folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kolombiya Ya Gitmek

Kolombiya Ya Gitmek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    3Dxsolid
    3Dxsolid's avatar
    Erkek
    gkhn bunu yazdı
    3Dxsolid bunu yazdı
    gkhn bunu yazdı

Tanesini olgunlar sokakta 10 liraya alabilecegin reader at work kitaplarini bedava ariyordun kisa bir sure once.
    Asiri varyemez bir kisilik misin yoksa asiri hayalci mi?

Hocam aşırı varyemez/hayalci derken ne demek istedin? İkisi farklı noktalarda çünkü.

Oncelikle Turkce klavyem olmadigi icin uzgunum ama dilimiz bunu tolere edebilecek bir dil.

Mevzuya geleyim, aslinda soru gayet acik ama bilale anlatir gibi acciklayayim:)

Varyemez derken asiri derecede cimri misin demek istemistim yani 10 lirasina kiyamayan biri misin minvalinde.
    Hayalci olup olmadigini sorgularken de ekonomik durumunun seni 10 liralik kitabi baskasindan istemek zorunda birakirken guney amerikaya nasil gidebilecegini dusunuyorsun demek istemistim.

Kesinlikle bir hor gorme cabasi degildi, sadece aklima takildi sordum. Ben genelde bu tarz tutarsizliklar gorunce genelde ozer mesaj atip sorarim muridlere, hatta en son Eric Northman panpama bir sey sordum. 

Hocam hor görme değil, oradan bakınca cebince kitap alacak parası olmayan adam için kolombiyaya gitmek hayal yorumu gayet doğal gelebilir, normaldir. Yalnız bu yoruma yanlış bileşenler  sebep oluyor.

*Kitap konusu tamamen ayrı bir konu.

*Ayrıca ekonomik durumum şu an için çok da uygun olmadığından şaçmadan dağıtmadan ihtiyacımı giderme düşüncesindeyim.

Olayların  ne cimrilik ne de hayalperestlik. Tutumluluk, ayağını yorganına göre uzatma diyelim.

Not: Şu nu söyleyeyim. Durumu müsait, eli bol mürid kardeşlerim varsa alsınlar gidiş-geliş biletimi, bi iyilik yapsınlar konu da kapansın. Hayır demem açıkçası... Gördüldüğü gibi hesabını bilmek önemli..

Hayırlısı...