Komik Fıkra Lazımdı ..
-
olm keyıfısızım zaten gulecem alla neyapacam sevaba gırıonuz ıste
-
bu sitede kıs olmak ayrıcalık abinize fikra lazım desem kimse yazmas iyi eglen sen bizde sevaba girelim
-
Padisah birgun bir ferman yayinlayarak o haftaki cuma namazinda orada yasayan herkesin bulunmasini zorunlu kilmis. Dort bir yana haber salinmis ve cuma vakti gelmis. Bizim Temel disinda butun ahali cumaya katilmis. Ertesi gun padisah sadrazami yanina cagirip sormus:
-Dunku cumaya ahaliden katilmayan var mi ?
- Evet efendim, bir kisi katilmadi. Temel.
- Tez getirin o deyyusu karsima
Temel'i bulup yaka paca padisahin huzuruna cikarmislar.Padisah,Temel ve Sadrazam kaldiginda Padisah sormus,
- Soyle bakalim neden gelmedin dunku cuma namazina ?
- Cok onemli bir isim vardi padisahim
- Himmm demek onemli bir isin vardi. Oyleyse sana olmeden once uc dilek dileme hakki taniyorum. Soyle bakalim ilk dilegini.
- Yok padisahim ben en iyisi dilek dilemeyeyim siz beni oldurun.
- Dile lan deyyus cabuk adami cileden cikartma.
- Peki. Eeee sey padisahim. Ben sadrazamin karisina hastayim, madem oyle olmeden once bir yatsam onunla.
Tabi bunu duyan sadrazam olaya siddetle karsi cikmasina ragmen, padisahin "Bosver takma kafana nasil olsa olecek" gibi sozlerinden
sonra istemeye istemeye razi olmus. Ardindan sira ikinci dilege geldiginde Temel de yine ayni naz ve padisahin azarlamasi. Sonunda
Temel ikinci dilegini soylemiş.
- Eeee sey padisahim ben sizin kariniza da hastayim,olmeden once onla da...
- Ne diyorsun lan sen (falan padisah kopurmus)
Tabii bu kez de sadrazam telkinde bulunmus ve Temel Padisahin karisiyla da... Veee sira gelmis ucuncu dilege;
- Soyle bakalim su ucuncu dilegini de bitirelim artik su isi.
- Yok padisahim soylemeyeyim, ilk ikisini soyledim ama bunu nasil soylerim bilmiyorum.
Ilk ikisinden daha kotu ne olabilir ki diye dusunen padisah kizarak
- Oglum soyle bak iskence yaptiririm, soyletirim
- Peki efendim, demis Temel ve devam etmis,
- Ben sadrazamla size de hastayim.
Ardindan kisa bir sessizlik ve Sadrazam :
- Padisahim ben sanki Temel'i namazda gorur gibi oldum. Hatirliyor gibiyim.
Padisah :
- Nasil hatirlamazsin lan essoglu essek yanimda oturuyordu. -
Akşamdan kalma adam, büyük bir başağrısı ile sabah uyanmış. Zorlukla gözlerini açıp, yerinden doğrularak, şöyle bir etrafına bakınmış.
Komodinin üstünde bir bardak su ve iki aspirin duruyor. Yatağın ayakucundaki sandalyede elbiseleri temiz ve ütülenmiş. Aspirinleri içerken, komodindeki not dikkatini çekmiş;
"Sevgilim, günaydın. Kahvaltın mutfakta. Ben alışverişe çıkıyorum, erken dönerim. Seni seviyorum".
Kalkıp, giyinmiş ve kahvaltı için mutfağa gitmiş. Bakmış oğlu oturmuş, kahvaltı ediyor. Masada da kendi servisi ve gazeteleri duruyor.
Oturmuş, kahvaltısına başlamış ve oğluna sormuş;
- Evlat, dün gece ne oldu, biliyor musun?
- Evet, dün gece saat 3'ü geçiyordu, sarhoş olarak eve geldiğinde. Önce koridordaki sandalyeyi devirdin, ardından kustun, daha sonra da odanın kapısına kafanı çarptın, bir gözün morardı.
Adam, şaşırmış vaziyette:
- Anlayamadım. O zaman niye herşey temiz, kahvaltı hazır ve gazetem alınmış?
- Onu mu soruyorsun. Annem seni sürükleyerek yatak odasına götürüp, pantalonunu çıkarmaya çalıştığında, "Bayan, beni yalnız bırakın, ben evli bir adamım" dedin. -
Efendim, minik bir koyde, evde kalmis bir kiz yasarmis. Cok yasliymis..
Ve de hala bakire kalmakla fena halde ovunurmus..
Olumun yaklastigini hissedince, muhtara para birakmis..
"Bu para ile bana mezar yaptir.
