folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Kolay Yoldan Para Kazanmak İsteyenler İçin Bi Fikrim Var

Kolay Yoldan Para Kazanmak İsteyenler İçin Bi Fikrim Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    iSo bunu yazdı:
    -----------------------------

dünya üzerinde gördüğüm en aptalca iş bu, internet üzerinden ise, çok daha basit yollar var, azcık ticari zekanız olsun yeter ya.. basit bi örnek..

istanbul izmir ve bursa gibi tekstil konusunda büyük şehirlerde yaşayan arkadaşlarımız vardır.... ve her tekstil fabrikasında üretim şu şekilde işler...

atıorum adam 100 tane t-shirt işi aldı.. bu fabrikalar aldığı siparişin %10 u kadarda fazlasını üretir. ve bunun parasını siparişi aldığı firmadan alıo defolu falan gibi sorunlara karşı.. e 100 tshirtte 10 tane hatalı çıkmıo tabi en az 8 i bedavadan ellerine kalıo.. her fabrikanında. prekande satış mağazası yok bunları yok parasına kiloyla satıolar...

espiri olsun die demiyorum ciddi anlamda kiloyla satıolar:) tartarak filan:P

sıfır ürünler ama öyle tr üretimi diyip geçmeyin, zara nın üreticisi olsun diesel i üreten adamlar olsun tr den gariban adamlar:)

gidin alın bunları yok parasına koyun gittigidiyor a bakın nasıl kazanılıo:) 

dostum :d herseyi soylemeya :D:D:D tahribat duysunda millet disardanda goruyorya :D

bende bu yonem ve bir baska yontemi yapiyordum ucuza kolsaati aliyordum ama marka isimi damgali filan saatin ustunde yaziyor sonra bandrolleri ayarliyodum ve gitti gidiyora 5 e al 10 sat yine dunya para kazaniyorsun tabi 1 degil bir suru koyacan :D

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ya sen nedion o bahsettiğin başlangıç için gereken küçük bütçe bende olsa ben okumam yaw

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    be_cool bunu yazdı:

dostum :d herseyi soylemeya :D:D:D tahribat duysunda millet disardanda goruyorya :D

bende bu yonem ve bir baska yontemi yapiyordum ucuza kolsaati aliyordum ama marka isimi damgali filan saatin ustunde yaziyor sonra bandrolleri ayarliyodum ve gitti gidiyora 5 e al 10 sat yine dunya para kazaniyorsun tabi 1 degil bir suru koyacan :D

hoca herşeyi annatmadım işte:) 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

networking sistemler türkiyede oldukça uzun yıllardır var. kaç tane bu yolla zengin olan adam var bi örnek verinde şenlenelim çoşalım bizde girelim bu işe :S

aklınız varsa bu işlere kafanızı yormaz daha adam akıllı işler yaparsınız.

Living Death
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Ben yokum Thankyou. :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nazmanya
    nazmanya's avatar
    Erkek
    hoca 50 bin lazım demişsin o parayla mal alacam demişsin bu mallar nelerdir örneklendirebilirmisin :)

http://www.speedtest.net/result/926625321.png
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Bir buçuk ayda 1580 dolarcık için koca tariqat müridi gtünü kaldırmaz :|

λ
Toplam Hit: 7842 Toplam Mesaj: 38