Komsu Kizi 2004 Dvdrip MP4 [Türkçe]
-
rEfLeX bunu yazdı:
-----------------------------
aaaa komşumun kızına benziyo :|
-----------------------------zktir demek gelio icimden xD
izlemeyenlerin izlemesi şiddetle tavsiye edilir :)
-
elisha'ya bakmaktan filmi izleyemedim mg o ne tatlı hatundur öyle
-
Onlarca kez izlediğim, içinde her ne kadar sex ve komedi içersede, özünde aşkın imkansız olmadığını ve her zorlukta, her koşul altında kazanacağını sergileyen ender filmlerden birisidir. Tabiki mesaj verende değil alandadır, herkez farklı şeyler düşünebilir. Özellikle abazan yurdum erkeğinin bu filmde tek düşündüğü sex'dir...
-
Odysseus bunu yazdı:
komşu komşunun .MAL ına muhtaçtır
-----------------------------muhaaaaaaa!!!!
-
amk bu filmden etkilenip gidip merve die bi kıza sarkmıştım, kızın sevgilisiyle beraber 3 kişiden yediğim sopayı ömür boyu unutmam heralde :|
-
cold-m4 bunu yazdı:
amk bu filmden etkilenip gidip merve die bi kıza sarkmıştım, kızın sevgilisiyle beraber 3 kişiden yediğim sopayı ömür boyu unutmam heralde :|
sen baya bı fılm'In etkısınde kalmıssn hocam o zaman ya:) -
cold-m4 bunu yazdı:
lan olm sen nasıl adamsın :D sürekli dayak yıyon :D hep dayak yiyon :D neyse :D baban bu güb ffişi cekmedi :D şimdi ceker ama içime doğdu neyse yeter izlemedim bu filmi :D izyebilirm korsan rulezzz.. :D -
HeadBanger bunu yazdı:
cold-m4 bunu yazdı:
lan olm sen nasıl adamsın :D sürekli dayak yıyon :D hep dayak yiyon :D neyse :D baban bu güb ffişi cekmedi :D şimdi ceker ama içime doğdu neyse yeter izlemedim bu filmi :D izyebilirm korsan rulezzz.. :D
-----------------------------abi alışkanlık oldu seviyorum dayak yemeyi :D valla ciddiyim bak, dayak yedikçe insan daha çok olgunlaşıyor :) bi de rahatlıyosun, böle bi yorgunluk çöküyo üstüne yığılıyosun sızıyosun bi yere :D ohh mis gibi :P
ama dikkatini çekerim genelde ya 3-5 kişiden dayak yemişimdir ya da arkamdan vurulmuşumdur, teketek te hiç kaybetmedim :D
-
ahh ahhh ben bu filmi izledigimde asık olmustum elishaya ama ciddi olarak çok etkilemişti beni anlatamam yani
hala masaüstümü süslüyor elisham yüzlerce fotosu var bende o benım biricik aşkım.
-
EmiRReiS bunu yazdı:
Onlarca kez izlediğim, içinde her ne kadar sex ve komedi içersede, özünde aşkın imkansız olmadığını ve her zorlukta, her koşul altında kazanacağını sergileyen ender filmlerden birisidir. Tabiki mesaj verende değil alandadır, herkez farklı şeyler düşünebilir. Özellikle abazan yurdum erkeğinin bu filmde tek düşündüğü sex'dir...
-----------------------------katılıyorum gercekten guzel yapım. elimdeki dvd eskidi artık izlemekten. 24 dizinin ilk sezonunda da cok iyi bir performans sergilemişti elisha cuthbert. seviyorum seni :)