Kolera - Beyaz Showda Söylediği Şarkı Videosu
-
Video oldugu için telif konusunda bir sıkıntı yaşanacağını düşünmüyorum,

-
yanlız anlamadığım konu şu bu bayan sağda solda millete tv lere çıktığı için traş yapıyor. Ama beyaz show gibi patates bi programda patates bi ses sisteminde şarkı söyleyebiliyor. Ses çok kötüydü o programda o yüzden pek güzel değil ;)
-
:) beyaz showu da patates yaptın ya helal olsun :)
-
UmutxTR bunu yazdı:
-----------------------------
:) beyaz showu da patates yaptın ya helal olsun :)
-----------------------------:) hocam şahi fikrimi beyan ettim :) nrfret ederim beyazdan. Cem yılmaz rulez ;)
-
Sosyopat bunu yazdı:
yanlız anlamadığım konu şu bu bayan sağda solda millete tv lere çıktığı için traş yapıyor. Ama beyaz show gibi patates bi programda patates bi ses sisteminde şarkı söyleyebiliyor. Ses çok kötüydü o programda o yüzden pek güzel değil ;)
bre zındık allah belanı virmiye patatese kurban ol senbu arada paylaşım ok süper yanlız bu sagopa işi ciddiye aldı sanırım gogle de filanda rapid oalrak hiç bir albümünü bulamadım
konuyu açan arkadaş sago fanı isen bana tüm albümleri lazım tüm format attımda:)
-
P.m gönderilmiştir..
-
yanlış anlama umut konu silinecek nie diyeceksen
sorun mp3 felan deil rene sago ve tüm ailesine kıl :):)
ayrıca o programda gerçekten kolera çok sönük kaldı
ev karısı kendisi :)
-
Doğrudur hocam, müzik zevk işi kimi sever kimi sevmez normaldir, ben dinledim çok hoşuma gitti, canlı söylemesi güzel olmuştu ve müziği çok hoştu bence.. tabi son karar yönetimindir, saygı duyarım.
-
program süperdi kim ne derse desin bende zamanında pc ye indirmişitm defalarca izledimde
harbiden o koleranın durumu neydi be öle :)
-
coleranin o programda soyledigi parcanin mp3'ü ve varsa diger hit parcalarini pm'le gonderbilir misin umutxtr :D
-
UmutxTR bunu yazdı:
Doğrudur hocam, müzik zevk işi kimi sever kimi sevmez normaldir, ben dinledim çok hoşuma gitti, canlı söylemesi güzel olmuştu ve müziği çok hoştu bence.. tabi son karar yönetimindir, saygı duyarım.
-----------------------------sevip sevmeme meselesi deil la sago yüzünden site kapatıldı ya ondan