Kompleksli Türk Kızı
-
Antikky de buna benzer bişey yazmıstı biraz hafızalarımızı canlandıralım.Bilmiyorum bizim kızlar nie böyle kompleksli sürekli bunalımda havalarında.Hele bizim okuldakilerin %80 i sorunlu ve kompleksli.Güzel giyinmeye calısıyorlar en ufak şeyde artistlik yapıyorlar küfür ediyorlar,20 gramlık beyinleriyle dalga geçmeye calısıyorlar,hep arabesk rap dinliyorlar bide :D
Abi 10 tanesinden 1 tanesiyle ya oturup konusabiliyorsun ya konusamıyorsun.He tabi sabahtan aksama kadar ask-ı memnu izleyen biriysen yada sevmediği birilerinin arkasından dedikodu yapacaksan onunla birlikde her sekilde konusabiliyorsun.Onun dısında gelecekde planın nedir,hayatda en cok istediğin şey ne,işte şunu bilir misin bunu bilir misin diye zaten hiç soramıyorsun.He kompleksli olmaynlar var düzgün olanlar var onlarda cok az.
Apaçi lisesi bizim lise :))
-
gelecekle ilgili soru sormaya çektindiğim kız tiplerini hiç sevmiyorum. amk bi idealleri yok .. saçma.
-
la olm turk kizlarina sukredin opun basiniza koyun siz daha kiz gormemissiniz.
-
alışman lazım sanırım tarık :)) normal şeyler he de geç :)))
@SysTeMeRRoR
gel abi üni okuyorum kız demeye bin şahit hadi onu geç sözünün özü olan bırak dürüst olan kız sayısı çok az...
-
abi en kral dekolteyi miniyi bizimkiler giyer gözün kayar bakarsın sapık olursun laf işitirsin
madem bakılmak istemiyorsun ne için giyiyorsun :|
bide kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanarlar sürekli burunları havadadır kimseyi beğenmezler sıkıntıya gelmezler
tuhaf bizimkiler hele ki yeni nesil bugün öss kaydı için bir liseye girdim lise bir öğrencileri sanırsın üni. okuyorlar
makyajlar saçlar yapılmış fileli çoraplar okuldan çok genel eve benziyordu hemde çok genel bi ev :|
-
hacı liseden liseye fark vardır anadolu lisesi meslek lisesi veya konum olarak kartal pendik liseleri bostancı suadiye liseleri felan..
-
dekolte mi ? mini etek mi ? durustluk mu ?? cik gurbete gor bi neler war neler ...
ayni anda 10 kisiyle aldatan mi dersin. senden aldigi parayi alip erkek arkadasina goturen mi dersin ... sen sor ben anlatayim 3 senede hayatim tilkildi gurbette. koko cekeni. para yiyeni. yalancisi duzenbazi ... turk kizlari saftir temizdir. vardir biraz yamuklari ama iyidir. burcu akrep degilse temizdir genelde :)
-
SysTeMeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------
dekolte mi ? mini etek mi ? durustluk mu ?? cik gurbete gor bi neler war neler ...
ayni anda 10 kisiyle aldatan mi dersin. senden aldigi parayi alip erkek arkadasina goturen mi dersin ... sen sor ben anlatayim 3 senede hayatim tilkildi gurbette. koko cekeni. para yiyeni. yalancisi duzenbazi ... turk kizlari saftir temizdir. vardir biraz yamuklari ama iyidir. burcu akrep degilse temizdir genelde :)
-----------------------------gurbetteyim abi merak etme :)) dediğin şeylerin hepsi var ;)
-
neredeyse butun genclerimiz kompleksli zaten, soylediginin aksine millet kendini ezik buzuk gormeyi daha cok seviyor kendine durduk yere aci cektirmekten hoslaniyorlar.
yinede dedigin gibi turk kizlari acayiptir kendinden guzel kizlari gordumu aninda o kizlarin defosu aranir bulunamayincada o kizlari kaltak durumuna dusurmek icin herseyi soylerler.
sonucta kiz dedigin zaten yarim akilli anlamaya calisma, canini sikmasina izin vermeden diger sayfaya gec.
unutmaki herkes kendi dunyasinin sahibi, ister o dunyayi karartirsin istersende dunyani alip cennette kendine bir yer yaparsin, kararda dunyada senin.
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------
abi en kral dekolteyi miniyi bizimkiler giyer gözün kayar bakarsın sapık olursun laf işitirsin
madem bakılmak istemiyorsun ne için giyiyorsun :|
bide kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanarlar sürekli burunları havadadır kimseyi beğenmezler sıkıntıya gelmezler
tuhaf bizimkiler hele ki yeni nesil bugün öss kaydı için bir liseye girdim lise bir öğrencileri sanırsın üni. okuyorlar
makyajlar saçlar yapılmış fileli çoraplar okuldan çok genel eve benziyordu hemde çok genel bi ev :|
-----------------------------bizimkisi gibi aşırı genel olabilir zannımca :D
-
yaw kız kimmiş amk, ne takıyorsunuz onlar sizi taksın kafaya, sallayın eğlenmenize bakın, geçende amcanın biri kızlar sizin daşşağınızı yesin demişti ahaha :D o geldi şimdi aklıma :)