Koltuk (Bildiğin Eli Yüzü Düzgün Ofis Koltuğı)
-
gel sana bnm meshur cem uzan koltugunu verem olum (= dermisim anisi buyuk olmaz:D
-
8mm bunu yazdı:
-----------------------------
Bu arada ikea yada ona benzer bir yerde 50 lira civarında sağlam görünümlü patron koltuğu görmüştüm.
2 hafta kadar oldu.
-----------------------------50 ye bulamazsanda max. 100tl gibi bir rakama praktiker gibi biryerde bulursun.ben oradan almıştım.
valide hanıma yada dikiş dikebilen birisine söyle simit şeklinde kumaştan bişey diksin içinede pamuk koysun.Daha rahat oturuyorsun uzun süre oturuyorsan eğer.
Kesintisiz 2-3 saat kalkmazsın gerekmedikçe.Bi tarafın acımıyor.
-
edit..
-
HoLyZone bunu yazdı:
Ankara Antares yanındaki "Metro" diye bir mağazar var ben oradan aldım. Bildiğin king size ofis koltuğu hahuaha dayanabildiğin kadar arkaya gidiyor tamamen deri bahsettiğim yerden 100küsür tl ye almıştım. Ofis malzemeleri olarak "Metro" dan alışveriş yaparsan kârlı çıkarsın :)
Website : http://www.metro-tr.com/servlet/PB/menu/-1_l8/index.html
-----------------------------deri koltuk çekilmez. helede bu yaz günleri en kalitelisi olsa bile sittinsene çekilmez
-
Eli yüzü düzgün tabi ya:) Sonuçta üstüne koyduğumuz şey değerli:)
Şaka bir yana uzun soluklu kullanıcağım için demiştim. Muhtemelen bu haftasonu 70 civarına gidip alıcam artık yoksa 2 büklüm oturmaktan belim tutulcak:( -
Topkapı timde en kralı var.
ikea metro v.s marketler 3 katı fiyat yazıyor
-
armut koltuk al hacı :))
-
oliWeR bunu yazdı:
HoLyZone bunu yazdı:
Ankara Antares yanındaki "Metro" diye bir mağazar var ben oradan aldım. Bildiğin king size ofis koltuğu hahuaha dayanabildiğin kadar arkaya gidiyor tamamen deri bahsettiğim yerden 100küsür tl ye almıştım. Ofis malzemeleri olarak "Metro" dan alışveriş yaparsan kârlı çıkarsın :)
Website : http://www.metro-tr.com/servlet/PB/menu/-1_l8/index.html
-----------------------------deri koltuk çekilmez. helede bu yaz günleri en kalitelisi olsa bile sittinsene çekilmez
-----------------------------aynen bende deri var kudurtuyor. çok ilginç projeler yaptım bu yüzden
-
şirkete gittim 2 gün çalışıyim diye sırf o deri koltuk yüzünden gitmiyorum ulan böyle lanet uyuz birşey olabilirmi kıçım resmen isyan etti
-
Benim işyerimde deri koltuğum var, 2 haftadır tabureyi tercih ediyorum