Koltuk (Bildiğin Eli Yüzü Düzgün Ofis Koltuğı)
-
alırsan ya da aldıysan resmini çek buraya koy hoca
bi de kaç paraya aldığını da yazarsın
-
valla bendede deri koltuk var üstüne çarşaf attım böle daha iyi. ısınınca çarşafı kaydırıyorum oh mis :D
-
bu sıcakta deri koltuk adamı pişik yapar. ondan sonra burda tekrar konu açarsın eli yüzü düzgün pişik kremi varmı diye :p
şaka bi yana uzun süre oturuyorsan pamuktan bir minderde yaptır altına pişmesin.
-
oliWeR bunu yazdı:
-----------------------------
HoLyZone bunu yazdı:
Ankara Antares yanındaki "Metro" diye bir mağazar var ben oradan aldım. Bildiğin king size ofis koltuğu hahuaha dayanabildiğin kadar arkaya gidiyor tamamen deri bahsettiğim yerden 100küsür tl ye almıştım. Ofis malzemeleri olarak "Metro" dan alışveriş yaparsan kârlı çıkarsın :)
Website : http://www.metro-tr.com/servlet/PB/menu/-1_l8/index.html
-----------------------------deri koltuk çekilmez. helede bu yaz günleri en kalitelisi olsa bile sittinsene çekilmez
-----------------------------Gayet memnunum hocam, hiç bi sorunu yok. Bence deri den deriye değişir.
-
topkapı da tim1 ve tim2ye bak. bi de forum istanbulda ikea ve praktikere bak. aradığın şeyi bulmaman imkansız :)
-
HoLyZone bunu yazdı:
oliWeR bunu yazdı:
HoLyZone bunu yazdı:
Ankara Antares yanındaki "Metro" diye bir mağazar var ben oradan aldım. Bildiğin king size ofis koltuğu hahuaha dayanabildiğin kadar arkaya gidiyor tamamen deri bahsettiğim yerden 100küsür tl ye almıştım. Ofis malzemeleri olarak "Metro" dan alışveriş yaparsan kârlı çıkarsın :)
Website : http://www.metro-tr.com/servlet/PB/menu/-1_l8/index.html
-----------------------------deri koltuk çekilmez. helede bu yaz günleri en kalitelisi olsa bile sittinsene çekilmez
-----------------------------Gayet memnunum hocam, hiç bi sorunu yok. Bence deri den deriye değişir.
-----------------------------hakiki deri olsa çok pahalıya çıkar. desisi bilmem kaç milyon. dandik deri veya suni deri olursa pişirir insanın bitarafını. sendeki öyle pahalı bi koltuksa bilmiyorum ama suni deriyse her türlü terletir. ben olsam hiç riske girmezdim kıcımın ve sırtımın rahat ettiği bir koltuk alırdım. hem zaten evde kullanacakmış arkadaş gösterişe de gerek yok.