folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kompleksli Türk Kızı

Kompleksli Türk Kızı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

SivilPadisah bunu yazdı:
    -----------------------------

yaw kız kimmiş amk, ne takıyorsunuz onlar sizi taksın kafaya, sallayın eğlenmenize bakın, geçende amcanın biri kızlar sizin daşşağınızı yesin demişti ahaha :D o geldi şimdi aklıma :)

aynen :)

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Kreyzi bunu yazdı:

abi en kral dekolteyi miniyi bizimkiler giyer gözün kayar bakarsın sapık olursun laf işitirsin

madem bakılmak istemiyorsun ne için giyiyorsun :|

bide kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanarlar sürekli burunları havadadır kimseyi beğenmezler sıkıntıya gelmezler

tuhaf bizimkiler hele ki yeni nesil bugün öss kaydı için bir liseye girdim lise bir öğrencileri sanırsın üni. okuyorlar

makyajlar saçlar yapılmış fileli çoraplar okuldan çok genel eve benziyordu hemde çok genel bi ev :|

hocam erkekler olarak salağız.Yeminle.Zikimizin keyfini bi kenara atıpta, kızlara yüz vermesek, bak o zaman neler olacak.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

Kreyzi bunu yazdı:

abi en kral dekolteyi miniyi bizimkiler giyer gözün kayar bakarsın sapık olursun laf işitirsin

madem bakılmak istemiyorsun ne için giyiyorsun :|

bide kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanarlar sürekli burunları havadadır kimseyi beğenmezler sıkıntıya gelmezler

tuhaf bizimkiler hele ki yeni nesil bugün öss kaydı için bir liseye girdim lise bir öğrencileri sanırsın üni. okuyorlar

makyajlar saçlar yapılmış fileli çoraplar okuldan çok genel eve benziyordu hemde çok genel bi ev :|

hocam erkekler olarak salağız.Yeminle.Zikimizin keyfini bi kenara atıpta, kızlara yüz vermesek, bak o zaman neler olacak.

doğru diyorsun ama istem dışı sanırım bizim doğamızda var ne kadar da onları tanısak 

yüz vermemeye çalışsak da birden yapıyoruz bunları gerçi çoktandır bir kızla takılmadığım için

son durumlarından haberim yok :)

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    override
    override's avatar
    Erkek

benim için fiziksel ihitiyacımı karşılayan yaratıklar.. kafam rahat işimi görüp eyvallah diyorum ..

g͇̫͛͆̾ͫ̑͆l͖͉̗̩̳̟̍ͫͥͨ
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Kreyzi bunu yazdı:

doğru diyorsun ama istem dışı sanırım bizim doğamızda var ne kadar da onları tanısak 

yüz vermemeye çalışsak da birden yapıyoruz bunları gerçi çoktandır bir kızla takılmadığım için

açıkçası son durumda şöyle görüyorum => Erkekler abaza, kızlar daha bi abaza.İki nesilde azmış.Çünkü tatmin olmuyorlar.

Yani cinsel anlamda değil.Cinsel anlamda en iyisini yaşasalarda, ilişki anlamında tatmin olamıyorlar.Onla çık, onla çık...Yok.Önceden elinden tutunca büyük birşeydi.Şimdi sevişince tık yok.Aşk yok birşey yok.

Kızla erkek takılıyorlar, ayrılınca ikiside hevesini alamadan bitiyor.BÖyle saçma sapan.Yani ilişki yönünden tatmin olamıyor.Buda cinsleri iyice azgınlaştırıyor bence.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

Ya ister mini giyer ister küpe takar dolaşır o insanın kendi zevkine kalmış bişidir amenna bakarsın sapık olursun bakarsın Hoşnut olursun bakarsın onun hoşuna gider bakarsın o rahatsız olur...Sen kimin ne giydiğine karışamazsın Ki Bu bir Kuraldır zaten...

Ama gel gelelim en önemli konuya Bu Küfür Neyin Nesidir Anlamam..Yapamıyacakları edemeyecekleri şeyleri Söylerler bütün gün uyuz olurum.. Vel hasıl sen sinirlendiğinde sen küfür ettiğinde sana laf yaparlar Ağzını topla derler... mk kendisini ağzı temiz Olsa İçim gam yemicek Sokakta Duymadığım lafları (İmam hatipte kız arkadaşlarımdan duyuyorum düşünün artık :|) Bizim kızlar dürüstmüş namusluymuş hiç işim olmaz Elin gevur kızlarını seviyim ya =)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

Kreyzi bunu yazdı:

açıkçası son durumda şöyle görüyorum => Erkekler abaza, kızlar daha bi abaza.İki nesilde azmış.Çünkü tatmin olmuyorlar.

Yani cinsel anlamda değil.Cinsel anlamda en iyisini yaşasalarda, ilişki anlamında tatmin olamıyorlar.Onla çık, onla çık...Yok.Önceden elinden tutunca büyük birşeydi.Şimdi sevişince tık yok.Aşk yok birşey yok.

Kızla erkek takılıyorlar, ayrılınca ikiside hevesini alamadan bitiyor.BÖyle saçma sapan.Yani ilişki yönünden tatmin olamıyor.Buda cinsleri iyice azgınlaştırıyor bence.

bu konuda haklısın hocam artık haftalık aylık günlük çıkma olayları başladı arkadaşlar arasında (kız erkek fark etmiyor) biri

biriyle çıkıp ayrıldıktan sonra diğeri ona yavşıyor bu kadar arsızlaştılar zaten ciddi düşünülen ilişki sayısı çok az

erkek yatağa atmayı düşünüyor sürekli kız hesap kitleme peşinde 

edit : isteyen istediğini giyer sorun yok ama bir insan özene bezene dışarı çıkıyorsa başkasının ilgisini çekmek içindir

toplum içinde fark edilmek içindir. sen saçını boşuna mı ortadan kaldırıp ense uzatıyorsun enes efendi :)

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
Toplam Hit: 1993 Toplam Mesaj: 18