Mezar tasima da 'Bakire dogdu, bakire yasadi, bakire oldu' diye yazdir" demis.
Bir sure sonra da olmus.. Muhtar para ile cenazeyi kaldirtmis.
Mezar tasini da, mermerci Temel'e ismarlamis..
Bir Karadenizli'den beklenmeyecek kadar tembel Temel
"Bunca yaziyi yazmak gunler surer" demis icinden.. "Ben bunu ozetlerim.."
Muhtar bir hafta sonra, mezarliga gelmis ve mezar tasini okumus:
"Acilmadan geri iade!."
-
Ahirette sorgu sirasini bekleyen iki adam birbirleriyle konusmaya baslar.
-"Sen nasil oldun?" diye sorar birinci adam otekine.
-"Donarak Öldum.."
-"Kotu bir olum olsa gerek..." der birinci adam
-"Donarak olmek nasil bir sey?"
-"Sey, baslangicta cok rahatsiz edici.." diye anlatmaya baslar ikinci adam."titremeye basliyorsun, butun el ve ayak parmaklarin agrimaya basliyor.Ama sonrasi, olmek icin cok sakin bir yol. Vucudun uyusuyor,adeta bosluga surukleniyorsun, tipki uykuya dalmak gibi.. Peki ya sen?sen nasil oldun bakalim?"
-"Kalp krizi gecirdim" der birinci adam."karimin beni aldattigindan emindim.
Bir gun ansizin beklenmedik bir saatte eve dondum, yatak odasina kostum.Karimi orada yapayalniz orgu orerken buldum.Sonra bodruma kostum ama kimseyi bulamadim. İkinci katta da kimse yoktu.Sonra hizla cati katina vardigimda kalp krizi beni buldu.Oraciga yigildim ve oldum.. Aynen boyle.."İkinci adam basini sallar
-"Berbat birsey bu..." der
-"Allahın salağı! ..Sadece bir an mutfakta durup buzdolabina bakmayi akil edebilseydin simdi ikimiz de hayatta olacaktik!.."
-
SEYTANKIZ WALLA ŞU SON FIKRALAR SUPER ŞU DONAN ADAM EUHEUEUHE TŞKLER
-
>>>>> > >
>>>>> > > > > >>> > > Yilin temel fikrasi
>>>>> > > > > >>> > > > >
>>>>> > > > > >>> > > > > Temel torununa
>>>>> > > > > >>> > > > > savaş hikayelerini
>>>>>anlatiyormus.
>>>>> > > > > >>> > > > > "Savasta düsmanlar
>>>>>etrafimizi sardi.. Bizi esir
>>>>> > > > > >>> > > > > aldilar.. Komutanlari
>>>>>bize dedi ki "simdi iki seçeneginiz var: Ya simdi burada
>>>>>ölürsünüz, ya
>>>>>da burada hepinizi yatirip bi güzel beceririz"
>>>>> > > > > >>> > > > > Torun hemen merakla
>>>>>sormus, "Peki sonra ne oldu
>>>>> > > > > >>> > > > > dede?"
>>>>> > > > > >>> > > > > Temel bir an
>>>>>duraksamis!! "Hepimizi öldürdüler..."
-
tayyiple bush konusuolarmış.
bush demiş ki biz de öle bir teknoloji var ki ölüyü diriltiriz.tayyipte demiş ki bizde de öle bir teknoloji var ki 100 metreyi 2 saniyede koşuoyruz.
neyse tayyeap gelior turkiyeye sıkıntılı tab dioe yakında bsuh gelior yalan söliceğim ortaya çıkacak.
danışmanı diyor ki siz onu en iyisi anıtkabire götürür.atayı diriltemezse o rezil olur diriltirse de siz 100 metreyi 2 saniyede koşarısnız ::)))çok anlamlı
-
Üniversitede okuyan bir ogrenci yil sonu sinavlarina girmis ve arkadasina:
-Ben memleketime gidiyorum, sinavlar belli olduktan sonra bana sonuclari bildir,
ancak telefona ben cikarsam bana soylersin.
Telefona annem cikarsa zayifim olmaz ama eger bir tane olursa Ebubekir'in selami var, dersin.
Iki zayif imkansiz da eger olursa Ebubekir'in omer'in selami var dersin.
Üç zayif hic olmaz da eger olursa Ebubekir'in, Omer'in, Osman'in selami var dersin.
Dort zayif imkansiz da eger olursa, Ebubekir'in, Omer'in, Osman'in, Ali'nin selami var dersin,
seklinde konusup memleketine gelir.Bir zaman sonra sinavlar belli olur, arkadasi sinav sonuclarini
bildirmek icin telefona sarilir, telefona ögrencinin annesi cikar.- Teyze, oglunuza soyleyin Ummet-i Muhammed'in selami var
Toplam Hit: 12604 Toplam Mesaj: 75