folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kolay Yakin Dövus Taktikleri .

Kolay Yakin Dövus Taktikleri .

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek

ne kadar taktik bilirsen bil cesaretin yoksa boşuna uğraşma. 

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

lan siz bu taktikleri filmlerden mi ogreniyosunuz ben 10 yildir kavga ettigimi hatirlamiyorum lazim olsa dayak yiyecez demekki :( 

bu arada hocam kusura bakma da bi vurumluk canin var kavga etme bence konusarak hallet :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Çekerim emaneti zikerim adaleti.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    srsr_mnyk
    srsr_mnyk's avatar
    Erkek

benim bir çok arkadaşım sırf yüreksizlikten kaybediyor

bir kaç arkadaşımda acayip cüsse + boy + kilo varki ama cesaret mi yok nedir bilmiyorum karşısına birisi geçsin sövsün tartaklasın cevap dahi veremezler

Düşünün yani bir gün beni kavgaya soktu yukarıdaki özelliklerde bi arkadaş kavgaya girdim bu piç dona kaldı yardıom etmedi tek kaldım yani :D dayak yemedik allahtan bunun gibi bintane şey

Aynı arkadaşla takılırken çok ufağız bizden 2 yaş büyük çoçuk salca oldu ben giriştim bu çoçuğa ayırdılar şu ana kadar galip benim :D sonra çoçuk geldi bana bir hareket yaptı künteye aldı jujitsucumudur nedir boynumdan yakaladı kitledi beni bizim göt oğlanı arkadaşda kenardan izliyordu amk 

Dövüş dediğin önce kondisyonun iyi olacak ve yumruk atmayı biliceksin gerisi tamamdır birkaçkez dayak ye özgüvende gelir sınırlarını bilirsin

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdibaba06
    erdibaba06's avatar
    Erkek

Cesaretim var benden baya kasli bir turk cocuk yeni tanistik  durmadan vuruyordu bi gu ndedim  yeter daldim buna bu kari gibi kacti  yani dövusten asla kacmam dayak yesemde yemesemde her turlu girerim o sorun degil ama  bir 2  tanede biz cakalim demek istedigim  ve bende kufurden anlamam cok sabirli biriyimdir ne kadar kufur ederse etsin beni etkilemez ama canimi yakarsa isler degisir 

Toplam Hit: 5840 Toplam Mesaj: 56