Kolombiya Ya Gitmek
-
Müridler Kolombiya ya gitmem lazım ama uçak biletleri beş altı milyar, turlar 9-10 milyar civarı ve o kadar bütçem yok. Acaba uçak yerine gemi ile gitme imkanım var mı ya da uçak olayında bi kolaylık elde edebilir miyiz? Bilgis olan mürid yardımcı olursa sevinirim.
-
skyscanner dan ucuz bilet kovalayacaksın. Gemi olayıda 1960'larda kaldı haci artik oyle yuk gemisi bulur atlar 4 ayda giderim olayi kalmadi :D
-
ComputerWolf bunu yazdı
skyscanner dan ucuz bilet kovalayacaksın. Gemi olayıda 1960'larda kaldı haci artik oyle yuk gemisi bulur atlar 4 ayda giderim olayi kalmadi :D
dört ay mı, dört aya çocuk sahibi olurum hocam ben :D biletler felaket pahalı euro bazlı olduğundan. Peki skyscannerden alınan biletlerde sıkıntı çıkar mı?
-
3Dxsolid bunu yazdıComputerWolf bunu yazdı
dört ay mı, dört aya çocuk sahibi olurum hocam ben :D biletler felaket pahalı euro bazlı olduğundan. Peki skyscannerden alınan biletlerde sıkıntı çıkar mı?
çıkmaz hocam, ayrıca expedia ve orbitz i de takip etmende fayda var.
Edit: Ben Brezilya' ya Eylül ayı için 2 ay önce, 2700 tl ye aldım.
tereke34 tarafından 15/Ağu/15 14:35 tarihinde düzenlenmiştir -
Oha 5-6 milyar mı ? way amk ulan şu hava yolları ne para kazanıyor bee way amk hesap ;
1 kişi 5.000 TL ise , uçakta 200 kişi olsa
200x5=1 Milyon TL ( eski parayla 1 Trilyon ) Way amk :D paraya bak. Sadece 1 ülkeye gidiş 1 trilyon gelir getiriyor. -
Tariqat_Sapiii bunu yazdı
Oha 5-6 milyar mı ? way amk ulan şu hava yolları ne para kazanıyor bee way amk hesap ;
1 kişi 5.000 TL ise , uçakta 200 kişi olsa
200x5=1 Milyon TL ( eski parayla 1 Trilyon ) Way amk :D paraya bak. Sadece 1 ülkeye gidiş 1 trilyon gelir getiriyor.hocam olay o değil, olay benim o kadar param yok :D
Not: https://tr.wikipedia.org/wiki/Boeing_777 bizim meclisi komple alabilecek olanları varmış hocam. Karı üçle çarp bence . Alayı business uçar bunların :D
-
Önce abd ye, ordan Kolombiyaya daha uyguna gelmez mi?
-
skyscanner dan şimdi baktım, bi hafta sonra istanbul - new-york 2,300 tl. New York Kolombiya arası da 1,000 tl falan. Daha ileri tarihlere bakarsan daha ucuza bulabilirsin bence.
-
Hocam 15-18 ekim arası 3286tl
12-24 ekim arası 3385tl
Bunların hepsi gidiş dönüş üzretler. Zaten bunun altında fiyata bulman imkansız gibi birşey çünkü mesafe çok fazla.
Gemi falan diyorsun hadi gemi buldun, anca 6 ayda gidersin gemiyle. Okyanus geçeceksin fırtınası vs. de cabası :D
-
20 ağustos perşembe türk hava yolları madrid aktarmalı 3.168 tl
-
Istanbul frankfurt washington miami bogota rotasinda biletleri tek tek alinca daha ucuz olma ihtimali de var, bir de oyle bakabilirsin.
kolombiya manita latin hatun kıvrım morena latin amerika gemi seyahati