Kombi Su Damlatiyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeTr
    DeTr's avatar
    Erkek

hocam  5-10 damla ise emniyet ventilidir o yüksek basınçda atar kombini patlatmaz 30 tl bişi onu değişiceksin zaten tek kullanımlık ömrü var diyecemde olmaz ama genelde öle oluyor senin sorunun basınç kafasına göre niye yükseliyor kombinin altındaki su dolum vanasına bak tam kapanmamış olabilir. 

Kelimeler Kanatır !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek
    Https bunu yazdı

Hocam kombinin altındaki vana ile peteklere su veriyorsun, hafif açık kaldıysa peteklere su vermiş ve basıncı arttırmış olabilir zamanla. Tahmin olduğunuda belirteyim. Başka bir sorun olabilir.

O vananın tam kapalı olduğundan emin ol önce. Çok az bile kaçırsa damlama yapar. Benimde başıma geldi. Boşuna servis çağırmıştım. 

Naber la?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delegado_Zero
    Delegado_Zero's avatar
    Erkek
    DeTr bunu yazdı

hocam  5-10 damla ise emniyet ventilidir o yüksek basınçda atar kombini patlatmaz 30 tl bişi onu değişiceksin zaten tek kullanımlık ömrü var diyecemde olmaz ama genelde öle oluyor senin sorunun basınç kafasına göre niye yükseliyor kombinin altındaki su dolum vanasına bak tam kapanmamış olabilir. 

hocam birkac gün önce basinc yükseldi ve peteklerden su alir almaz normale döndü. o günden beri basinc seviyesiyle ilgili bir problem yok, olmasi gerektigi yerde. hem suyun isinmasinda hem kalorifer peteklerinin isinmasinda da bir problem yok. fakat kombi calismazken, komple kapaliyken bile 5-10 damla su damlatiyor. dün gece altina bos bir kova koydum, kovanin da icine bir pecete koydum sabah uyandigimda pecete nemlenmisti. yani demek istedigim öyle pit pit pit sürekli damlayan bir su degil ama ilginc olan kombi komple kapaliyken bile damlayabiliyor. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

hocam konuyla alakasız olarak şunu dicem,

eğer garantin filan yoksa cok ama cok dikkatli seç tanıdık teknik servisin yok ise.

bizimkiler kendilerince internetten bır adamlar bulmuşlar orospu cocukları kombinin anasını skti sikayetvar'da filan görebilirsin (farklı isimler ama aynı senarya aynı olay hep) hep anakart bozuldu bılmem ne ayagına sahte fatura kesıyorlar (fatura'da yazdıkları numarayı aradım abuk subuk bambaska bırşey, hatta ınternette buna benzer faturalar fılan da gördüm oradan biliyorum) 400 lirayla baslatıyorlar coğu muhabbeti sonra yok osu da bozulmuş yok parça getirmemiz lazım filan ayagına sömürmeye calısıyorlar mevzuyu ayıkmazsan bildiğin sürekli para öder hale getiriyor anasını sktıklerım bilgin olsun diye istedim.

Clostridium tarafından 11/Eki/20 13:49 tarihinde düzenlenmiştir

N'oublie pas d'ou tu viens ..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oinomaos
    oinomaos's avatar
    Erkek
    Delegado_Zero bunu yazdı

Gecenlerde kombinin basinci yükselmisti birden su kacirmaya basladi. Hemen en yakindaki petekten biraz su tahliye ettim, düzeldi. O günden beridir günde 5-10 damla su pit pit damlatiyor. Sebebi ne olabilir ? 

Hocam kesin bilgi veriyorum.

%90 emniyet ventili dedikleri basinc yukseldiginde suyu tahliye etmeye yarayan musluk arizalanmistir. 100tl ye takarlar muhtemelen. 

Bir ihtimal de genlesme tanki catlamistir ama emniyet ventili daha hizli bozulur. Hele 3 4 senedir degismediyse kesinlikle ona baktirin cunku ventil bozulup vikaninca basinci dusuremedigi icin basinc tankini patlatir o da patlamazsa olur olmaz yerde su tesisatini patlatir. 

Ilk firsatta dolandirici olmayan bir servis cagir hocam. Nasil bulacaksin valla saga sola soracan google yorumlarina bakacan oyle karar vercen

Edit:He bir de kombini sokecez goturcez diyene de yok de baska servis bul. Yerinde cozuluyor bunlar olmadi duvardan sokup takip geri takiyor o kadar.

oinomaos tarafından 11/Eki/20 21:26 tarihinde düzenlenmiştir

Anıl
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    override
    override's avatar
    Erkek

Benimkininde bugüb isitma atesi bozuldu amk. Atesleme yapmasinin yöntemi var mi bildiginiz

g͇̫͛͆̾ͫ̑͆l͖͉̗̩̳̟̍ͫͥͨ
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Devirdaim pompası sorunlu olabilir aynısı başıma geldi sonra sürekli aynı şekilde olmaya başladı. Damlatan yer büyük ihtimalle yüksek bar tahliye valfi olabilir. Detaylı bilgim olsa keşke benimde götüme kaçtı 2 ay önce 800 lira 

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PEAK
    PEAK's avatar
    Erkek

Kombi kursuna gitmistim gecen senelerde pc de pdf ler vardi ilk firsatta paylasicam 

Kombicilerin cogu fazladan para kazanmak icin takla atıyor kurstada acik acik soyluyorlardi 

Sigara külü ile sirke karıştırılırsa ne olur ?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DracuLax
    DracuLax's avatar
    Erkek

Konu Hortlasın ek konu acmayak.

F24 Ferrolli Kombi var elımde bundan 2 ay evvelde euro dusukken anasın amı kadar esanjor parası ıstendı yaklasık herseyle 1.500 gıbı,yaptırmadım sıcak su gelıyor damlttıyor vsvs dedık ama bugun kendı kendıne calısmaya basladı ki artık ya parca değişcek yada 0 gıdıcez 11 senelık kombı aslında sorunu yok ama gel gör ki suan arasam 2000 uzeri ıstencek.

Cakma parca veya uyumlu parca bulabıılırmıyız? değişimi 1 sekılde halederım olmadı 0 kombıye gıdıcez..

Toplam Hit: 2156 Toplam Mesaj: 20
kombi arızası