Kolay Yoldan Para Kazanmak İsteyenler İçin Bi Fikrim Var
-
xyzw__ bunu yazdı:
-----------------------------buldum !buldum !buldum !buldum !buldum !buldum !
bu sitenin türkçesini açıcaz aynı sistem , ozaman asıl para kırarız :D
-----------------------------
Bende Eleman bişi buldu die şaşırmıştım o_O
bulduğu Hiç bir şey yokmuş meğer :\
-
noel_baba bunu yazdı:
xyzw__ bunu yazdı:
-----------------------------buldum !buldum !buldum !buldum !buldum !buldum !
bu sitenin türkçesini açıcaz aynı sistem , ozaman asıl para kırarız :D
Bende Eleman bişi buldu die şaşırmıştım o_O
bulduğu Hiç bir şey yokmuş meğer :\
-----------------------------eh oda bişey =)
-
cold-m4 bunu yazdı:
scuderia bunu yazdı:
10 yıl sonra doğum günümde elimde puro üstümde ilginç bir ceketle birlikte tutuklanmak istemem ayrıca sayılarda bi ilginçlik var sanki dünyada 4 milyar insan pc kullanıyomu acaba...
:) ne alaka hocam? yasak bişey mi ki bu? her para kazananı tutukluyolarmı? :)
-----------------------------vardı ya titan saadet zinciri die bi olay hatırlarmısın bilmem bu arkadaşın sanal alemde yapılanını reel hayatta yaptıydı bnlar sonra adamın doğum günüde polis 10 sene falan yattılar daha geçen aylarda erken saldılar adamları...
-
scuderia bunu yazdı:
-----------------------------cold-m4 bunu yazdı:
scuderia bunu yazdı:
10 yıl sonra doğum günümde elimde puro üstümde ilginç bir ceketle birlikte tutuklanmak istemem ayrıca sayılarda bi ilginçlik var sanki dünyada 4 milyar insan pc kullanıyomu acaba...
:) ne alaka hocam? yasak bişey mi ki bu? her para kazananı tutukluyolarmı? :)
-----------------------------vardı ya titan saadet zinciri die bi olay hatırlarmısın bilmem bu arkadaşın sanal alemde yapılanını reel hayatta yaptıydı bnlar sonra adamın doğum günüde polis 10 sene falan yattılar daha geçen aylarda erken saldılar adamları...
hacı öle bi durumda zaten dolandıran deil dolandırılan olacağından sorun yok :D :P -
:| ilginç bişey. ama benim sermayem olunca sex shop açıcam harbiden.
Samimi olarak en iyi para o işte var.
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------:| ilginç bişey. ama benim sermayem olunca sex shop açıcam harbiden.
Samimi olarak en iyi para o işte var.
-----------------------------Ne kadar lazım olur kı
-
Fazla bi mevla değil. Hoş bi yerde tükan tutmak lazım. Hiç olmasa 1 milyardan fazla kirasıdır. Ayrıca bakım filan.
Mal içinde şu an için 50 binim olsa yeter.
-
referansa 1 yazdım ölesine : You have chosen YASMIN ESAYED ZEWIN ABD ELAAL as your referrer. If this is correct, please continue for registration
karının ada bak tren gibi
-
dünya üzerinde gördüğüm en aptalca iş bu, internet üzerinden ise, çok daha basit yollar var, azcık ticari zekanız olsun yeter ya.. basit bi örnek..
istanbul izmir ve bursa gibi tekstil konusunda büyük şehirlerde yaşayan arkadaşlarımız vardır.... ve her tekstil fabrikasında üretim şu şekilde işler...
atıorum adam 100 tane t-shirt işi aldı.. bu fabrikalar aldığı siparişin %10 u kadarda fazlasını üretir. ve bunun parasını siparişi aldığı firmadan alıo defolu falan gibi sorunlara karşı.. e 100 tshirtte 10 tane hatalı çıkmıo tabi en az 8 i bedavadan ellerine kalıo.. her fabrikanında. prekande satış mağazası yok bunları yok parasına kiloyla satıolar...
espiri olsun die demiyorum ciddi anlamda kiloyla satıolar:) tartarak filan:P
sıfır ürünler ama öyle tr üretimi diyip geçmeyin, zara nın üreticisi olsun diesel i üreten adamlar olsun tr den gariban adamlar:)
gidin alın bunları yok parasına koyun gittigidiyor a bakın nasıl kazanılıo:)
-
e süpermiş bizde hala okuyup adam olmaya çalışıyoruz...:(