beni etkilemez ama canimi yakarsa isler degisir