folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Kolera - Beyaz Showda Söylediği Şarkı Videosu

Kolera - Beyaz Showda Söylediği Şarkı Videosu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek

Video oldugu için telif konusunda bir sıkıntı yaşanacağını düşünmüyorum,

kolera_beyaz_show.avi

İndirmek için tıklayın..

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sosyopat
    Sosyopat's avatar
    Erkek
    yanlız anlamadığım konu şu bu bayan sağda solda millete tv lere çıktığı için traş yapıyor. Ama beyaz show gibi patates bi programda patates bi ses sisteminde şarkı söyleyebiliyor. Ses çok kötüydü o programda o yüzden pek güzel değil ;)

Eğer En İyisi Olmak İstiyorsan Sana Saygı Duymalarını Sağla, Saygı Duymalarını İstiyorsan Kimseye Saygı Gösterme, Kimseye Saygı Göstermezsen Saygıyı Sen İcat Ettin Zannederler
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    :) beyaz showu da patates yaptın ya helal olsun :)

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sosyopat
    Sosyopat's avatar
    Erkek

UmutxTR bunu yazdı:
    -----------------------------
    :) beyaz showu da patates yaptın ya helal olsun :)

:) hocam şahi fikrimi beyan ettim :) nrfret ederim beyazdan. Cem yılmaz rulez ;)

Eğer En İyisi Olmak İstiyorsan Sana Saygı Duymalarını Sağla, Saygı Duymalarını İstiyorsan Kimseye Saygı Gösterme, Kimseye Saygı Göstermezsen Saygıyı Sen İcat Ettin Zannederler
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

Sosyopat bunu yazdı:
    yanlız anlamadığım konu şu bu bayan sağda solda millete tv lere çıktığı için traş yapıyor. Ama beyaz show gibi patates bi programda patates bi ses sisteminde şarkı söyleyebiliyor. Ses çok kötüydü o programda o yüzden pek güzel değil ;)
    bre zındık allah belanı virmiye patatese kurban ol sen

bu arada paylaşım ok süper yanlız bu sagopa işi ciddiye aldı sanırım gogle de filanda rapid oalrak hiç bir albümünü bulamadım

konuyu açan arkadaş sago fanı isen bana tüm albümleri lazım tüm format attımda:)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    P.m gönderilmiştir..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

yanlış anlama umut konu silinecek nie diyeceksen 

sorun mp3 felan deil rene sago ve tüm ailesine kıl :):)

ayrıca o programda gerçekten kolera çok sönük kaldı

ev karısı kendisi :) 

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    Doğrudur hocam, müzik zevk işi kimi sever kimi sevmez normaldir, ben dinledim çok hoşuma gitti, canlı söylemesi güzel olmuştu ve müziği çok hoştu bence.. tabi son karar yönetimindir, saygı duyarım.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

program süperdi kim ne derse desin bende zamanında pc ye indirmişitm defalarca izledimde

harbiden o koleranın durumu neydi be öle :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    coleranin o programda soyledigi parcanin mp3'ü ve varsa diger hit parcalarini pm'le gonderbilir misin umutxtr :D

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

UmutxTR bunu yazdı:
    Doğrudur hocam, müzik zevk işi kimi sever kimi sevmez normaldir, ben dinledim çok hoşuma gitti, canlı söylemesi güzel olmuştu ve müziği çok hoştu bence.. tabi son karar yönetimindir, saygı duyarım.

sevip sevmeme meselesi deil la sago yüzünden site kapatıldı ya ondan 

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
Toplam Hit: 2088 Toplam Mesaj: 13