folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kompleksli Türk Kızı

Kompleksli Türk Kızı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Antikky de buna benzer bişey yazmıstı biraz hafızalarımızı canlandıralım.Bilmiyorum bizim kızlar nie böyle kompleksli sürekli bunalımda havalarında.Hele bizim okuldakilerin %80 i sorunlu ve kompleksli.Güzel giyinmeye calısıyorlar en ufak şeyde artistlik yapıyorlar küfür ediyorlar,20 gramlık beyinleriyle dalga geçmeye calısıyorlar,hep arabesk rap dinliyorlar bide :D

Abi 10 tanesinden 1 tanesiyle ya oturup konusabiliyorsun ya konusamıyorsun.He tabi sabahtan aksama kadar ask-ı memnu izleyen biriysen yada sevmediği birilerinin arkasından dedikodu yapacaksan onunla birlikde her sekilde konusabiliyorsun.Onun dısında gelecekde planın nedir,hayatda en cok istediğin şey ne,işte şunu bilir misin bunu bilir misin diye zaten hiç soramıyorsun.He kompleksli olmaynlar var düzgün olanlar var onlarda cok az.

Apaçi lisesi bizim lise :))

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

gelecekle ilgili soru sormaya çektindiğim kız tiplerini hiç sevmiyorum. amk bi idealleri yok .. saçma.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

la olm turk kizlarina sukredin opun basiniza koyun siz daha kiz gormemissiniz.

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

alışman lazım sanırım tarık :)) normal şeyler he de geç :)))

@SysTeMeRRoR

gel abi üni okuyorum kız demeye bin şahit hadi onu geç sözünün özü olan bırak dürüst olan kız sayısı çok az...

Boş İşler Uzmanı..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

abi en kral dekolteyi miniyi bizimkiler giyer gözün kayar bakarsın sapık olursun laf işitirsin

madem bakılmak istemiyorsun ne için giyiyorsun :|

bide kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanarlar sürekli burunları havadadır kimseyi beğenmezler sıkıntıya gelmezler

tuhaf bizimkiler hele ki yeni nesil bugün öss kaydı için bir liseye girdim lise bir öğrencileri sanırsın üni. okuyorlar

makyajlar saçlar yapılmış fileli çoraplar okuldan çok genel eve benziyordu hemde çok genel bi ev :|

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

hacı liseden liseye fark vardır anadolu lisesi meslek lisesi veya konum olarak kartal pendik liseleri bostancı suadiye liseleri felan..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

dekolte mi ? mini etek mi ? durustluk mu ?? cik gurbete  gor bi neler war neler ...

ayni anda 10 kisiyle aldatan mi dersin. senden aldigi parayi alip erkek arkadasina goturen mi dersin ... sen sor ben anlatayim 3 senede hayatim tilkildi gurbette. koko cekeni. para yiyeni. yalancisi duzenbazi ... turk kizlari saftir temizdir. vardir biraz yamuklari ama iyidir. burcu akrep degilse temizdir genelde :)

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

SysTeMeRRoR bunu yazdı:
    -----------------------------

dekolte mi ? mini etek mi ? durustluk mu ?? cik gurbete  gor bi neler war neler ...

ayni anda 10 kisiyle aldatan mi dersin. senden aldigi parayi alip erkek arkadasina goturen mi dersin ... sen sor ben anlatayim 3 senede hayatim tilkildi gurbette. koko cekeni. para yiyeni. yalancisi duzenbazi ... turk kizlari saftir temizdir. vardir biraz yamuklari ama iyidir. burcu akrep degilse temizdir genelde :)

gurbetteyim abi merak etme :)) dediğin şeylerin hepsi var ;)

Boş İşler Uzmanı..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

neredeyse butun genclerimiz kompleksli zaten, soylediginin aksine millet kendini ezik buzuk gormeyi daha cok seviyor kendine durduk yere aci cektirmekten hoslaniyorlar.

yinede dedigin gibi turk kizlari acayiptir kendinden guzel kizlari gordumu aninda o kizlarin defosu aranir bulunamayincada o kizlari kaltak durumuna dusurmek icin herseyi soylerler.

sonucta kiz dedigin zaten yarim akilli anlamaya calisma, canini sikmasina izin vermeden diger sayfaya gec.

unutmaki herkes kendi dunyasinin sahibi, ister o dunyayi karartirsin istersende dunyani alip cennette kendine bir yer yaparsin, kararda dunyada senin.

la liberte ne meurt jamais.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

Kreyzi bunu yazdı:

abi en kral dekolteyi miniyi bizimkiler giyer gözün kayar bakarsın sapık olursun laf işitirsin

madem bakılmak istemiyorsun ne için giyiyorsun :|

bide kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanarlar sürekli burunları havadadır kimseyi beğenmezler sıkıntıya gelmezler

tuhaf bizimkiler hele ki yeni nesil bugün öss kaydı için bir liseye girdim lise bir öğrencileri sanırsın üni. okuyorlar

makyajlar saçlar yapılmış fileli çoraplar okuldan çok genel eve benziyordu hemde çok genel bi ev :|

bizimkisi gibi aşırı genel olabilir zannımca :D

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek

yaw kız kimmiş amk, ne takıyorsunuz onlar sizi taksın kafaya, sallayın eğlenmenize bakın, geçende amcanın biri kızlar sizin daşşağınızı yesin demişti ahaha :D o geldi şimdi aklıma :)

Toplam Hit: 1992 Toplam Mesaj: 18