Komik Fıkra Lazımdı ..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek
    dEli_Manyak bunu yazdı:

ya saol ya diken diken oldum abi cidden beni benden etttin saol valla saol

bakıyorum elalemin tessileri ile bayağı bir ilgiliasin hafifden sadocusun sanırım

Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Akuma
    Akuma's avatar
    Erkek

Ögretmen ögrenciyi tahtaya kaldırmış ve

tahtada yazan " kedi sütü iç " yazısını okumasını istemiş.

Çocuk peltek oldugu icin yazıyıı " tedi tütü it " diyevermiş

ögretmen evladım dogru oku şunu demiş

cocuk yine  "tedi tütü it " demiş. hoca sinirlenip bagırmış ve cocuga dogru okumasını tekrar söylemiş

çocuk yine  "tedi tütü it " demiş. hoca dahada sinirlenmiş ve cocuga bir tokatı patlatmış. ve düzgün oku şimdi hadi bakalım demiş.

çocuk " anatını tittimin tedisi ittene tütünü " eheuehe

Tanrı Fındıgı Verir Ama Kırmaz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanaN
    CanaN's avatar
    Dişi
    Biz ilk iktisat dersine giridğimizde hukukçularla muhasebeciler savaşı vardır herkes bilir iktisat hocasının  anlattığın bir fıkra vardı o hep aklımdadır.
    Zamanında cennetle cehennemdekiler kavga etmiş cehennemi savunacak binlerce avukat varmış ama cennette hiç avukat yokmuş en sonunda bir tane yaşlı bir avukat buluyorlar alla alla herkes şok tabi neyse tanrının huzuruna çağırıyorlar tanrı bile hayret ediyor bu işe nasıl cennete girdin diyor yaşlı avukata şey diyor tanrım ölmeden beş dakika önce bir muhasebeciyi içeri attırmıştım ondan geldim demiş tabi buda kapak olmuştu hukuk la muhasebe hocasına.                                                                          
    --------------------------------------
    Üç adam ölür ve cennete giderler. Sorgu melegi birincisine sorar, "Seni cennete yollamadan önce sana bir sorum var: Karina karsi sadik oldun mu?" Adam yanitlar; "Evet, asla bir baska kadina bakmadim." Sorgu melegi, "Suradaki Rolls-Royce'u görüyor musun? O senindir. Cennetteyken kullanabilirsin.." Sorgu melegi ikinci adama da ayni soruyu sorar ve su cevabi alir; "Bir kez karimi aldattim ama bunu ona itiraf ettim. Beni bagisladi ve mutlu yuvamizi kurtardik." Bunun üzerine sorgu melegi, "Suradaki Mercedes'i görüyor musun? Cennetteyken onu kullanacaksin.." der ve üçüncü adama da sorar, "Karini hiç aldattin mi?" Adam yutkunur ve söyle der; "itiraf edeyim ki; buldugum her kiza asildim ve her firsatta onlarla yattim, birçogu ile beraber oldum. Üzgünüm." Sorgu melegi; "Ehh" der, "Ama temelde iyi bir adamsin. Suradaki eski vosvos'u görüyor musun? Cennette onu kullanacaksin." Bunun üzerine üç adam vedalasir, arabalarina atlar ve kendi yollarina giderler. Birkaç hafta sonra ikinci ve üçüncü adam birlikte gezerlerken barin önünde birinci adamin Rolls-Royce'unu görürler. Bara girdiklerinde adamin perisan bir halde, etrafindaki bos siselerin arasinda salya sümük oturdugunu görürler ve sasirirlar. "Heyy! ne oldu sana?" der ikinci adam, "Cennettesin, altinda bir Rolls-Royce var, hersey mükemmel ama sen niye bu haldesin?" "Bugün karimi gördüm!" der birinci adam. Digerleri; "Aaaa! ne kadar güzel, peki derdin nedir?" diye sorarlar. Adam içini çekerek konusur, "Kaykay'la dolasiyordu..."

--------------------------------------------------------------------------
    Zamanında bir kadın camii hocasına gelmiş demişki hocam ben kocamı aldatırsam günahmı hoca günah
    peki bir avukatla aldatırsam
    -günah
    doktorla aldatırsam
    -günah
    peki mühendisle
    -günah
    ya papazla
    -çok günah
    peki ya hocayla
    -seni gidi seni demek cennete gitmek istiyorsun .demiş  

Holyone bizi discoya götürrrr !!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek
    fmk bunu yazdı:

dEli_Manyak bunu yazdı:

ya saol ya diken diken oldum abi cidden beni benden etttin saol valla saol

bakıyorum elalemin tessileri ile bayağı bir ilgiliasin hafifden sadocusun sanırım

:D

Alt tarafi geyik

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
Toplam Hit: 13349 Toplam Mesaj: 75